Evliyim ama derdim cok

Allaha dua et Hayırlı olanı iste..

Hanımefendi neden böyle bir insanla evliliğinizi sürdürüyorsunuz ki ve bir de üzerine çocuk da istiyorsunuz? Kusura bakmayın eşiniz çok saygısız bir insan anlattığınız kadarıyla, ve bence üzgünüm ki seven erkek davranışları değil bunlar.
Kimi insanlar çocuk olursa evliliğim düzelir yoluna girer diye düşünüyor böyle durumlarda ama daha kötü olmasın sonra, iyi düşünün. Sonuçta mutsuz bir evlilikte çocuğunuz olsa da mutsuz büyüyecek ona da yazık öyle değil mi?

Boşanmak sizin için bir alternatif değil belli ki. Daha kendinizi, derdinizi ifade edişiniz bile sorunlu, yetersiz. Boşanabilecek kabiliyetiniz olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir evlilikte çocuk istemenize de şaşırmadım. Deneyin iki üç tane. Belki adam size bağlanır.

Lütfen mantıklı düşünün, çocuğu bir kurtuluş olarak görüyorsunuz belli ama çocuk olup ta tek başınıza bakmak zorunda kaldığınızda kocanızın bu ilgisizliği- sevgisizligiiki katı batacak. Kocanız gerçekten istemedikçe zorlamayın ille çocuğum olsun diye çünkü bahanesi bu olacak ben istemedim sen istedin. İlgisiz bir baba ve kocasının ilgisi peşinde koşan bir anne arasında olan o çocuğa olacak . Ama bu hikaye hiç şaşmaz, artık kk da tecrübe kazandik; siz tedavi ile ilaç ile iğne ile bir şekilde o bebeği yapacaksınız ve açacağınız ilk konu da bana doğum hediyesi almadı kızlar kendimi çok değersiz hissediyorum olacak . Inşallah olmaz !

Bence standart koca yaaa😂 sürekli sosyal medyada tv de görüp beklentiyi yüksek tutuyorsunuz. Süpriz yapsın hediyeler alsın romantik davransın gibi. Buna da çok takıp adama çok baskı yapmışsınız sanıırm. Sizde yapmayın süpriz. Beklentide de olmayın. Sen sağ ben selamet.

Ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk guzel kardesim. Sen de hic orali olma bak nasil kosacak pesinden.

Ayri eve çıkmadan daha cok konu açarsın.
Ayrı eve çıkma durumu yok mu?

:110:öncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim

Bu adam ne seni ne de sevgini haketmiyor.. Çocuk olunca da değişmeyecek... Bu adamdan çocuk yapmak en büyük hatan olur. Baksana tam bir hödük. Seni yok sayıyor evde. Kurtul bu adamdan seni sevebilecek birisini bul.

Bir dahaki sefere de kimsenin hatalarını görmezden gelme bence...

Eşiniz düzelmeden çocuk yapmak için acele etmeyin. Yoksa üç vakte kadar burada başka konular açarsınız.

Lütfen mantıklı düşünün, çocuğu bir kurtuluş olarak görüyorsunuz belli ama çocuk olup ta tek başınıza bakmak zorunda kaldığınızda kocanızın bu ilgisizliği- sevgisizligiiki katı batacak. Kocanız gerçekten istemedikçe zorlamayın ille çocuğum olsun diye çünkü bahanesi bu olacak ben istemedim sen istedin. İlgisiz bir baba ve kocasının ilgisi peşinde koşan bir anne arasında olan o çocuğa olacak . Ama bu hikaye hiç şaşmaz, artık kk da tecrübe kazandik; siz tedavi ile ilaç ile iğne ile bir şekilde o bebeği yapacaksınız ve açacağınız ilk konu da bana doğum hediyesi almadı kızlar kendimi çok değersiz hissediyorum olacak . Inşallah olmaz !
Gerçekten çocuğu kocam beni sevsin diye düşünmüyorum anne olmak istediğim icin

Ve çocuk olursa her şeyin düzeleceğini, sizi sevmezken ve zerre değer vermezken bir anda size tapacağını romantik bir erkek olacağını düşünüyorsunuz öyle mi? :işsiz:

Size resmen hakaret ediyor farkında mısınız?
Ayağınızda pranga olur o çocuk sizin..

