- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Aaa biz eşimle hala birbirimize çok aşığız. İşten gelir gelmez kapıdan içeriye girmeden önce boynuma sarılır. Öyle yapışık halde tuvalete gider ellerimizi yıkarız. Çişi falan gelmişse ben gözümü kapatırım o çişini yapar. Asla ayrılmayız. Sonra yemeği de bir sandalyede yeriz. Ben çatalı tutarım o da kaşığı. Ayrı sandalyelerde özlüyoruz birbirimizi.
Sonra o aşkımızın meyvesinin karnını doyurur altını değiştirir kaka yapmışsa "aşkım bak ne güzel kaka yapmış oğlumuz" der. Eğleniriz çok kakayla. Sonra oğlumuzu uyutur. Sen zahmet etme eşim ben çayı hazırlarım der, hazırlar. Benim parmaklarım çok yorulmuşsa o çayımı içirir. Bardağın tabanından çay damlarsa küserim eşime. O da gönlümü almak için bardağın tabanını yalayarak temizler. Sonra gelsin sevişmeler, aman sabahlar olmasın. Günde iki Kez seks yapıyoruz biz. Öğlen yemek molasında eve geliyor. Yemekten daha önemli bizim için sevişmek. Aşırı mutluyuz. Ölüyoruz mutluluktan.
Bunları yazmamın eminim size çok faydası olmuştur. Derdinize derman olduğumu düşünüyorum. Yine olsun yine yazarım. Çünkü çok Mutluyuz biz.
Ilk kez bdv'de bir mesaj okurken bu kadar eglendim:)) allah razı olsun. O kadar güzel anlatmışsın ki bazı insanların gerçekten idrak yollarının iltihaplandigini düşünüyorum. Harika bir dokundurma ( seninki bayağı bayağı dürtme olmus) yapmışsın.