Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamlar salak mı bekar düzgün kadına iş atıp başına bela alsın. Bulmuş kendi gibi g.tunden korkan bı ahlaksız , gittiği yere kadar şeyini eğleyecek, sonra vuracak tekmeyi, missApla senin gibi kocası varken sevgili yapan aplalar yüzünden piyasa kan ağlıyor ortam kasıyor ya kocani ya sevgilini sal da piyasaya kan gelsin can gelsin
Daha doğru bir tespit çok az gördüm.Adamlar salak mı bekar düzgün kadına iş atıp başına bela alsın. Bulmuş kendi gibi g.tunden korkan bı ahlaksız , gittiği yere kadar şeyini eğleyecek, sonra vuracak tekmeyi, miss
Biz bu saçları değirmende agartmadik bebeğim, her daim hizmetinizdeyiz evelallahDaha doğru bir tespit çok az gördüm.
Bu sözler acıtdı kesinAdamlar salak mı bekar düzgün kadına iş atıp başına bela alsın. Bulmuş kendi gibi g.tunden korkan bı ahlaksız , gittiği yere kadar şeyini eğleyecek, sonra vuracak tekmeyi, miss
Yooo. Toplumsal normlarımız var bizim. Karşı cinsten biriyle arkadaşlık yapılmanın hoş görülmediği bir ailede yetiştiyse bu duyguya kapılabilirArkadaşlık olsa günah işliyor muyum diye sorgulamaz insan. İçi rahat olur. En çok hamile eşe ve çocuklara üzüldüm. Hem kendi çocuklarına, hem doğmamış bir çocuğa bunu yapıp bir de günah mı diye sorgulaması![]()
Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Yaptığı şey doğru değil evet ama senin de soyuna kadar laf etmeye hakkın yok. Anası babası demedi sonuçta böyle yap diye.Benim başıma gelmez. Çünkü ben sizin gibi sütü bozuk değilim.
Of be bacım, bu kadina da duyar kasmayiverin nolur...şeytanin bile bu kadar avukatı yoktur.Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Yaptığı şey doğru değil evet ama senin de soyuna kadar laf etmeye hakkın yok. Anası babası demedi sonuçta böyle yap diye.
Ak koyunun kara kuzusu lafını hiç duymadın sanırım ?
İnsanları kınayacağız diye boyunuzdan büyük laflar ediyorsunuz çoluk çocuk sahibi insanlarsınız
Of be bacım, kadina da duyar kasmayiverin nolur...şeytanin bile bu kadar avukatı yoktur
Ayy siz kadın erkek eşitliğini yanlış anlamışsınız. Adam konu açsa adama da hamile karını aldat aferin denmez. Konuyu kadın açmış söylemişiz. Erkek açsa ona da söyleriz. Kadın yada erkek aldatıyorsa pisliktir. Çocuklu kadın yada erkek onla bunla fingirdiyorsa da çocuğunun saatinden çalıyordur.Niye hayret ediyorsunuz ki 5 çocuğuyla 10 kadınla fingirdeyen adamlar var. Onlara kimse hayret etmiyor. Konu kadına gelince vurun kahpeye. Karşıdaki adama kimse bir şey söylememiş.
Feminizm hep yanlış anlaşılıyor işte Khomyuk.Ayy siz kadın erkek eşitliğini yanlış anlamışsınız. Adam konu açsa adama da hamile karını aldat aferin denmez. Konuyu kadın açmış söylemişiz. Erkek açsa ona da söyleriz. Kadın yada erkek aldatıyorsa pisliktir. Çocuklu kadın yada erkek onla bunla fingirdiyorsa da çocuğunun saatinden çalıyordur.
Net.
Zorlama duyar kasmayın
Çoçuklarından utanArkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Hayır sanki biz adama aferin demişiz gibi ona neden bir şey demiyorsun diyor. Yahu konuyu kadın açmış günah mı demiş bir de. Ne diyecektik acaba?Feminizm hep yanlış anlaşılıyor işte Khomyuk.
Hemcinsim diye berbat hareketlerini de desteklemeliymişiz gibi düşünülüyor. 3 çocuğuna rağmen kocasını aldatan kadını ayıplarız. 3 çocuğuna rağmen karısını aldatanı da ayıplarız. Birinden birine oh olmuş deyince kadın düşmanlarından ne farkımız kalacak?
Yok sevap işliyorsunuzArkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Yok tatlım esin sana ilgi göstermedi diye ona suçlayamazsın senin midesizligindendir bu kadar genisligi baskasına karsı ilgi duyabiliyorsun. Esinle anlasamıyorsan ilgi göstermezse ayrılabilirdin. Lütfen bizi kendilerinize karıstırma utanc vericisiniz cidden baskalarina suclayip aklınca kendi vicdanını rahatlatıyor ya kafaya bakArkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum