Evliyim ama sanki değilim

Aaa biz eşimle hala birbirimize çok aşığız. İşten gelir gelmez kapıdan içeriye girmeden önce boynuma sarılır. Öyle yapışık halde tuvalete gider ellerimizi yıkarız. Çişi falan gelmişse ben gözümü kapatırım o çişini yapar. Asla ayrılmayız. Sonra yemeği de bir sandalyede yeriz. Ben çatalı tutarım o da kaşığı. Ayrı sandalyelerde özlüyoruz birbirimizi.

Sonra o aşkımızın meyvesinin karnını doyurur altını değiştirir kaka yapmışsa "aşkım bak ne güzel kaka yapmış oğlumuz" der. Eğleniriz çok kakayla. Sonra oğlumuzu uyutur. Sen zahmet etme eşim ben çayı hazırlarım der, hazırlar. Benim parmaklarım çok yorulmuşsa o çayımı içirir. Bardağın tabanından çay damlarsa küserim eşime. O da gönlümü almak için bardağın tabanını yalayarak temizler. Sonra gelsin sevişmeler, aman sabahlar olmasın. Günde iki Kez seks yapıyoruz biz. Öğlen yemek molasında eve geliyor. Yemekten daha önemli bizim için sevişmek. Aşırı mutluyuz. Ölüyoruz mutluluktan.

Bunları yazmamın eminim size çok faydası olmuştur. Derdinize derman olduğumu düşünüyorum. Yine olsun yine yazarım. Çünkü çok Mutluyuz biz.

Ilk kez bdv'de bir mesaj okurken bu kadar eglendim:)) allah razı olsun. O kadar güzel anlatmışsın ki bazı insanların gerçekten idrak yollarının iltihaplandigini düşünüyorum. Harika bir dokundurma ( seninki bayağı bayağı dürtme olmus) yapmışsın.

Valla burada kocasının kendisini çok sevdiğini söyleyen (minnosum,küçüğüm vs.. diye seven) bayana laf çarpıtmıssınız ancak kadın diyor ki kocam beni çok seviyor sevmesine de benimle doğru düzgün konuşmuyor,iş yerindeki olayları vs bile başkalarından öğreniyorum.Yani konu sahibine nispet yapmak için anlatmamış.Allahım ya nasıl okuyosunuz da hemen lafları çarpıtmıssınız!
Kuzum tamam da bu kadar ayrıntı vererek mi sorununu anlatmaya çalışıyor arkadaş. Bulaşık yıkarken kocası şiveli olarak ne diyormuş, tv izlerken neresini seviyormuş, ise giderken neler hazırlayıp çıkıyormuş... olmamış yani. Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi bence tam da doğru noktaya parmak basmış..

Valla burada kocasının kendisini çok sevdiğini söyleyen (minnosum,küçüğüm vs.. diye seven) bayana laf çarpıtmıssınız ancak kadın diyor ki kocam beni çok seviyor sevmesine de benimle doğru düzgün konuşmuyor,iş yerindeki olayları vs bile başkalarından öğreniyorum.Yani konu sahibine nispet yapmak için anlatmamış.Allahım ya nasıl okuyosunuz da hemen lafları çarpıtmıssınız!

Öyle mi yapmışım alla alla :) bulaşık yıkarken şive ile minnoşum diye şarkı söylemesi ayrıntısı olmasa ben anlamazdım mesela anlatmak istediğini. O kısım çok önemli. İyi ki vurgulanmış da "tüm minnoşluğa rağmen konuşmuyoruz" anafikrini anladım. Minnoş ve şive önemli.

Ilk kez bdv'de bir mesaj okurken bu kadar eglendim:)) allah razı olsun. O kadar güzel anlatmışsın ki bazı insanların gerçekten idrak yollarının iltihaplandigini düşünüyorum. Harika bir dokundurma ( seninki bayağı bayağı dürtme olmus) yapmışsın.

AA aşkolsun ben kimseyi dürtmedim. Kocişkomla mutluluğumu anlattım. Altı paragraf evliliğimi anlatıp son birkaç cümlede konu ile ilgili bir şeyler yazmak isterdim ama kocacım özledi beni yanına gittim tamamlayamadım yazımı.

Psikolojik destek alın veya boşanın
Dipnot:size ihtiyacı olduğunu hissetirin size o zaman daha çok yanaşır

Evliyim demeyin zaten. Ev arkadaşlarının bile bir ton paylaşımı var. Eşcinsel falan olmasın? Huylandım diyerek yanaşmaması falan ne bileyim çok anormal

2 aydır birlikte olmuyoruz. Ben ona yanaşinca istemiyorum diyor. Belki yorgun olduğu içindir. Arada sarılır öper o kadar
Iki aydir birlikte mi olmuyorsunuz bu cok ciddi bir sure.. yani 2 hafta bile cok uzun. Bu normal degil kesinlikle. Esiniz sizinle arasina mesafe koymus siz niye yaklasmaya calisiyorsunuz ki.. uzak durun bence onun gibi davranin hatta ben yaninda bile uyumam boyle birinin. Sizde ona anlatmayin hicbir sey kendinizle ilgili is yerinizle ilgili. Bir sey sorarsa konusun sormazsa konusmayin kisa cumleler kurun evet hayir gibi. Uzun uzun konusmayin. O gelsin soze sorsun sorun ne diye. Ve bence kendi hayatinizi yasayin arkadaslarinizla zaman gecirin. Siz mutlu olun o isterse size katilsin istemezse katilmasin.

Sen de ona pek yüz verme.

O soru sorarsa cevap ver, sormazsa sen de sorma.

Ama küsmüşsun gibi değil. Surat asarak değil.

Her şey normal gibi.

Evet hayır bilmiyorum şeklinde konuş. Ama o kadar.

Sende bi tuhaflık olduğunu anlasın mutlaka. Bi sey mi var derse.. yok canim neden sordun de.

Sendeki tuhaflığı anlasın. Ama adını koyamasın.

Biraz kıvransın.

Sonuçta ortada somut olmayan şeyler var. Ama bunu ispat edemiyor, kuduruyor.

Şifre bu: Küsme. Konuş. Ama lafı uzatma. Evet hayır bilmiyorum gibi net cevaplar ver. Bi şey mi var derse güleryüzle aa o nerden çıktı diye şaşır :)

Bu yöntem genelde iyi çalışır. Doğru sonuçlar verir.

Başarılar dilerim
Aha bu benim taktiğim :KK53: vallahi de işe yarıyor. Bence herkes bir tutam bundan yapmalı. Erkeklerin en uyuz olduğu şey ama ne yapalım insanlıktan anlamıyorlar.
İlla bi gizem illa bi peşinde koşturma falan.

6 yillik evliyiz evimizde tv ve internet yok. Sadece telefonlarimizda var internet. O bile fazlaca mesgul ediyor bizi malesef. Tabi bizde ufak bi bebek var. O uyuyana kadar birseye fırsat yok zaten. Ona rağmen esim sarilir, oper, mimikleriyle bakışlarıyla birseyler hissettirir, ufak dokunuslari olur. Bebek uyuduktan sonra da basbasa vakit geçiririz.
Yani bana cok normal gelmedi. Bilgisayari televizyonu telefonu kisitmalaniz şart. Gerçekten bizim aramizdaki kuvvetli iletisimin en buyuk nedeni bunlar

Back
X