- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Mina sevde
-
sizler hic eski haline sevgilinize nisanliniza bakmadiniz mi ya? herkeste bi durust bi namuslu. !!! insan onun sadece kendini sevebilecegini zannediyor baskasiyka gormek o yuzden garip geliyor.
peki tamamKimse namus demedi ki??
Konu sahibesi severken terk etmiş, başkasıyla evlenmiş. Sevmediği biriyle evlenmeyi kendi seçmiş, kendi düşen ağlamaz....eee yani bu durumda biz ne yapalım?
4 yıllık evliyim 6 yıl oldu ayrılalıKaç yıl önce ayrıldınız ne zamandır evlisiniz ?
Sevmediğim biri ile evlendiğimi söylediğimi hatırlamıyorum eşimi sevdiği mi de net belirttim.sana bişey yap diyen olmadıki zaten.ama illaki yapmak istiosan gereksiz yorum yapma mesela!!!!!!!Kimse namus demedi ki??
Konu sahibesi severken terk etmiş, başkasıyla evlenmiş. Sevmediği biriyle evlenmeyi kendi seçmiş, kendi düşen ağlamaz....eee yani bu durumda biz ne yapalım?
Mutlu olmayı cok özledim galiba çünkü o zamanlar mutluydum..şimdi arada bir uğruyor mutluluk belki de o yüzdendir tepkimNeden boyle olduğunu en iyi sen bilirsin kendine itiraf edemedigin seyler olabilir mi suan ben umursamam bile biyle bir haber alsam resim görsem
O zaman durum vahim işteMutlu olmayı cok özledim galiba çünkü o zamanlar mutluydum..şimdi arada bir uğruyor mutluluk belki de o yüzdendir tepkim
Çocuğunuz var mı pekiMutlu olmayı cok özledim galiba çünkü o zamanlar mutluydum..şimdi arada bir uğruyor mutluluk belki de o yüzdendir tepkim
Baska tasinacak yermi yoktu yahu4 senelik eski eşim bir baskası ile evlenmiş yan apt a tasınmıs bir de:))))
Karısı ile elele görüyorum hep inan hiçççç de umrum olmuyor
Sizin içinizde sanki yarım kalan birseyler var gbi geldi bana
Yokmuş sanırım:))Baska tasinacak yermi yoktu yahu
Sevmediğim biri ile evlendiğimi söylediğimi hatırlamıyorum eşimi sevdiği mi de net belirttim.sana bişey yap diyen olmadıki zaten.ama illaki yapmak istiosan gereksiz yorum yapma mesela!!!!!!!
Eşimle bi anda oldu bitti olarak evlrnmedim tanıştıktan iki yıl sonra evlendik.sevmek için gayet ideal bir süre benceBenim anlamadigim eski sevgilinle birlikteyken kocan karsina cikiyo ve evleniyo Sun
Sevgilini severken kocanla nasil sever ek evleniyosun
Ben aklım başkasında diye konu acmadım.yazdıklarımdan bunu anladıysan bu senin kafa yapını gösterir saygı duyarım.istediğimi yazmaya hakkım da var seni ilgilendiren bi durum degil.sana neyse hayat benimse benim hayatım hakkımda lüzumsuz yorum yapma!!!!!!!!!Eminiz eşini çoook seviyorsun o yüzden aklım başkasında diye konu açtın. Aklın kimdeyse kimde ablacım bana ne hayat senin ne istersen onu yap burda ah o zaman çok mutluydum vah o zaman şöyleydi yazmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?