Evliyim ama derdim cok

Eh be kardeşim adam seni afedersin insan yerine koymuyor senin derdin evlilik yıldönümü kutlaması . Bide üstüne üstlük çocuk yapmak istiyorsun . Çocuğun günahına girme ..
Ne yapıyım sen söyle lütfen nsl davranışım ben güçlü olmak istiyorum cok kirginim biri beni anlasin

Kesk

vazgeçemiyorum neden bilmiyorum belki arkamda güveneceğim biri olmamasi

Çocuk yapmayın lütfen. Bu şartlarda bu anne babayla sağlıklı gelişmesi ve sağlıklı bir yetişkin olması mümkün değil sahip olacağınız çocuk ya da çocukların. Kendinizi düşünmeyin, bencillik etmeyin.

Çocuk yapmayın lütfen. Bu şartlarda bu anne babayla sağlıklı gelişmesi ve sağlıklı bir yetişkin olması mümkün değil sahip olacağınız çocuk ya da çocukların. Kendinizi düşünmeyin, bencillik etmeyin.
Evet haklısın ama ne ypym elimden geleni yaptim

:110:öncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim
Cnm bende de pko var maalesef bizde çok istememize rağmen olmuyor bebişimiz ama eşim bu konuda çok destek olur. hediye fln istemez zaten insan. ilgi, sevgi, tatlı bir söz yeter. bu ilgisiyle ne kadar iyi bir baba olur diye düşünüyorum ama ailesiyle yaşamak , ilgi yok , sevgi yok daha iki yıllık bir evlilikte seni bu kadar yıpratıp üzmesi bu evliliğe çocuk düşünmek sağlıklı ve iyi bir fikir değil bence.

Evet haklısın ama ne ypym elimden geleni yaptim

Elinizden geleni yaptınız da yine de çocuk mu oldu? Hayır çocuğunuz yok, çocuğunuzun olması için tedai olmanız gerek. Tedavi için bile sizinle ilgilenmeyen bir adama ne diye çocuk yapacaksınız? Akıl mantık işi değil şu yaptığınız.

Cnm bende de pko var maalesef bizde çok istememize rağmen olmuyor bebişimiz ama eşim bu konuda çok destek olur. hediye fln istemez zaten insan. ilgi, sevgi, tatlı bir söz yeter. bu ilgisiyle ne kadar iyi bir baba olur diye düşünüyorum ama ailesiyle yaşamak , ilgi yok , sevgi yok daha iki yıllık bir evlilikte seni bu kadar yıpratıp üzmesi bu evliliğe çocuk düşünmek sağlıklı ve iyi bir fikir değil bence.
Yorgunum ve kirgin

Yoksa siz de "çocuk olunca düzelir"diye düşünen,yapacak başka şeylere cesareti olmayıp ancak böyle kendisini teselli eden,kendisini kandıranlardan mısınız?
Eğer öyleyse yazık! Ben bu hikayede bir tek o doğacak olan bebeğe üzülürüm sadece.

Keşke herşey dışardan gözüktüğü gibi olsa boşansam ailem yanımda duracaktı daha önce denedim 2 ailede zorla barıştırdı boşanmamak için beni suçladılar anne olmak en büyük hayalim düşünsene doktorlar anne olman zor demeleri ne kadar zor çocuğum olursa hayatımı ona adarım Allahın izniyle ıyi evlat olucak

Cocuk bakmayi ne saniyorsunuz? Kolay mi? O öyle magazada aldiginiz bebekler gibi olmuyor canim. Onun aglamasi var, uykusuz geceleri var, hormonlari var,.. Esiniz simdi bile ilgisiz ve bu siziüzüyor, düsünsenize bir çoçugu tek basina büyütmek ne kadar daha yipratici olacagini?

Ve daha çoçugun psikolojisinden bahs etmeden. Asil baban seni istemedigini bilmek, huzursuz bir evde büyümek kolaymi saniyorsunuz?

Adam sizin öpüsmenizden bile rahatsiz oluyor. Nasil böyle bir "evlilige" çoçuk getirmek istersiniz? Bare o çoçugun günahina girmeyin.

:110:öncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim
Eş değil ailesine hizmetçi almış adam. Böyle ilgisiz adamı baba yapmayın çünkü o çocuğun üzerinde de söz hakkınız olmayacak. Babaanne dede kadar bile...

Bende yapamam derdim tam üç gün yüz vermedim mecburi durumlarda konuştum inan o kadar zor değil bunu yapmak... Kendi yaklaşacak bak görürsün...

Bu kadar güçsüz ve aciz durma, saygı istiyorsan. Birde asla gözyaşını gösterme ona, sen güçlü durduğun sürece o da değişecektir ama böyle yapmaya devam edersen şimdikinden farklı olmayacak durum

Kendi mutsuzluğunuza bir çocuğu ortak etmeyin.
Ortada birbirini sevip sayan bir anne baba yokken çocuk yapmak o çocuğa çok büyük haksızlık.

Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizde sevgi yok bence.
"Yaşım geçmeden evleneyim. Hem anamın işi görülsün hem de bu niye evlenmiyor demesinler" diyerek evlenmiş gibi.
Bu gerçeği ne kadar çabuk kabul ederseniz kendinizi o kadar çabuk kurtarırsınız bu ilişkiden.

Çocuk olduktan sonra bu adam sizi mahveder. Şimdi bile tahammülsüz gıcık oluyor size. Bebek doğunca herşey daha zor olacak. Eşinizin rahatı kaçtıkça size sataşacak. Çıkarın pembe gözlükleri gözünüzden. Yazık olacak size.

Keşke herşey dışardan gözüktüğü gibi olsa boşansam ailem yanımda duracaktı daha önce denedim 2 ailede zorla barıştırdı boşanmamak için beni suçladılar anne olmak en büyük hayalim düşünsene doktorlar anne olman zor demeleri ne kadar zor çocuğum olursa hayatımı ona adarım Allahın izniyle ıyi evlat olucak
Acaba çocuğunuzu hayalini kurabileceği bir ailede yaşatabilecek misiniz? Anne olmak için çocuk yapmak bana biraz bencillik gibi geliyor kusura bakmayın da. Eşinizin boşanmaya niyeti yokmuş anlaşılan ama düzelmeye de yok. Yarın bi gün daha kötü şeyler yaşamayacağınız ne malum? Tüm o sorunların bağırtıların ağlamaların belki şiddetin içinde büyüyen bir çocuk. Eşiniz tedaviye gelmiyorsa çocuk konusunda da pek istekli görünmüyor.Her işte bir hayır vardır evladınız olmuyorsa da üzülmeyin

Sizde bu şamyanın eşşeğine çocuk yapmayı düşünüyorsunuz öyle mi?
Sana eş olamamış adam o çocuğa nasıl baba olsun gözünü seveyim. Adrenalin aramayın kendinize. Az gözünüzü açın

Back
X