Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ne büyük günahı, küçük günah bu desek daha mı iyi gelecek? Rahat rahat devam edeyim mi diyorsunuz?Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
fake konu belli ki. ama gercekse 3 cocuktan nasil vakit bulup da fingirdesiyorsun elin adami ile.Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Yallah müge anlıya. Burası sizlik bir platform değil. Sizi müge paklarArkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Siz de kınayın lütfen hem kendinizi hem de sizin gibileri....kınamaya kınamaya normalleştirdik her türlü ahlaksızlığı.Neden öyle söylüyorsun senin de başına gelebilir bir gün kınama
Allahım bu gözler daha ne konular görücek yarabbim. Yok bacım sana günah değil eşine günah oluyor çocuklarının annesini iyi seçemediği için şuan da kocan cehennemlik.Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Sanıyorsunuz ki bunlar çocuklara sizin gibi bakıyorlar, ilgileniyorlar. Dört çocuğunun dördünde birden gelişim geriliği olan bir kadın var tanıdığım. Genetik bir sorun olduğunu düşünmüyorum çocuklarda, tamamen çevresel etmenler. Çocuklar kir pas içinde, ayaklarında çorap yok, üstleri başları rezalet, kirden yüzleri görünmüyor. Babaları başka bir kadını kuma getirmiş, anne başka bir adamdan yine hamile. Ahır gibi bir evde bir arada yaşıyorlar. Onla bunla sevişmekten, oynaşmaktan da asla geri durmuyor bu insanlar. Kendiniz gibi düşünmeyin bu insanları. Bunlar başka bir dünya. Ahlak anlayışları sıfırın altında.fake konu belli ki. ama gercekse 3 cocuktan nasil vakit bulup da fingirdesiyorsun elin adami ile.
Hakikaten nasıl oluyor çok acayip. Çocukları öyle bırakıyorlar bir yere kendi kendilerine ağlayıp duruyorlar falan mı? Benim oğlum 10 dk kendisi oynar sonra basar çığlığı. Huysuzlanır, durmaz. Sanırım bu huysuzlanmaları hiç takan yok bu ailelerde.Sanıyorsunuz ki bunlar çocuklara sizin gibi bakıyorlar, ilgileniyorlar. Dört çocuğunun dördünde birden gelişim geriliği olan bir kadın var tanıdığım. Genetik bir sorun olduğunu düşünmüyorum çocuklarda, tamamen çevresel etmenler. Çocuklar kir pas içinde, ayaklarında çorap yok, üstleri başları rezalet, kirden yüzleri görünmüyor. Babaları başka bir kadını kuma getirmiş, anne başka bir adamdan yine hamile. Ahır gibi bir evde bir arada yaşıyorlar. Onla bunla sevişmekten, oynaşmaktan da asla geri durmuyor bu insanlar. Kendiniz gibi düşünmeyin bu insanları. Bunlar başka bir dünya. Ahlak anlayışları sıfırın altında.
Ayrıca nasıl vakit buluyorsun gerçekten merak ettim değil 3 daha 1 taneyle kendi kocama vakit ayıramıyorumelin adamına selam vermeye vaktim yok
Anlatsam ağzınız açık kalır, öyle acayip olaylar, değişik değişik aileler var ki. Nasıl yapıyorlar ben de anlamadım emzirip atıyorlar heralde kenara.Hakikaten nasıl oluyor çok acayip. Çocukları öyle bırakıyorlar bir yere kendi kendilerine ağlayıp duruyorlar falan mı? Benim oğlum 10 dk kendisi oynar sonra basar çığlığı. Huysuzlanır, durmaz. Sanırım bu huysuzlanmaları hiç takan yok bu ailelerde.
Sevap işliyorsun, aynen devam (!)Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Arkadaşlık olsa günah işliyor muyum diye sorgulamaz insan. İçi rahat olur. En çok hamile eşe ve çocuklara üzüldüm. Hem kendi çocuklarına, hem doğmamış bir çocuğa bunu yapıp bir de günah mı diye sorgulamasıSadece arkadaşlık ilişkisi mi bu, yoksa flörtümsü bir ilişki mi? Bence ikisinin arasında ciddi fark var
Çünkü diğer herşeyi ihmal ediyorlar, çocuklar da dahilMüge Anlı diyor ya
Ne ara fırsatınız oluyor, yemek çamaşır bulaşık çocuktan nasıl vakit kalıyor diye![]()