Evliyim, ama eski sevgilimi unutamadım....

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Bari düzgün bir hikaye yazda okuyalım. Bu nasıl fake konu.

3 senedir evliyim. Bi kaç haftadır eski sevgilim rüyalarıma giriyor. Onu çok sevmiştim. Şeytan dürtüyor beni instagramda yaz ona diye. Yazsam konuşsam mı sizce? Yoksa eşim çakar mı durumu?
Aptallık etme Bihter,kendine gel… neyse neyse ciddi bir konu arkadaşım bence sakın böyle bişey yapma bak 3 yıllık evliyim diyorsun yazık günah değil mi yuvana emeklerinize? Kaldı ki eşin kötü biri mi? Dövmesi sövmesi mi var? O zaman boşanırsın kendi hayatına bakarsın. Ama diğer türlü kendine mukayyet ol aklını başına al. Velev ki yazdın,ne olacak? Hem eşini ve kendi düştüğün durumu düşünsene. Ya da o çocuk kollarını açıp seni mi beklicek? Dua et onun aklına gelmemesi için ne bileyim, başka uğraşlar bul kendine.

Konu fake olabilir ama başka bu durumu yaşayanlar okursa diye mantıklı mantıklı güzin abla gibi yazmak istiyorum. Gönlünde başkasi yanında başkası olmaz böyle... kendine bunu nasıl yakistirdin? Hic mi gururun yok? O eski sevgili mest olup aşkından ölecek mi zannediyorsun? Bak niyetini açık etmeden arkadaşça bile yazsan senin hakkında .....bip bip bip.... diye düşünür. Hic olumlu düşünmez. Haaaa ama ihtimal ki zamparanın tekidir. Kandirir kullanir atar yuvan yıkılır. Bak hangi yönden baksan zarardasın. Kendine yeni uğraşlar bul. Yatmadan nas felak oku. Boşlukta kalmışsin sen. Kendini toparla.

Yok Daha NeLer AsLa Yazma EvLisin EskisiyLe Ne İşin OLur

Ayy birşey diyeceğim Mune çarpacak diyemiyorum... Eşin sana aynısını yapsa ne hisseder din ? Eski sevgilini unutamadıysan neden evlendin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…