Evliyim ama derdim cok

fark ettiniz mi bilmiyorum ama bu tarz konularda kişiler hep kendilerini ispatlama şeklinde.
ben çok sevdim tek suçum buydu ben hep iyi davrandım ben hep onu yaptım bunu dedim ama sevilmedim.
madem bu kadar mükemmelsiniz hep sevdiniz hep güleryüz gösterdiniz,
adam size neden “sen laftan anlamıyorsun” dedi?
çocuk diyorsunuz. eşinizle konuştunuz mu? o da istiyor mu? sonuçta onun da söz hakkı var bence böyle bir şeye.

Kusura bakmayın bencilsiniz. Sırf anne olmak için bu evliliğe çocuk yapılmaz. Can bu hanımefendi oyuncak bebek değil. Sizi sevmeyen, istemeyen, mutsuz eden dahası çocuğa yanaşmayan bir adamı zorla baba yapacaksınız resmen tedavi görüp sebep ne peki sizin anne olmak istemeniz. Doğurduğunuz çocuk için en iyi şartları elinizden geldiğince sağlamak zorundasınız. Siz kaosun ortasına çocuk getirmek istiyorsunuz.
Ayrıca boşanmak için biri arkamda dursun diyorsunuz da eli ayağı tutan genç kadınsınız. Kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz. Çocuğunuz da yok bir başınızasınız. Birilerinin elinizden tutmasını beklemeyin

Çocuk olunca evliliğini birden mükemmel bir evlilik haline gelmeyecek, daha da beter olacak. Önce sorunlarınızı halledin sonra çocuk düşünürsünüz, zaten şu an adam istemiyor gibi duruyor.

:110:öncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim
Cağren önce Allah ta sonra sende kendinle ilgilen kendine bakım yap en önemlisini kendine saygın olsun başka şeylere odaklan biliyorum zor ama sen bi kadınsın yaparsın kadın istese her seyi yapar görmezden gel sende ondan uzaklaş sen ondan uzaklasirsan o sana dönecek gelecek sınırını çiz unutma kendine saygısı olmayan birine kimsenin saygısı olmaz benden de sana tavsiye bir erkeğe giden yol annesinden geçer annesiyle iyi anlaş ilişkilerini düzelt ve asla eşine şikayette bulunma herşey duzeldiginde yine kavga ederek söyleme birlikde uzanırken konuşurken odanızda hayatım annen söyle dedi yada soule yaptı saygımi b9zamam annem o benim ama kırıldim de kimseyi kötüleme inan birini kötüleerken o ne yaparsa yapsın kötü olmuyor biz kötüledigimiz için kötü oluyoruz akıllı ve zeki kadın ol insanları inceden işle ortaya atlarsan ilk sen kOtu olursun yaşanmış bir tecrübe VE AKLIN VARSA SAKIN COCUK YAPMA TEDAVI OL AMA ÇOCUK YAPMA

Keşke herşey dışardan gözüktüğü gibi olsa boşansam ailem yanımda duracaktı daha önce denedim 2 ailede zorla barıştırdı boşanmamak için beni suçladılar anne olmak en büyük hayalim düşünsene doktorlar anne olman zor demeleri ne kadar zor çocuğum olursa hayatımı ona adarım Allahın izniyle ıyi evlat olucak
Önce evliliğini düzelt kardeşim bunun yolu sende geçiyor kimseye haddinden fazla değer verme

Cocuk isini ertele. Ise gir adami hayatinin merkezinden cikar

Keşke herşey dışardan gözüktüğü gibi olsa boşansam ailem yanımda duracaktı daha önce denedim 2 ailede zorla barıştırdı boşanmamak için beni suçladılar anne olmak en büyük hayalim düşünsene doktorlar anne olman zor demeleri ne kadar zor çocuğum olursa hayatımı ona adarım Allahın izniyle ıyi evlat olucak
Canım pcos luyum 4 hastane 1 üniversite hastanesi dediler ki tedaviyle belki çocugun olur. Ama tedavi olmadan çocuğum oldu. Sen tedaviyi at Kenara ilk önce eşinle problemlerini çöz. Sorunlu bir evliliğe gelen çocuk evliliği kurtarmaz daha da dibe çöker. Her evlilikte olan problemlerden var benim evliliğim de çocuktan sonra düzelmedi aksine sabrım bittiği için (zor bir bebeğim var tek başıma bakıyorum) sorunlar daha da büyüdü. Hele ki ilk aylar kocamı görünce bıçaklayasım geliyordu. İlk önce problemleri hallet.

