Evliyim ama başka biriyle konuşuyorum

Sanıyorsunuz ki bunlar çocuklara sizin gibi bakıyorlar, ilgileniyorlar. Dört çocuğunun dördünde birden gelişim geriliği olan bir kadın var tanıdığım. Genetik bir sorun olduğunu düşünmüyorum çocuklarda, tamamen çevresel etmenler. Çocuklar kir pas içinde, ayaklarında çorap yok, üstleri başları rezalet, kirden yüzleri görünmüyor. Babaları başka bir kadını kuma getirmiş, anne başka bir adamdan yine hamile. Ahır gibi bir evde bir arada yaşıyorlar. Onla bunla sevişmekten, oynaşmaktan da asla geri durmuyor bu insanlar. Kendiniz gibi düşünmeyin bu insanları. Bunlar başka bir dünya. Ahlak anlayışları sıfırın altında.
bu yonden dusunmemistim hic, duzgun ve iyi bir anne olsayfi cocuklarinin vaktinden calip gorusmezdi elin herifi ile. yazik cocuklara, kontrolsuzce uruyorlar sadece, sonunu dusunmek yok, dunyaya geldikten sonra nasil olacak dusuncesi yok. sadece hamile kaliyorlar o kadar

Keşke şu mesajlarını eşin görse de bir güzel hakkından gelse. Bazen bazı adamlarım yaptıgı şeyler çok haklı kusura bakmasın kimse

Kızlar nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın 🤣 mesajı silmişsin Allahtan alıntı yapanlar var:KK70:
Kocan yapsa hüüü ühü ühü beni aldatıyor napıcam boşananayım mı üç çocuum var dersin
Hayır üç çocuk yaparken sevişirken ex aşkın hiç aklında yoktu heralde
Kocan ve diğer kadına üzülüyorum yazık , onları kötülüyorsunuz da günahı günahla sıfırlamaya mı çalışıyorsunuz. Boşanın o da boşansın gidin aşk saadetinizi yaşayın ama ikiniz de eşlerinizi bırakmazsınız. "Arkadaşça" görüşmeleriniz normal ise niye gizli yapıyorsunuz söyleyin kocanıza madem doğal normal bir şey ise
Sal kocanı hayatını yaşasın adam, çocuklara da kötü örnek olma illa seni görüyor duyuyordurlar

Olay kaynağına da ölmüş anneni karıştırma, ölünce desteği eski sevgilinden mi al dedi kadın, Allah Allah ölüyü de rahat bırakmıyorlar

Çocuk yaparken sorun yok eşlerle, vallahi midesizsiniz.

Eşinize anlatın.Sonrasında tekrar durum değerlendirmesi yaparız

Sadece arkadas gibi olsa vicdanen sorgulamaya girmezsiniz. Benim de senelerdir erkek arkadasim var, ama duygusal bir baglilik yok. Sizde heralde o var ki, onun icin vicdaniniz rahat degil

Farkettiniz mi? Şu boku yiyen her kadının ağzından çıkan cümle aynı. Sanki kaderine yazılmışta o yaşamaya mecbur kalmış gibi. “ seninde başına gelebilir” “ herkes yaşayabilir” hayır kardeşim. Sizin karakteriniz bozuk. Alçaklık bu. Kadında aldatsa aynı erkekte aldatsa aynı. Kocan dünya kötüsü bile olsa boşanıp yapacaksın ne bok yapacaksan. Hiç mi utanmıyorsun hala o adamla aynı yatakta uyumaya ya. Nasıl bir yüzsüzlük

Sadece arkadas gibi olsa vicdanen sorgulamaya girmezsiniz. Benim de senelerdir erkek arkadasim var, ama duygusal bir baglilik yok. Sizde heralde o var ki, onun icin vicdaniniz rahat degil
Sadece arkadaşça konuşsa hiç bir erkeğin o kadar süre uzun konuşacağını sanmıyorum . Böyle bir arkafaşlığamı ihtiyacı var erkeğin . Evlenmiş bide adam , arkadaşlıktan daha fazla bence aralarındaki muhabbet . Ama konutunda silmiş herhalde

Hakkından gelmek ne ? Erkekler bağırıp çağırmıyor iş aldatma olduğu zaman. Birde diyorsunuz bazen bazı adamların yaptığı haklı. Duyduğum en saçma şey
Siz ikili ilişkilerden bir habersiniz anlaşılan. Hakkından gelmenik TDK anlamına bakın sonra genel Gecer orneklere bakın burada şiddeti ön ayak eden sizsiniz kelimeye döken de sizsiniz ben değilim. Çok öfkelenip Çocuklarını elinden almaya çalışmak en mükemmel örnek ve ceza olabilir mesela. Sizin anlayıs tarzınız dayak anladığım kadarıyla. Ya da daha once kımsenın hakkından gelmemişsiniz zekanızla veya somut şeylerle. Lütfen şu kelimeyi öğrenin öfkenizi dogru yere kusun mesela kocasını aldatıp kendini kandıran konu sahıbıne. Ki bu dupeduz kendisini ve kocasını aldatmak. Aldatmak illa yatmak degldır dokunmak da degldır.

Sadece arkadaşça konuşsa hiç bir erkeğin o kadar süre uzun konuşacağını sanmıyorum . Böyle bir arkafaşlığamı ihtiyacı var erkeğin . Evlenmiş bide adam , arkadaşlıktan daha fazla bence aralarındaki muhabbet . Ama konutunda silmiş herhalde

Diyorum ya aralarinda duygusal bag var. Benim arkadasimla muhabbetim cogunlukla politika ve ekonomi (ekonomi okuduk beraber) ve yatirimlarimizi konusuyoruz. Öyle duygusal dayanagim degil. Esim mesela problemsiz mesajlari acip okuyabilir silmeye gerek duymam bile. Konu sahibi mesajlari esine okutabilir mi onu sorgulasin. Cevabi hayir ise o zaman aldattigini da anlar

Bir kere bu tarz hikayelerde lafa eşimi çok seviyorum diye başlanılıyorsa bu bir yalandır. Bacım sen de biliyorsun evli barklı adamla bir şeyler olamayacağını ama macera peşindesin. Bence yanlış sulardasın.
Eşini seven insan böyle gizli saklı iş çevirir mi!!

Üç çocukla böyle gizli saklı fingirdemeye zaman bulan kadınlara hayret ediyorum.
Yani bir de büyük günah mı demiş.
Yok canım sevap sevap. Hamile karısı özellikle çok sevap kazandırmıştır sana
Pazar pazar sorulan soru
Niye hayret ediyorsunuz ki 5 çocuğuyla 10 kadınla fingirdeyen adamlar var. Onlara kimse hayret etmiyor. Konu kadına gelince vurun kahpeye. Karşıdaki adama kimse bir şey söylememiş.

2 çocukla yemek yemeye vaktim yok bi boklar yemeye hiç vaktim olmaz siz 3 çocukla nasıl başarıyorsunuz bence yüce rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz sizi şöyle en ateşli kısma alır

Back
X