arkadaşlar konunun başında bşanmak istiyorum eşimin hayatını mahvetmk istemiyorum diyor şimdide diyorki eşim evden kovdu o boşanmak istiyor.....
slm ben kezban. sen? tanışalımmı
benimde aklıma önceki kişiden beraberlik yasadıgı ve adam bunu bile bile sahiplendiği aklıma geldi ama böyle bir durum olmayada bilir bizmi kuruntu yapıyoruz acaba ama 18 yasında evlenip birde kocası sahiplenme falan dedinde benim aklıma ilk bu geldi ama kimsenin günahınıda almak istemem konu sahibine cevap gelince ,
bence adamın hayrına bosan yazık o adama
Ben konunun sahte olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Ama düşündüğüm şeyi yazamam belki yanlış düşünüyorumdur,günahını almak istemem.
dün öğrendim annemlerin mahallede bir gelin vardı istanbul dan geldi hatta 1 yılı geçti evleneli babasının evine gitmiş
sen misin yoksa kız
evlenmek istememiş ama ailesi evlen iyi çocuk deyince evlenmiş
evde yemek yapmaz sürekli kocası yapar yapmazsa dışarıdan yermiş kendileri
dışarı çıkınca tlf sürekli kulağında kesin onun da sevgilisi var diye konuşuyorlardı komşular
belkide öyleydi peki niye bu cocuğun başını yaktı
aileye yazık değil mi?
şartları varmış hanımın işini bırakacakmış evi de satıp istanbuldan ev alacakmış
sigarayı bırak derse kocasını bile boşarmış
bla bla bla
adamda sütten çıkmış akkaşık değil,18 yaşında kızdan evlilik adına ne bekliyordu acaba
Su an eski sevgilinle gorusuyosun di mi
yaaa bu konuyu geçen gün bir erkek açmıştı aynısı yaşlar süreler cümleler aynı...kandırılıyoruzzzz...
aynen bende cevabını bekliyorum sadece yazmıs gecmiş acaba gercek değilmi genemi kandırılıyoruz :26:
görüşmüyorum ama boşandıktan snra o bir adm atarsa sevdiğim için giderim.
bana kalırsa ne böyle bi evlilik ne de böyle bi adam var...
ozaman adam buna daha önceden göz koymus bunun haberi yok zaar evden atılınca adama koşmus adamında istediği olmus buda denize düşen yılan misali
benim de aklıma o konu geldi. içerik olarak çok benziyor. sırtımı dönemedim evlendim falan diye. reddevil mıydı neydi adamın nicki...
konu Sahibi onun eşi mi acepp
����
yalan olsa burda zamanımı niye harcim üstelik üyeliğim de yeni sadece bu konuyu sizlerle paylaşmak iyi kotü yormlarınızı öğrnmk içn açtım.s
görüşmüyorum ama boşandıktan snra o bir adm atarsa sevdiğim için giderim.
onlar boşanmıştı ..bu daha düşünuyor...cümle ve ifadd şeklinden belli o adam olduğu her bahse girerim...yanılmam.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?