evliyim ama eski sevgilimi nişanlımı nişanlanmış görünce içimden bişeyler gitti

Gereksiz hareketler.kocan eski sevgilisine baksaydı bin bur türlü lafı yazardım. Kötü adam aklı kalmış gitsin onunla evlensin, tu kaka adam kesinlikle bosan vb. Yazılar gırla giderdi.

Gereksiz manasız maksatsiz hareketler yapmayı insanlar sever.

Son düzenleme:
sizler hic eski haline sevgilinize nisanliniza bakmadiniz mi ya? herkeste bi durust bi namuslu. !!! insan onun sadece kendini sevebilecegini zannediyor baskasiyka gormek o yuzden garip geliyor.

Bakmadım. Bana ne yahu eski adı üstünde eski. Ha baksamda " tırtoya bak kendi gibi birini bulmuş ehehe " diye gülerdim içim acımazdı döer sene sonra.

Ayrıca bir erkek yapsa bunu ve eşi buraya konu açsa adamı topa tutardık biraz empati lütfen.

4 senelik eski eşim bir baskası ile evlenmiş yan apt a tasınmıs bir de:))))
Karısı ile elele görüyorum hep inan hiçççç de umrum olmuyor
Sizin içinizde sanki yarım kalan birseyler var gbi geldi bana

çok ilginçmiş sizin durum da. taşınmayı düşünmediniz mi? eşinizin haberi var mı?

Eşini gerçekten sevdiğine emin misin ? Bende senin gibi 4 sene birini sevdim ki ilk sevdiğim kişiydi sonrasında ağlaya zirlaya ailem için bitirdim ilişkimi sonrasına esimle tanıştım evlendim çok da seviyorum eşimi çok da mutluyum ama ben eşime bakınca "çok şükür iyi ki diğeri ile evlilik olmamış da esimle evlenmişm" diyorum ... bir daha kendini gözden geçir çok saçma çünkü senin olayın.

Arada eski sevgililerimin hesaplarına sosyal medyadan baktiğım oluyor ama bu bir şey hissettiğimden değil sadece merak ettiğimden sadece eski sevgilim de deģil normal insanlara karşida oluyor bazen bilmiyorum bu facebook instagram falan cok meraklı yaptı bizi ama aģlama kiskanma yada bir tuhaf olma hiç hissetmedim sükürler olsun hatta karisini ve ćocugunu cok begenirim cokta şeker gelirler tuhaf biraz ağlamak rüyalara girmesi falan çok normal değil bence bazı şeyler yarım kaldığı için depreşiyor sanırım bence bu işkenceyi yapmayın kendinize takip etmeyin haber almaya çalışmayın yoksa normal olan bu evliliğinizi yıkmaya kadar gider bu. Sizi seven bir eşiniz var değerini bilin.

çok ilginçmiş sizin durum da. taşınmayı düşünmediniz mi? eşinizin haberi var mı?
Yooo neden tasınayım ki
Bilerek gelmemiştir sonucta onun için düzenimi mi değişicem
Çalısan insanlarız ayda yılda bir görüyorum sonucta
Diğer yasadıgım yerde daha sık görüyordum
Anneleri annemin cok yakınında yasıyor
Dolu ortak arkadasımız var illa bi yerlerden biirleri cıkıyor yani

Evet eşim de görmüş daha evvel faceden falan bulup arastırdıgı için tanımıs:)

İlk basta cok soylendi
Koca sehirde baska yer mi kalmamıs falan dedi
Yani burdan tasınsak gittiğimiz avm lerde ya da restoranlarda da görebiliriz
Bekarken de ben cok goruyordum

sizler hic eski haline sevgilinize nisanliniza bakmadiniz mi ya? herkeste bi durust bi namuslu. !!! insan onun sadece kendini sevebilecegini zannediyor baskasiyka gormek o yuzden garip geliyor.
bence yaptıgının namus ile alakası yok! sacma gereksiz maksatsız ve manasız bir haraketten ibaret...
"insan onun sadece kendini sevebilecegini zannediyor baskasiyka gormek o yuzden garip geliyor" bu cumlenizde komle yanlış. hayatta 1 kişi sadece 1 kişişyi sevemez. böyle bir dunya maalesef yok, böyle düşünmeyin.. evli ocucklıu insanlar boşanıp bir cok kere sevebiliyor, yada bir cok sevgili ayrılıp başkalarını bulup yeniden sevgili oluyrlar.
sen nasıl evlendiysen onu unutup - o da seni unutur, evlenir.
eger senin dedigin gibi olsaydı: adamcagız, sen onu terk edip başkası ile evlendiginde "hayır ben bir tek onu seviyprum, o da beni sevsin başkası ile evlenemesin" demeliydi. aglayıp zırlamalı idi.

Sadece anıları hatırlayıp üzülmüşsün, her seçiş birinden de vazgeçiştir. Olabilir.

Anıların aklına gelmış bunda kötu birşey yok.

peki ogretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…