Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

eski konusu filan var kürtajla ilgili. belki fake değildir ha. olmayacak şeyler değil çünkü bunlar. şaşırmam.

Kadın hem evlisin,
hemde sevgilinin seninle ciddi olmamasından mı korkuyorsun.

Aldatan kadınları çok okuduk da,
hem aldatıp hemde ciddi ilişki isteyeni ilkkez görüyorum.
Şaşırdım.

Şimdi sen patronuna açık açık sor madem,
Duygularınla oynamasın, ciddiyetten uzaksa ümit vermesin sana.

selam fake

yaw arkadaşım
bir konu açmışsın, oturmuş izliyorsun
eğer konu gerçekse, maksat ne?
gerçekten yardım almaksa: zaten konuyu açarken biliyorsun alacağın tepkileri, bari açtığın konunun arkasında dur, üç beş bişey yaz da belki gerçekten yardımcı olabiliriz
yok tepkileri ölçmekse: ölçtün işte, kapattır konuyu git

yok fake isen
böyle eğlence olmaz ki
arada yorum at da gelen cevaplar artsın, ortalık hareketlensin, o zaman eğlenebilirsin

Bi boşanda ondan sonra ne yaparsan yap..
Allah evlerden ırak etsin, bu zihniyetleri düşünceleri...Farzet ki eşinin aynı şeyi yaptığını
O patrona da güvenme. Bugün çalışanı olan senle birlikteyse yarın başkasına bakmıyacağını Allah bilir.

Kocan seni dövmus sende onu aldatmissin bence boşanma ikiniz de pislikte tencere kapaksiniz.

Yat kurtul, istediğini alınca kalırsa senindir, giderse zaten hiç senin olmamıştır...

Önce mutsuz olduğuna kendini inandır ve bosan çünkü eğer bir evlilik devam ediyorsa bitmemiş birşeyler var demektir sevgin bitmiş belli ama bosanmamissin hala aldatmak kötü bir şey bosanin ona dan sonra yolunuza bakın ha a patronun boşandıktan sonra size sahip cikarmi onuda o kişiyle konusman sana o güveni vermesi lazım

hoş geldin Allican bana böyle konularla gel

kimden hamilesin patronuna şettirmediğine emin misin

Arkadaşlar hemen topa tutmayın boşluğa düşmüş olabilir bazen insan normal düşünemiyor bazı şeyleri.şimdi konu sahibi arkadaşım,yanlış yoldasın.o adamdan ayrıl bir şekilde yakanı sıyır.eşine hiçbir şey olmaz olan sana olur.damgalanırsın.once o adamdan ayrıl,sonra eşinle güzelce konuş ne yapacağına karar ver sonra ne yaparsan yap ama sakın sakın boşluğa düşüp o adamda huzuru arama.nacizane tavsiyemdir.

Tabiiy kii yatınca seni bırakmıycak o da sana aşık çünküüüğ deliiimisiinn...
Sen kocandan boşanınca da hoop direkt nikah yapıcak sana ay aman allaammm ne mutlu mesut tatlış minnoş bi yuvacığınız olur öyleeeğ

Ahlaksız!

Allah belami vermesin var ya kalp krizi geciricem .. Bu nasıl ahlak anlayışıdır madem sevmiyorsun kocani git bosan sonra ne halt yiyorsan ye ! Kalbine hakim olamamis olabilirsin ama ahlakına barı sahip çık !!! Kesin de evlenir ya seninle o adam şimdi !! Hem nalina vuracak hem mihina !! Ya sabır ya selamet !!!!

sizi kınamıyorum. Ama istediğini alıp bırakmasından korkuyorum kısmı çok önemli. Siz sevgi duyabilirsiniz ama onun niyeti ne kim bilir. bana cok gercekcı bır ılıskı gelmedı. bosanmıs olsaydınız daha cok güvenebılırdım. duygularınıza sahıp cıkın bence. zayıf yanınızı, zayıf anınızı yakalamasın.

çünkü sadece onun Kollarında huzur buluyorum

Patronunla yatmadığına emin misin? Yani o kadar aşıksın masum masum uyudunuz mu yani? Kürtajla ilgili konularınız var, üzerine basa basa eşinizin bilmemesini istiyordunuz. O bebek patrondan olmasın?

Yanlis yoldasiniz , cikmaz yoldasiniz ... Yapmayin bunu. Hem dunya hem ahiret gider bu yanlisla."Haya guzeldir ,kadinda daha guzeldir " buyuruyor Hz.Ali . Bu tur carpik iliskilerle huzuru bulamazsiniz . Kendinizi nasil kucuk duruma dusurdugunuzun farkinda degilmisiniz ? Esinizden siddet goruyor olmaniz ,hakaretler duyuyor olmaniz aldatmis olmanizi asla ama asla hakli cikarmaz . Cok pisman olacaksiniz .Kocasini aldatan bi kadini kimse alip evinin hanimi yapmaz . Aklinizi basiniza alin.İnsan once namusu serefi icin yasar bu dunyada...Bu degerleri ayaklar altina alip ,kendinizi degersiz asagilik bi konuma dusurmeye devam etmeyin.Sevgi boyle cirkin yasanmaz ,sevgi yalansizdir ,riyasizdir ,bembeyazdir.Sizin yasadiginiz anlik zevklerle karistirmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…