evliyim ama eski sevgilimi nişanlımı nişanlanmış görünce içimden bişeyler gitti

Nostalji sadece takilma sonucta o gelse hadi beraber olalim dese asla olmayacaksin ayni suyla iki kez yikanilmaz sadece o eski mutlu gunlerine ozlem ve o gunlerden artik cok uzak oldugunu algilamani saglamis nisanlanarak.

Sadece hafif bi kiskanclik.

Gecmisin kotu taraflarini degil de, guzel taraflarini dusunuyoruz genelde. Ben de eski sevgililerimi dusunurken, ay ne guzel suraya gitmistik, ay ne guzel bunu yapmistik falan diye hatirliyorum. Ayrilik sebebimiz aklima bile gelmiyor.

Baskasiyla yeniden mutlu oldugunu gormek, birinin senden vazgectigini fark etmez azicik koyuyor insana. Ego meselesi sanirim. Verecegin tepki sana kalmis tabi. Oturup aglarsan, gece gunduz nasil olurlarla yasarsan, o zaman ciddi bi durum var demektir. Onun disinda sasirmak, ufak bi kiskanclik bence normal.

sizler hic eski haline sevgilinize nisanliniza bakmadiniz mi ya? herkeste bi durust bi namuslu. !!! insan onun sadece kendini sevebilecegini zannediyor baskasiyka gormek o yuzden garip geliyor.

Kimse namus demedi ki??
Konu sahibesi severken terk etmiş, başkasıyla evlenmiş. Sevmediği biriyle evlenmeyi kendi seçmiş, kendi düşen ağlamaz....eee yani bu durumda biz ne yapalım?

Kimse namus demedi ki??
Konu sahibesi severken terk etmiş, başkasıyla evlenmiş. Sevmediği biriyle evlenmeyi kendi seçmiş, kendi düşen ağlamaz....eee yani bu durumda biz ne yapalım?
Sevmediğim biri ile evlendiğimi söylediğimi hatırlamıyorum eşimi sevdiği mi de net belirttim.sana bişey yap diyen olmadıki zaten.ama illaki yapmak istiosan gereksiz yorum yapma mesela!!!!!!!

Neden boyle olduğunu en iyi sen bilirsin kendine itiraf edemedigin seyler olabilir mi suan ben umursamam bile biyle bir haber alsam resim görsem

Neden boyle olduğunu en iyi sen bilirsin kendine itiraf edemedigin seyler olabilir mi suan ben umursamam bile biyle bir haber alsam resim görsem
Mutlu olmayı cok özledim galiba çünkü o zamanlar mutluydum..şimdi arada bir uğruyor mutluluk belki de o yüzdendir tepkim

4 senelik eski eşim bir baskası ile evlenmiş yan apt a tasınmıs bir de:))))
Karısı ile elele görüyorum hep inan hiçççç de umrum olmuyor
Sizin içinizde sanki yarım kalan birseyler var gbi geldi bana
Baska tasinacak yermi yoktu yahu

ay ne bağnaz tiplersiniz ya evet yaptığı gereksiz ama anormal değil hepimiz insanız
onca zamanımızı yıllarımızı geçirdiğimiz insanları gün gelip merak edebiliriz.
benim de yıllarca sürmüş ve sonra bitmiş arkadaşlık ilişkilerim var.
bazen açıp bakarım napıyolar nası hayatları diye.
bu beni anormal veya kıskanç yapmaz sadece merak bazen de can sıkıntısından hepsi bu.
hepimiz insanız iki dakka ahlak bekçisi kesilmeyin ya valla insanı bişey dediğine hemen pişman ediyosunuz.

Sevmediğim biri ile evlendiğimi söylediğimi hatırlamıyorum eşimi sevdiği mi de net belirttim.sana bişey yap diyen olmadıki zaten.ama illaki yapmak istiosan gereksiz yorum yapma mesela!!!!!!!

Eminiz eşini çoook seviyorsun o yüzden aklım başkasında diye konu açtın. Aklın kimdeyse kimde ablacım bana ne hayat senin ne istersen onu yap burda ah o zaman çok mutluydum vah o zaman şöyleydi yazmaya devam et.

Benim anlamadigim eski sevgilinle birlikteyken kocan karsina cikiyo ve evleniyo Sun
Sevgilini severken kocanla nasil sever ek evleniyosun
Eşimle bi anda oldu bitti olarak evlrnmedim tanıştıktan iki yıl sonra evlendik.sevmek için gayet ideal bir süre bence

Eminiz eşini çoook seviyorsun o yüzden aklım başkasında diye konu açtın. Aklın kimdeyse kimde ablacım bana ne hayat senin ne istersen onu yap burda ah o zaman çok mutluydum vah o zaman şöyleydi yazmaya devam et.
Ben aklım başkasında diye konu acmadım.yazdıklarımdan bunu anladıysan bu senin kafa yapını gösterir saygı duyarım.istediğimi yazmaya hakkım da var seni ilgilendiren bi durum degil.sana neyse hayat benimse benim hayatım hakkımda lüzumsuz yorum yapma!!!!!!!!!

Normal bir his bu, zamanla alışacaksınız geçecek.
Fakaaat artık erkeklerin üstüne çok gittiğimizi de kabul edelim. İnsan bu, merak eder, bakar. Ama tutar akşam olunca eşim dediği insana döner yüzünü sonra bir de vicdan yapar üzülür ihanet mi ediyorum diye. Bu bayanın eşi face ten eski kız arakadsşına bakmış olsa kıyameti koparırız
Onların da insan olduğunu bazen unutuyoruz. Erkeklere acıyorum zaman zaman neyapayım

Benim fikrime göre eşinizle problem yaşadığınız için böyle etkilendiniz bu durumdan,mutsuz bir dönemdesiniz demekki,en kısa zamanda problemleri çözersiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…