Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

Anladım, adam da kızın zaafından istifade etmiş. Hala bizi takipdeyse, sen de fırsatçının tekiymişsin diyorum adama; evdeki hesap çarşıya uymamış, olduğu kadarıyla yetinicen artık.
.

gidecek hiç bir yerin yokmuydu keşke evlilik yolunu seçmeseydin..evlilik bir kurtuluş değil bir kayboluşta olabilir yeri gelince....

Buradayım nejaat sesimee gelll.

ahhh kujummmmm nerelerdesin sen allah aşkına...kaç saatir köşkte seni bekliyorum.sanırım kör oldum bennnn....nerdesinn elini uzat.puhahaaaaaa .yemek yemedim açlık başıma vurdu

eşimin boşanma davası açacağını söylemedm benm derdim boşanmak istyrm ama bunu gerçekten yapmalımıyım diye sizlerden fikir alışverişinde bulnmk istyrm

kızım bak yavrucugum senin akli dengen yerindemi hem ilk yazıyorsun yukarda yazdıgın gibi sonra diyorsunki ne örendiyse adam o benden bosanmak istiyor sonra bir daha diyorsun bosanma dava sı acmayacak ben bosancam fikir alısverişinde bulunucam diye actım cevir kazı yanmasın

Anladım, adam da kızın zaafından istifade etmiş. Hala bizi takipdeyse, sen de fırsatçının tekiymişsin diyorum adama; evdeki hesap çarşıya uymamış, olduğu kadarıyla yetinicen artık.
.

aynen canım o adaam bana gıcık olmuştu burada ama yazdıklarım gerçekti maalesef..o nekadar sadece kendi duymak istedikleri duymak istesede...gerçek buydu..

aynen canım o adaam bana gıcık olmuştu burada ama yazdıklarım gerçekti maalesef..o nekadar sadece kendi duymak istedikleri duymak istesede...gerçek buydu..

evet ya, klasik; olayın bizzat içinde olan insanlar, herşeyi işlerine geldiği gibi görürler zaten.

.

üzüldüm canım. hata bence sevmeden evlenmekte olmuş.. severken bile bir çok şeye insanlar zor dayanıyor. sevmeden yürütmek iyice zor. yaşında gençmiş çok acele etmişsin evlilik için. tek güzel şey çocuğunun olmaması olmuş. bence şuna yanıt ver; ben bu adamla ömrümü devam ettirebilecek miyim? buna yanıtın hayırsa boşan.. ama bazen herkes sıkılır evlilikten falan. kaçıp gidesi gelir. monotona biner.. öyle anlık bir şeyse en güzeli sabredip bir şekilde farklı aktivitelerle evliliği canlandırmayı deneyeiblirsin..

evet ya, klasik; olayın bizzat içinde olan insanlar, herşeyi işlerine geldiği gibi görürler zaten.

.

çok çilekeş bir kadın evet o böyle bir durumda evlense,herşeye razı eşine bağlı olabilir...ama 18..20 yaşındaki kız aynı olgunluğu gösteremeyebilir değilmi...

eşimin boşanma davası açacağını söylemedm benm derdim boşanmak istyrm ama bunu gerçekten yapmalımıyım diye sizlerden fikir alışverişinde bulnmk istyrm

Yap, yaptıktan sonra çaresizliklerin bitecek mi? Yeni bir çaresizliğe yelken açıp başka birine sığınma sonra

canım daha biraz önce 2 konu okudum eşimi seviyorum ama cinselliğe soğudum diyeki bunlar sevip evlenmiş yani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…