Evliyim, ama Patronumla bir İlişki yaşıyorum, ve Aşık oldum ona ..

Önceki konularına baktım da pendik falan yazmış. Pendikte bazı mahalleler vardı sana yardımcı olabilecek. Önceden göreydim o konuları ben seni yönlendirirdim semt ismi vererek, feyk kardeş

konu fake mi gerçek mi bilemem de konu sahibine ahlaksız yaftasını yapıştıran hanımlar çok nato kafasınız bence. elbette eşini aldatması olumsuz bi şey; fakat eşinin konu sahibine şiddet uygulamasının bi ahlaklı tarafı da yok. konu sahibi ahlaksızsa eşi ondan da ahlaksız, şiddetin hüküm sürdüğü evlilikte doğru aramam ben. üstelik kısasa kısas durumu bana hiç de canice gelmiyor valla.

Boşanmak gibi bir seçeneğin olduğunu bilemeyecek kadar nato kafa olmamalı kimse bence.

Darp raporunu alır direk boşarsın size kalsa o erkek bu erkek gezersiniz yani ne diyeyim herkesin bir kalitesi var...

Ahlaksız yaftasını ben de yapıştırdım. Gayet de haklı olduğumu düşünüyorum. Yardım istenilen konu olarak eşinin kendisine şiddet uygulamasını yazmamış buraya konu sahibi. Eşini bizzat kendisinin aldatması konusunda yardım istemiş. Bu da aldatma mevzuuna benim yorumum, ben konu sahibinin eşinden daha beter ahlaksız olduğunu düşünüyorum. Siz de bence durumu değerlendirin. Diğer üyelerin yorumlarını değil.
Kaldı ki bence yaftayı yabıştırmamıza gerek yokmuş şahsın üstünde kendiliğinden yabışıkmış

Sen hamile degil misin daha 21gun önce acmıssın kurtaj olacam eşimden habersiz diye.
Şimdi bu iki konuyu birletirince iki ihtimal geliyor aklıma
1-Asıgım dediğin adamdan hamile kaldın
2-Asıgım dedin adama ulaşmak için araya engel olacak diye bebegine kıydın.

Madem asıksın eşinle nasıl beraber olabiliyorsun.seninki ask değil rezillik.hele bebegininbu adam için aldırdıysan kepazelik.

İnsanları yargılamak çok kolay tamam yaptığın doğru değil ama hemen kendini toparla git darp raporu al bosan kendi yolunu çiz alına sürülen leke yi cikaramazsin inş çocuğun yoktur kimsenin hayatı dört dörtlük değil önemli olan doğru hayat yaşamak

Eşinden şiddet görüyorsa yapılacak şey basit: Darp raporu alacak, şikayet edecek, boşayacak, çatır çatır tazminatını alacak.
Kocanın kadın dövücü olması aldatmaya bir gerekçe değil.
Konu baştan saçma.
Tamam kötü bir evlilik içinde gönlü bir başkasına kaymış olabilir. Ama hala evliyken ilişki yaşamak ne? Mutsuzsa boşasın, gitsin istediğiyle birlikte olsun sonra.

Konu sahibi belli ki fake, sözlükten çıkarsa şaşırmam. Bütün kadınların toplu infazını izleyip gülüyordur. Hakikaten komik zira. Kk recm arenası, sağdan soldan taşlıyorlar. Ben de olsam ben de gülerim.

Boşanmak gibi bir seçeneğin olduğunu bilemeyecek kadar nato kafa olmamalı
kimse bence.

belki boşanamıyor, korkuları var tatlım nereden biliyorsun? kendinden boşandığı için karısını boğazlayan erkek figüründen mi bahsedeyim?

Herkes hata yapar , yermeden ve ona dogru yol gösterici olmak neden bu kadar zor ?
Saskinliginiz ve aslalarinizla herseyi yasayabilirsiniz.
Yeter ki boşluga düsmeyin.

Senden ricam kimse icin evinde huzurlu oldugun insani birakma. Kimse evindekinden daha iyi olmaz yada degildir.
Allah yardimcin olsun. Dogru yolu bulman dilegiyle.

Ahlak olgusu kişiyi bağlayan bir durum değil mi.
Ahlaklı yada ahlaksız olmamız karşımızdakinin tutumuna göre değişkenlik gösteremez.

Bazı olgular kişiye özeldir. Ahlak da bunlardan sadece biridir.

Öyle olmasaydı, aldığımız reaksiyona göre tutum gösteren bireyler olsaydık,
siz vermelho, bende shapes olamazdık.

Şiddet gören şiddet uygulasa, aldatılan aldatarak intikam alsa,
Küfür eden küfür duysa,
Herkes kendi adaletini kendi sağlasa.
Bu mudur yani?

Evet bir nato kafa olma durumu söz konusu ama hangi tarafın oldugu tartışılabilir. Bence.

belki boşanamıyor, korkuları var tatlım nereden biliyorsun? kendinden boşandığı için karısını boğazlayan erkek figüründen mi bahsedeyim?

O yüzden ne yapıyoruz boşayamıyorsak bol bol aldatıyoruz...

Ahlakınla namusunla yaşamak var arkadaşım boşan bekar ol kucaktan kucağa gez

Yakalarsa kocası boynuzlandığını öğrenirse ne olur çok mu farklı aksine haklıyken haksız duruma düşersin.

Senden hevesini alıp bi köseye atsinda sen o zaman asıl derdi gör.
Siddet goruyosan bosansaydin namusuyla edebiyle durmayan kadina kimse deger vermez.

Boşanmaktan korkuyor ama kocasını aldatmaktan korkmuyor? Hımm buram buram mantık...

Karısı kendisini aldattığı için karısını boğazlayan erkek figürü falan...

Hiç inandırıcı değil..
Ama gerçekse de bu sizin ahlaksız olduğunuz anlamına gelir. Eşinizden şiddet görüyor olmanız bunu değiştirmez.

Rezilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…