Evliyim, ama eski sevgilimi unutamadım....

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Siz ne dediğinizin farkında mısınız?Ya da bizi delirtip,polemik yaratmayı mı hedefliyorsunuz?İnşallah sahtedir bu konu.

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Bence yazmalısın, belki o da seni unutamamıştır. Hem rüyana falan girdiyse kesin seni düşünüyordur.

Yaş 19 ve 3 senelik evlilik. Olay nerede geçiyor ?

Sizi dürten bir şey var da, şeytan değildir o.

Eski sevgilinle neden ayrildin ve simdi neden konuşma isteğin var . Evliliğinde mutlu değilseniz bosanin buna hakkınız var ama başkasının nikahında iken ne kadin ne erkek baska biriyle konuşmaya aldatmaya hakki yok. Saygın olsun kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…