vallahi haksızdı okonuyu açan adam..kız buna aşık değilmiş ama kızın ailesinde huzur yokmuş..3 haftada adamın teklifini kabul etmiş...kız öğleye kadar yatıyormuşda adam yinede sesini çıkarmamış...sevmeyince olmuyor demekki..nankörlük değil bu..nankörlükse bile o yaştaki her insan bunu kavrayabilecek sorumluluktadır diye bir şey yok maalesef..
6 aya yakın çıkyrduk hoşlanıyordum sadece oda bunu bilyrdu babam bana hakaret edip dışarı atınca tek güvenebilecğm kişi oydu onu ardm oda beni sevdiğini ama bu şeklde arkanı dönüp gştmek istemedğni söyledi gideck br yerm yoktu oda beni ailesnn yanına gtrdı ve 1 ay içnde bir karr almamız lazımdı bnde mantık evliliği yapmayı düşndm ama sevemedm işte.s
Işığa doğru gel....neden ışıkları sondürdünüz?????? burası neresi?????nerdeyim ben???? doktor neyim var benim????nalannn nallannnn nerdesinnnn
Buradayım nejaat sesimee gelll.
eşimin boşanma davası açacağını söylemedm benm derdim boşanmak istyrm ama bunu gerçekten yapmalımıyım diye sizlerden fikir alışverişinde bulnmk istyrm
eşimin boşanma davası açacağını söylemedm benm derdim boşanmak istyrm ama bunu gerçekten yapmalımıyım diye sizlerden fikir alışverişinde bulnmk istyrm
eşim evden attı dedin yaeşimin boşanma davası açacağını söylemedm benm derdim boşanmak istyrm ama bunu gerçekten yapmalımıyım diye sizlerden fikir alışverişinde bulnmk istyrm
Anladım, adam da kızın zaafından istifade etmiş. Hala bizi takipdeyse, sen de fırsatçının tekiymişsin diyorum adama; evdeki hesap çarşıya uymamış, olduğu kadarıyla yetinicen artık.
.
aynen canım o adaam bana gıcık olmuştu burada ama yazdıklarım gerçekti maalesef..o nekadar sadece kendi duymak istedikleri duymak istesede...gerçek buydu..
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s
görüşmüyorum ama boşandıktan snra o bir adm atarsa sevdiğim için giderim.
evet ya, klasik; olayın bizzat içinde olan insanlar, herşeyi işlerine geldiği gibi görürler zaten.
.
üzüldüm canım. hata bence sevmeden evlenmekte olmuş.. severken bile bir çok şeye insanlar zor dayanıyor. sevmeden yürütmek iyice zor. yaşında gençmiş çok acele etmişsin evlilik için. tek güzel şey çocuğunun olmaması olmuş. bence şuna yanıt ver; ben bu adamla ömrümü devam ettirebilecek miyim? buna yanıtın hayırsa boşan.. ama bazen herkes sıkılır evlilikten falan. kaçıp gidesi gelir. monotona biner.. öyle anlık bir şeyse en güzeli sabredip bir şekilde farklı aktivitelerle evliliği canlandırmayı deneyeiblirsin..
pembe dizi gibi.. olayların hızına yetişemiyoruzEee ilk yazarken boşanmayı düşünen bir kadıncağızdı. Ne ara oldu bunlar şimdi??
pembe dizi gibi.. olayların hızına yetişemiyoruz
çok çilekeş bir kadın evet o böyle bir durumda evlense,herşeye razı eşine bağlı olabilir...ama 18..20 yaşındaki kız aynı olgunluğu gösteremeyebilir değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?