:110:öncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim
Öncelıkle pko bı sorun ama aslında cok buyuk bır sorun da degıl kılo ver pko nun en buyuk tedavısı kılo ben 64 kıloyken dr bana kılo vermek zorundasın demıstı kı 58 lere dustugumde gayet normale dondu hersey bu konuda ıyı bır dr gıt ve lutfen bunu kafana takma çocuk konusunu haaa bu evlılıge cocuk yapmasan daha ıyı olur bencede..
Diger bı yorumumda adamın senı bıraz ozlemesıne ızın versen ıyı olur dıye dusunuyorum kaybetcegı bı sen yok artık farkında mısın ve adam bundan emın o yuzden ılgını kes uzaklaş bırazcık aılenın yanına gıtmek ıyı fıkır ama bu ıletısımı koparmak olur ıyıce sogukluk sokmak olur dıye dusunuyorum bunun yerıne dunyanı degıstır bıraz sosyalles var olan hayat tarzını degıstırmeye calıs mesela ışe gır aılesıylede anlasamıyormussun o yuzden ıse gır hayata bakıs acını degıstır ben bunu yaptıgın zaman aslında eşını dusundugun kadar aşık olmadıgını ama alıskanlık oldugunu gorecegıne ınanıyorum.Ayrıca senın kendını degıstırmenle adamda bızımkıne ne oluyo bana eskısı gıbı de degıl dıyerek kafasından kaynar suyu dokmus olursun lutfen bu kadar cepte olmayın ben kendı evlılıgımde bıten evlılıgım desem daha dogru ne zaman kı o evden cıkıp kendıme dısardan bakmaya basladım o zaman yuzune gıdıp ayrılmak ıstedıgımı haykırdım o kadar cepte olmadıgımı da gordu.Senın yapacagın sey esınle alakalı degıl senle alakalı o zaten stabıl aynı hayatta degısımı kendınde yapmalısın bence haaa olmuyorsa da olmuyor bunu dene olmazsa hakkınızda hayırllısı olsun kardeş allah çok buyuk senı sevmeyen adamla bır omur geçmez eger sevıyorsada senın degıstıgını farkedıp kaybetmemek ıcın çabalar.

Tedaviyle elbette cocugunuz olma sansi var.
Amaa....simdilik cocugunuzun olmamasi bence Allahin sana bi isareti, bi lutfu..
Cocuk olsada ortada kalsan dahami iyi olacakti.

Gerçekten çocuğu kocam beni sevsin diye düşünmüyorum anne olmak istediğim icin
İyi de senin bir sürü çocuğun var.
Bu kadar işin varken kaynana çocuğunu sana vermez. Sen kölelik yaparsın, kv çocuğuna analık yapar.

Ya yine herkes ezberlemiş gibi böyle adama çocuk niye? Neyse, eşiniz neden böyle davranıyor,baştan da böyle miydi sonradan bazı problemler mi oldu?Asil problem nedir? ??

Böyle bi evliliğe çocuk tedavisi görmek neden? 1 yılı aşkındır çocuk tedavisi görüyoruz. 3 yıllık evliyiz. Evliliğimizin 7. 8. ayı gibi çocuk için tedavi gerektiğini öğrendik. Ama her evliliğinin çocuktan önce oturması gerekir. O yüzden tedaviye bile 2.senemizde başladık. Hemen hemen her hastaneye gidişimde eşim benimle gelir. Bazen gelme gerek yok desemde gelir. Zor süreçler bu tedaviler. Günlerce dinlenmeniz gerek, kendinize çok dikkat etmeniz gerek. Ben daha geçen ay 10 gün hiç bi iş yapmadan dinlendim. Herşeyi geçtim anlayışsız bi adamla annenizde yanınızda yokken bu süreci nasıl atlatacaksınız?

Back
X