Tamam anne olmak istediğiniz için çocuk istiyorsunuz da bu size yetecek mi . Yani çocuğa yanaşmıyora kadar bir sürü sorun yazmışsınız, ilgilenmiyor, hediye almıyor, sarılmıyor vs. Siz eşinizin ilgisini istiyorsunuz ve çocuk olunca buna daha çok ihtiyaç duyacaksınız. Ve sizin zorunuzla tamam dese bile ilerde zaten ben istememiştim diye hiç yardımcı olmama fırsatını da ona vermiş olacaksınız. Gene de siz bilirsiniz ne deiyelim,Allah gönlünüze göre versin

Madem boşanmıcaksın o takip ettiğin instagram çiftlerini dizileri acilen bırak. Senin kocanın kalibresi bu çünkü hiçbir zaman sana öyle hediye mediye alıp sürpriz yapmayacak. Sorsam eminim maddi durumdan ötürü ailesiyle yaşıyorsunuzdur hal böyleyken beklediklerin olmaz zaten. Çocuk yapalım diyeceğine ikna et ayrı eve çıkın sen de çalış. Kafanı başka şeylerle meşgul et kocan yerine. Bak o zaman nasıl mantıklı fikirler geliyor kafana.

fark ettiniz mi bilmiyorum ama bu tarz konularda kişiler hep kendilerini ispatlama şeklinde.
ben çok sevdim tek suçum buydu ben hep iyi davrandım ben hep onu yaptım bunu dedim ama sevilmedim.
madem bu kadar mükemmelsiniz hep sevdiniz hep güleryüz gösterdiniz,
adam size neden “sen laftan anlamıyorsun” dedi?
çocuk diyorsunuz. eşinizle konuştunuz mu? o da istiyor mu? sonuçta onun da söz hakkı var bence böyle bir şeye.
Canım oda çok istiyor ama hastaneye gelmiyor evet mükemmel değilim ama ondan daha cok sevdim bak gittim tek başına hastaneye ne aradı ne sordu ne para bıraktı şimdide diyeceksinizki çalışın onada izin vermiyor bin kere birşey soruyorum 1 kere cvp vermiyor açıklama yapmiyorki laftan anliyim sen söyle şimdide diyorum akşam olsa onu görsem ama geldiğinde de ne sorup ne konuşuyor yanına gitsem git başımdan diyor

Madem boşanmıcaksın o takip ettiğin instagram çiftlerini dizileri acilen bırak. Senin kocanın kalibresi bu çünkü hiçbir zaman sana öyle hediye mediye alıp sürpriz yapmayacak. Sorsam eminim maddi durumdan ötürü ailesiyle yaşıyorsunuzdur hal böyleyken beklediklerin olmaz zaten. Çocuk yapalım diyeceğine ikna et ayrı eve çıkın sen de çalış. Kafanı başka şeylerle meşgul et kocan yerine. Bak o zaman nasıl mantıklı fikirler geliyor kafana.
Etmedmedimmi zannediyorsun instgramda çiftlere bakmıyorum dizilerdende etkilenmiyorum ben bu kadar sevgi sefkat gösterdim hep ilk adımı attim hazırladım hediyede aldim oda birgün yapsın çocuğu ikimizde istiyoruz ayrıca çocuklar cok seviyor ama sorun ikimizde kac kere ayrılalım olmuyor cvp vermiyor kimsede beni desteklemiyor konuşalım sakince yaklaşıyorum elinde telefon oyun oynuyor kalkıp gidiyor hadi şöyle geride ben kaldım akşama kadar anlaşama gelip sırtını yatar uyur emin ol o kadar basit yolu olsaydı ben yapardim

Tamam anne olmak istediğiniz için çocuk istiyorsunuz da bu size yetecek mi . Yani çocuğa yanaşmıyora kadar bir sürü sorun yazmışsınız, ilgilenmiyor, hediye almıyor, sarılmıyor vs. Siz eşinizin ilgisini istiyorsunuz ve çocuk olunca buna daha çok ihtiyaç duyacaksınız. Ve sizin zorunuzla tamam dese bile ilerde zaten ben istememiştim diye hiç yardımcı olmama fırsatını da ona vermiş olacaksınız. Gene de siz bilirsiniz ne deiyelim,Allah gönlünüze göre versin
Çocuğu oda istiyor ama ben boşanamıyor arkamda kimse yok kocamasa söyledim bosanski her gün söyledim hayır birgün evden gittim pesimden geldi bırakmadı gideyim böylede olmuyor kendimdense nefret ediyorum salak gibi şimdi gelse koşup onu zorla sarilicam artik psklojim bozuldu karekterimj bozdum olmadı olmicakta

