Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

benimde esim cok anlayisli beni deli gibi sahipleniyor asla uzmuyor 2 yildir evliym 1 dedigimi 2 etmedi bende onun tabi daha agzindan sende ne diyorsunu duymadm bende 21 yasndaym esimi deli gibi seviyorum cnku bana deger veriyor benimde yasim kucuk esimle aramda 10 yas var bende bunu yazan arkadasin piskolojk sorunu var bu deviri birak hcbir zaman oyle birine bir daha rastlamaz herkesin elbet eski sevgilisi olmustur gecmis dusunerek gelecek yasanmaz adami birak bare hakettigi biriyle evlensn milletn ne sornlari var birz okuynda gorun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaaa bu konuyu geçen gün bir erkek açmıştı aynısı yaşlar süreler cümleler aynı...kandırılıyoruzzzz...

Sen gecen burda konu acan beyefendinin esimisin acaba.yoksa bizle dalgami geciyorsun.

arkadaşlar konunun başında bşanmak istiyorum eşimin hayatını mahvetmk istemiyorum diyor şimdide diyorki eşim evden kovdu o boşanmak istiyor.....
slm ben kezban. sen? tanışalımmı

adamda sütten çıkmış akkaşık değil,18 yaşında kızdan evlilik adına ne bekliyordu acaba

sahiplenme dediysem çaresizdim o anlamda dedim.

Ben konunun sahte olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Ama düşündüğüm şeyi yazamam belki yanlış düşünüyorumdur,günahını almak istemem.

Anladım, ince düşünüyorsunuz, güzel.
Konu gerçekse hayırlısı olsun ikisi içinde, eşine de yazık; bayan pişman olurmuyum kısmını bir kenara bırakıp, adamı sevilmediği biriyle bir ömür geçirmekten kurtarmalı bence. Bu adama iyilik olacak aslında. Yakşıklıymışta, elbet olur sevip de alan adamı.

Konu sahibi adam senin için bir iyilik yapmış zaten; şimdi sıra sende. Konuş, anlat hislerini, o da istiyorsa özgür bırak adamı kuşlar gibi.

.

ben o kişi değilim.

bence 18 yaş flört dönemi gezersin tozarsın,kursa gidersin yada çalışırsın,okursun,sorumluluğun büyüğü sende değildir,hayatı yaşamaya ve çözmeye çalışırsın...

yaaa bu konuyu geçen gün bir erkek açmıştı aynısı yaşlar süreler cümleler aynı...kandırılıyoruzzzz...

benim de aklıma o konu geldi. içerik olarak çok benziyor. sırtımı dönemedim evlendim falan diye. reddevil mıydı neydi adamın nicki...

konu Sahibi onun eşi mi acepp

💑💓

aynen bende cevabını bekliyorum sadece yazmıs gecmiş acaba gercek değilmi genemi kandırılıyoruz :26:

yalan olsa burda zamanımı niye harcim üstelik üyeliğim de yeni sadece bu konuyu sizlerle paylaşmak iyi kotü yormlarınızı öğrnmk içn açtım.s

ozaman adam buna daha önceden göz koymus bunun haberi yok zaar evden atılınca adama koşmus adamında istediği olmus buda denize düşen yılan misali

canım 26 yaşımda evlendim,ilk hoşuma gittiözgür gibi hissttim kendimibeş kişilik ailedeydik,
sonra her akşam sıcak yemekler hazırlamak ve düzgün ütülenmiş gömlekler hazırlamak ta biraz zorlandım
ve en önemlisi olan kocanın ailesine karşı sergilediğin tutumlar onlar zaten allak bullak oldu,ne olgunluk var bende ne bir şey..komşuluk ilişkiler desen tam bir fiyasko...

benim de aklıma o konu geldi. içerik olarak çok benziyor. sırtımı dönemedim evlendim falan diye. reddevil mıydı neydi adamın nicki...

konu Sahibi onun eşi mi acepp

����

onlar boşanmıştı ..bu daha düşünuyor...cümle ve ifadd şeklinden belli o adam olduğu her bahse girerim...yanılmam.. =)

yalan olsa burda zamanımı niye harcim üstelik üyeliğim de yeni sadece bu konuyu sizlerle paylaşmak iyi kotü yormlarınızı öğrnmk içn açtım.s

okadar burda sahte kkonu açıldıki ister istemez aklımıza geliyor kusura bakma :26:

görüşmüyorum ama boşandıktan snra o bir adm atarsa sevdiğim için giderim.

arasa giderim dediğin adam seni sokakta bırakmış geçmişte ,nasıl bir yüzle gel dese gelirim diyorsun inanamıyorum...sizin gibilere böyle adamlar lazım zaten kusura bakmayın da..süründürsün,sokakta bıraksın,sövsün,ama olsun "aşk" var dersiniz...

onlar boşanmıştı ..bu daha düşünuyor...cümle ve ifadd şeklinden belli o adam olduğu her bahse girerim...yanılmam.. =)

Hangi adam nerede konu açmış ya? Aaa neler oluyor, neler kaçırıyorum? Karısından mı dert yanıyordu o da?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…