Ani karar almışsın evlilik için6 senelik bir iliskim vardi. Ilk iliskim. Herseyimi onla yasadim. Cok seviyordum. Taaki bana ihanet etti ve ben terkettim. Yıkılmıştım psikolojik destek aldım aylarca. Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . 1.senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi 5 aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Bencede. Iste bu yuzden onceden iliski yasayanlar evlenecegi adamlada iliski yasamaliki hayal kirikligina ugramasin. Ha ilkin esin olur.. kiyaslama yapamazsin zatenEğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.
Yasadik. Hic bir sorun yoktu. Sonradan bu durum gelisti bende.Bencede. Iste bu yuzden onceden iliski yasayanlar evlenecegi adamlada iliski yasamaliki hayal kirikligina ugramasin. Ha ilkin esin olur.. kiyaslama yapamazsin zaten
Sizin başka üyeliğiniz var mıydı daha önce de böyle bir konu okumuştum sanki, esinizi sevmiyorsunuz , aklınız başka kişide, niye ayrılmıyorsunuz ki gerçekten soruyorum bunu, bu haktir,ayiptir yani aklınızda baskasındayken niye evlendiniz eşinizle..Yargılamayın beni ne olursunuz . Esimde huzuru buldum çocuklarımın babasi olacak romantik ve sorumluluk sahibubur adam. . Bu eksikligi hep hissettigim icin eski hayatimda hemen evlendimm . Ve pisman degilim. Ama ilk aski ilk heyecani yasadigim kişi yüreğimin bir yerinde sızlatıyor . Eski sevgilimle Evlenemezdim onunla hic bir sekilde. Esjm olmasaydi hayatta kimseyle evlenemezdim.
arttirabilirim. Yaa eskisi kdr cekici gelmiyor bana cinsel iliski. Kendime anlam veremiyorum. Nisanli kaldik 1 sene boyle sorunumuz yoktu. Oncesinden biseyler yasamamiza ragmenEğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?