- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Keeleebeek_
-
Benim yorumum o değildi tabi ben patronla birlikte olmamış ya bırakırsa diye düşünmüş bizden yardım istemiş ben ,yat bırakırsa anlarsın demiştim. Başkasını da bulabileceğini eklemiştim tabi..
Tamamen saçmalık.
Tabi ki olası şeyler bunlar dünyada neler oluyor ama anlatım şekline rahatlığına bakılırsa verilen cevapları hak ediyor bence,eski konusu filan var kürtajla ilgili. belki fake değildir ha. olmayacak şeyler değil çünkü bunlar. şaşırmam.
adam deseki yok seni bırakmayacagım. Direk yatacaksınız adamla. yani zaten yatacaksında uğraştırıyorsun.
Ahhhh şu klavye, neler yazmak geçiyor içinden ama öyle tuşlar yok
Merhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ?Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?
ya allah aşkına eşini aldatacak derecede aşık olan biri, tensel olarakta çekim hissetmezmi ? kesinlikle zengin patron ve ondan faydalanmaya çalışan aşık oldum ama ben yalanını atan birini görüyorum ben...mantıklı ama göster ama elletme :))
Merhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ?Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?
hoş geldin Allican bana böyle konularla gelMerhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ?Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?
kimden hamilesin patronuna şettirmediğine emin misinBen gecen Gebelik testi yapıp, hamile olduğumu öğrendim. Kürtaj'dan başka çare yok ama sorduğum doktor eşin Kimliğini ve imzasını istiyor. Kimliği neden istiyor ? Ne yapabilirim ? Yerdim edin lütfen ! Doktora gizli olduğunu söylemelimiyim ? Gizli kürtaj yapan doktor tanıyormusunuz ?
Arkadaşlar hemen topa tutmayın boşluğa düşmüş olabilir bazen insan normal düşünemiyor bazı şeyleri.şimdi konu sahibi arkadaşım,yanlış yoldasın.o adamdan ayrıl bir şekilde yakanı sıyır.eşine hiçbir şey olmaz olan sana olur.damgalanırsın.once o adamdan ayrıl,sonra eşinle güzelce konuş ne yapacağına karar ver sonra ne yaparsan yap ama sakın sakın boşluğa düşüp o adamda huzuru arama.nacizane tavsiyemdir.Merhaba kızlar, benim sizden yardıma ihtiyacım var. Ben evliyim, ama bir kac Haftadan beri Patronumla gizli bir İlişki yaşıyorum. Bende hep ' Eşimi hayatta aldatmam ' diyordum, ama Şiddet görüyorsanız eğer, önceden dediğiniz Şözlerin hic bir Anlamı kalmıyor. Patronum aklımdan çıkmıyor, ve onun hep yanında olmak istiyorum, çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum. Patronumla yatmadım, niye diye sorarsanız, istediğini aldıktan sonra beni bırakır diye korktuğum icin. Boşanmak istediğimi biliyor, ama daha henüz ona Aşık olduğumu söyliyemedim. Ne yapcam ?Benimle ciddi değil diye korkuyorum. Evlenip boşanmış bir kadını ister mi ki ?
çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?