Evliyim ama esimi cok kiskaniyorum gecmisindan dolayi

Canım eşinle mutlusunuz, ne güzel çocuğunuz da varmış. Neden dert ediyorsun ki geçmişi? Mutlu olmak varken neden üzüyorsun kendini? Sana, eşinin geçmişini hatırlatan insanlarla görüşme. Görüşmek istemediğini eşine anlat, anlayış gösterecektir...

aman dertsiz başınıza dert arayın ilkokuldaki aşkını da kıskanırsın şimdi sen ne de olsa ilk aşk

O kadar iyi bir evlilikleri olsaydı kadın aldatır mıydı

adam aldatan kadını hala sever mi unut bu tür düşünceleri kendi kendine vesvese verme

Türkçe çok kötü nerelisiniz? Eee adam vıdı vıdınızdan bıkmış çareyi zorla evlendim demekte bulmuş bence. Hayır madem geçmişe bu kadar takılı kalacaktınız neden evlendiniz.

Çocuğu bile yokmuş aldatmış üstelik ve boşanmış da.
Geçmişteki hayaletten size ne dertsiz başınıza dert almayın.

Eger her sabah kalkip "bugun ne sikinti cikarsam acaba" demiyorsaniz yaptiginiz sacma.

Biz yurt disinda yasadik gemistan konusan kimse yoktu turkiyeya geldik baskalar konusmayi basladilar sonra baslandi kiskancliklerim.her kadin esini yada sevdigini onu sevmesini ister oyle digilmi?biz kadinlar oyle digilmiyiz

Bana baskalar bisey soylemese aska kendi kendima uydurub bisey cikartmam.o kadin her kese karsi mutlu pozlar verdigi icin her kes asil konu ne olmadigini bilmeden anlatiyo beni kiskatiriyo.siz benim yerimda olsaniz ne yapardiniz?sonucta sizda kadinsiniz?hep beni her kestan cok sevmis ve seviyor simdi diye dusunmayi istamazmisiniz

Evet ben yabanciyim.esim benim memleketima gelib evlenib guturdu beni.memleketim vizeli oldugu icin cok zor geldi.hep soyliyor zaten senin icin bu kader uzaklardan geldim hic bir kadin icin ben bunu yapmamistim diyo hep

çanakkale boğazı gel bize bazı bazı olmuş bu
sen de evlenmişsin yahu
neyin kıskançlığı

Olabiliyor bazen anlamsız kıskançlıklar. O an sanki dünyanın en uyumlu en birbirini seven çifti onlarmis gibi düşünülüyor halbuki değil. Sizin iliskinize eşit veya daha iyi bi ilişkileri olsaydı devam ederlerdi değil mi? Böyle kıskançlık zamanlarında mutlu bi aninizi hayal edin, öyle bir anda çekilmiş bir fotoğrafınızı bakın, esinizin olumlu yönlerini düşünerek kendinize mutlu ve şanslı olduğunuzu söyleyin, kısaca kendinizi motive edin. Bir de bir arkadaş şakayla karisik değinmiş: bunlar genelde bosluktan, can sıkıntısından oluyor :)) kafanızı sürekli meşgul edebilecek biseyle ilgilenin. Bir ilgi alanı edinin ve o konuda kendinizi geliştirmeye verin. Veya bir ise kendinizi adayın, öyle ki o iş dışında ve ev rutininiz dışında biseye vakit kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…