Evliyim ama başka biriyle konuşuyorum

Arkadaşlık olsa günah işliyor muyum diye sorgulamaz insan. İçi rahat olur. En çok hamile eşe ve çocuklara üzüldüm. Hem kendi çocuklarına, hem doğmamış bir çocuğa bunu yapıp bir de günah mı diye sorgulaması 🤮
Eşten gizli konuşuluyorsa o arkadaşlık değildir. Benim de görüştüğüm erkek arkadaşlarım var, eşim bilir, tanır, ailece de görüşürüz

Eşten gizli konuşuluyorsa o arkadaşlık değildir. Benim de görüştüğüm erkek arkadaşlarım var, eşim bilir, tanır, ailece de görüşürüz
Olması gerektiği gibi. Benim de birçok çocukluk arkadaşım erkek ama hem eşleri yanlış düşünmesin diye hem de kendi eşimin aklında soru işareti olmaması adına özel bir durum olmadıkça iletişime geçmeyi tercih etmiyorum.

Olması gerektiği gibi. Benim de birçok çocukluk arkadaşım erkek ama hem eşleri yanlış düşünmesin diye hem de kendi eşimin aklında soru işareti olmaması adına özel bir durum olmadıkça iletişime geçmeyi tercih etmiyorum.
Normal olan budur zaten. Yani hem yapıp hem kılıf uyduruyorlar

Hay Allah'ım inanamıyorum Rabb'im esirgesin yani başıma gelmez demiyorum ama herhalde benim kocam böyle bir kadınla dertleşse o kadının da kocamın da saçlarını didik didik ederim Bir de soruyor günah mı sevap mı diye

Sanıyorsunuz ki bunlar çocuklara sizin gibi bakıyorlar, ilgileniyorlar. Dört çocuğunun dördünde birden gelişim geriliği olan bir kadın var tanıdığım. Genetik bir sorun olduğunu düşünmüyorum çocuklarda, tamamen çevresel etmenler. Çocuklar kir pas içinde, ayaklarında çorap yok, üstleri başları rezalet, kirden yüzleri görünmüyor. Babaları başka bir kadını kuma getirmiş, anne başka bir adamdan yine hamile. Ahır gibi bir evde bir arada yaşıyorlar. Onla bunla sevişmekten, oynaşmaktan da asla geri durmuyor bu insanlar. Kendiniz gibi düşünmeyin bu insanları. Bunlar başka bir dünya. Ahlak anlayışları sıfırın altında.
Ayyy yazık o çocuklaraa

Üç çocukla böyle gizli saklı fingirdemeye zaman bulan kadınlara hayret ediyorum.
Yani bir de büyük günah mı demiş.
Yok canım sevap sevap. Hamile karısı özellikle çok sevap kazandırmıştır sana
Pazar pazar sorulan soru
Valla ya benim ilk çocugum olacak hamileyim kankilerime vakit ayıramıyorum ar damarı çatlamış kuduruklar haha

Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Yok küçük günah…

Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Günah değil canım olur mu? Karısı hamileymiş hem de. Büyük sevap kazandınız. Buyrun sevabınız🥇

Sadece konuştuğunuzu düşünmüyorum . Buluştuğunuzuda düşünüyorum . Numaralarınızı değiştirin , sosyal medyalarınız varsa kapatın . 3 çocuğa nasıl yetişiyorsunuz . Hiç anlamadım . Kendinize bir Hobby bulun . Uzatmayın bu konuşmayı.

Yok canım benim cenneti garantiliyorsun böyle devam et 👏👏👏

Hakikaten nasıl oluyor çok acayip. Çocukları öyle bırakıyorlar bir yere kendi kendilerine ağlayıp duruyorlar falan mı? Benim oğlum 10 dk kendisi oynar sonra basar çığlığı. Huysuzlanır, durmaz. Sanırım bu huysuzlanmaları hiç takan yok bu ailelerde.
Kesinlikle aynı durumdayız ben anlamıyorum bizimkiler mi böyle millet 3-5 çocukla her haltı yiyor çocuklar mı uslu anlamadım ki ben bir taneyle hayatım karardı 😀

Evlilerin bile sevgilisi var. Biz hala sap 😂

Neyse ciddi yorum:
Genç yaşta evlilik ve annelik yaşamışsın. 30 yaşında 3 çocuk sahibi olmak pek bu devire uyan bir şey değil. Muhtemelen çalışma hayatı olmamış bir kadınsın. Evlenince arkadaşlarınla da hayatın uyuşmadı ve sosyal anlamda yalnız kaldın diye tahmin ediyorum. Bu bahsettiğin erkek bence arkadaşlık ihtiyacını karşılıyor. Kötü düşünmedim ben. Onu hiç gerçekte gördün mü?

Bu işin sonu son değil bol gözyaşı ve acı çekeceksin burak bastan bırak

Her kayıp yaşayan eşini aldatsaydı memlekette boynuzsuz insan kalmazdı. Yaptığınız terbiyesizlik. Eşinizin size destek olmamasından rahatsızsanız ayrılırsınız. Aldatmak niye?
Bi tane boğulmamış ki iki tane boğulmuş o yüzden adama günah sayılmaz, az anlayış ya hdjdjd

Ben kadın erkek asla arkadaş olamaz kafasında biri değilim. Arkadaşınız olabilir elbette ama dümdüz, içinde art niyet olmayan bir arkadaşlık olsa eşinizden ve karşı tarafın eşinden saklı gizli konuşmazdınız heralde değil mi?

Benim de erkek arkadaşlarım var liseden, üniversiteden. Ara ara haberleşiriz, konuşuruz. Denk gelirsek de görüşürüz. E zaten iş yerinde arkadaşlarım var. Arada iki sohbet ederiz vs.
Kopamamak dediğiniz şey başka bir durum. Yani zaten normal, olması gereken samimiyette bir arkadaşlığınız olsa kopmanız gerekmezdi.

Bu muhabbeti kesmek zorundasınız. Kendinize başka uğraşlar bulun, terapi alın.

Ne günahı saçmalama aksine sevap işliyorsun
Tövbe yarabbim manyakmısın nesin bide soruyomusun utanma ar edep duygunu nerde kaybettin acaba Allah senin gibi insanlardan arkadaştan akrabadan konu komşudan uzak etsin yarabbim bide karısı hamileymiş o kadının ahı tutar seni inşallah. Kendine normal arkadaş bulamadında mı elin evli barklı adamıyla sohbet ediyosun edepsiz.
3 tane çocukla nasıl vakit buluyosun böyle pisliklere ben anlamıyorum kocandan memnun değilsen boşan gitsin git kimle fingirdiyosan fingirde kimse sana bişey demez.
O çocuklarının yüzüne nasıl bakıyosun ben anlamıyorum nasıl anneler var ya gerçekten pes.
Çocuklardan biri seni duyup farkedip babasına söylese napıcaksın Allah korusun al sana kadın cinayeti canınızın hiçmi kıymeti yok ya hiçmi korkmuyosunuz. Özgürlük böyle bişey değil Allah'ın cahili git biraz kitap oku...

Bir kere bu tarz hikayelerde lafa eşimi çok seviyorum diye başlanılıyorsa bu bir yalandır. Bacım sen de biliyorsun evli barklı adamla bir şeyler olamayacağını ama macera peşindesin. Bence yanlış sulardasın.

Back
X