Canım oda çok istiyor ama hastaneye gelmiyor evet mükemmel değilim ama ondan daha cok sevdim bak gittim tek başına hastaneye ne aradı ne sordu ne para bıraktı şimdide diyeceksinizki çalışın onada izin vermiyor bin kere birşey soruyorum 1 kere cvp vermiyor açıklama yapmiyorki laftan anliyim sen söyle şimdide diyorum akşam olsa onu görsem ama geldiğinde de ne sorup ne konuşuyor yanına gitsem git başımdan diyor
bir insanın bu şekilde davranması çok garip değil mi?
yanına gidince neden git başımdan diyor?
bence anlatmadığınız çok şey var.
ayrıca bende de ileri derece pkos var
bir yıldır tedavi görüyorum ama eşim toplasan beş kere gelmemiştir
ne gerek var, niye gelsin adam?
hep yanınızda olup elinizi tutmak zorunda mı?

kusura bakmayın anlam veremiyorum benimle konuşmuyor, soru soruyorum cevap vermiyor diyorsunuz.
neden???

Canım pcos luyum 4 hastane 1 üniversite hastanesi dediler ki tedaviyle belki çocugun olur. Ama tedavi olmadan çocuğum oldu. Sen tedaviyi at Kenara ilk önce eşinle problemlerini çöz. Sorunlu bir evliliğe gelen çocuk evliliği kurtarmaz daha da dibe çöker. Her evlilikte olan problemlerden var benim evliliğim de çocuktan sonra düzelmedi aksine sabrım bittiği için (zor bir bebeğim var tek başıma bakıyorum) sorunlar daha da büyüdü. Hele ki ilk aylar kocamı görünce bıçaklayasım geliyordu. İlk önce problemleri hallet.
Bilemiyorum anne olmayı çok istiyorum belki durumumu sen anlarsin çocuk isteyipte anne olamamak çözebilseydim zaten çözülürdü 1 senedir uğraşıyorum olmadı yanliz agresif biri oldum

Ona diyin ki sen baba olacak eş olacak adam degilsin...tedaviden vazgeçtim..senden de geçmem yakın..şımdi sen ugraş beni ikna etmeye de ve çekil...yoksa konularin daha çok uzar...şuradaki insanlardan az ders çikarin illa yasamak mi gerek..fragman korkunç

Kusura bakmayın bencilsiniz. Sırf anne olmak için bu evliliğe çocuk yapılmaz. Can bu hanımefendi oyuncak bebek değil. Sizi sevmeyen, istemeyen, mutsuz eden dahası çocuğa yanaşmayan bir adamı zorla baba yapacaksınız resmen tedavi görüp sebep ne peki sizin anne olmak istemeniz. Doğurduğunuz çocuk için en iyi şartları elinizden geldiğince sağlamak zorundasınız. Siz kaosun ortasına çocuk getirmek istiyorsunuz.
Ayrıca boşanmak için biri arkamda dursun diyorsunuz da eli ayağı tutan genç kadınsınız. Kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz. Çocuğunuz da yok bir başınızasınız. Birilerinin elinizden tutmasını beklemeyin
Cnm eğer çocuğum olursa herşeyinide yaparim ona hayatımı adiyacam kocam olmadı duzelemedi çocuk kendiside cok istiyor hatta tup bebek koyacaz diyor normal olmadiya kendı başıma nsl karar veririm demek istediğim şey istiyor benimle gelmiyor annesi olsa kosa kosa gider ben o mutlu olsun diye ayrı eve çıkana kadar ailesiyle oturdum giyimime dışarıya çıkmama bile izin vermezler yinede elimden geldikçe kocam güler yüzlü olsun onları takmadım sorunda zaten belli kimde çokmu rahat insan cok aşık olduğunda ne hisseder hiç Bu kadar sevmedim kimseyi acı çekmeme rağmen ama hayır olmadı bizimkiler öyle bosanmayada karşılar bilmiyorum sadece kırgın ve bitkinim

Ona diyin ki sen baba olacak eş olacak adam degilsin...tedaviden vazgeçtim..senden de geçmem yakın..şımdi sen ugraş beni ikna etmeye de ve çekil...yoksa konularin daha çok uzar...şuradaki insanlardan az ders çikarin illa yasamak mi gerek..fragman korkunç
Dedim ondan sonra kırılıp kusuyor aynısını sen bana yapıyorsun dedim biride çektiğim acıyı anlasa

Çocuk olunca evliliğini birden mükemmel bir evlilik haline gelmeyecek, daha da beter olacak. Önce sorunlarınızı halledin sonra çocuk düşünürsünüz, zaten şu an adam istemiyor gibi duruyor.
Mükemmel olmayacağını biliyorum çocuğum olsun istiyorum kocamın bana ilgi göstersin diye değil anne olmak istediğim icin

Back
X