Evliyim ama Unutamıyorum

Bi vesile olsada adam senden ayrılsa çok acıyorum boylesine

Ulaşamadığını özlüyorsun mutlu olacağından değil. Önüne bak ve geçmişi arkanda bırak artık. Eşin belli ki düzgün birisi, onu seviyorsun sevmesen öbürünü reddetmezdin demek ki o içinde bitmiş. Eşine sadık kal, fikren bile aldatma onu. Empati kur sen kabul eder miydin bunu? Evliliğin başında olan şeyler çok önemli sonradan kafanı duvarlara vurursun bak...

Ben eski eşle ciddi görüşmeye başladığım andan itibaren karşı cinse karşı algılarım bile değişti. Arkadaşlar bir erkeğin tipi hakkında görüşümü sorduğunda yorum yapamıyordum bile.Bu bir tek ben de olmamıştır herhalde o yüzden sizin gibi evliyken aklı başkasında olanları asla anlayamayacağım.

Eşin adına çok üzüldüm, resmen adamı yara bandı niyetine kullanmak bu

Bu kısmı hiç anlamadım kiloyla özlem ne alaka??¿ gerçekten hiç anlayamıyorum unutamadıysan o adamın yanında ne işin var?
Ihanete ugrayinca eski sevgilisi tarafından depresyona girip yemek yiyememis kilo vermiş.

Eğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.

Ben buna katilmiyorum
KOnu sahibesi kocasini sevmiyor bence, mutlu degil. Mutlu olsaydi eskiye ozlem duymazdi. Insan asik olmadigi birine sehvet duyamaz, konu sahibesi de sevmedigi bir erkegi istemiyor yani.

Konu sahibesi bastan hic evlenmeyecekmis. Sevmedigin biriyle evlilik iskence.

Allah senin basiretsizliğini, aldatan eski sevgiliye dönebilme potansiyelini bildiği için evlendirmiş sen hala "ben düzgün ilişki değil, aldatılmak ve üzüntüden kilo kaybına uğramak istiyorum" diyorsun.
Bence git bir şükür namazı kıl Rabbine dua et seni düzgün olanla evlendirip hayatının kararmasına izin vermediği için.
Mutsuz olmak için uğraşma kafanı kullan.

Eğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.

Bu kismi anlamiyorum yani ornek veriyorum misal bircok kisiyle beraber olan bazi erkekler var fakat bazen asik oldugu kizi unutamiyor yani birini sevmeyi asik olmayi unutmak o isle olmuyor galiba cunku ne cok kisiyle olsalar da ki bunlarin icinde bahsettiginiz uyumu yakaladiklari olmustur ama ask acisi ceken cekene..

Hic yasadinmi boyle bir durm veya benzer durum

Ben yasiyorum, evli degilim ama bir seylerden bunaldigimda soyle gelse biri sarilsa beni teselli etse dedigimde nedense hep ilk askimi gorurum ruyamda. Kafam teselliyi onunla olan mutlu anilarimda ariyor.

Belki eski sevgiliyi seviyorsunuz, belki sevmiyorsunuz ama su an mutlu olmadiginiz icin kalbiniz mutlu anilara sariyor, mutlu anilari dusunuyor.

Ben eşimle çok severek evlendim. Ama eski erkek arkadaşımı gördükçe çok garip okuyorm hala.ona karşı duygum yok ama yaşanmışlıklar var iste.evlendigimde bana mutluluklar dilemişti.simdi o da nişanlanmış. Dilerim mutlu olur.

inan bole erkeklere ozluyorum kimseyi yara bandi olrak kullanmayin. esiniz dunya iyisiyse axicik kymetini bilin adama sorarlar sonra niye evlendin. diyee. bu kotlugu dunya iyisi birine yapmayinnn bence

Ben psikolojik yardım almanızı öneririm,bana kalırsa bunlar depresyon belirtisi ve daha önce de ağır şekilde yaşamışsınız .Cinsel isteksizlik ,tat almama ,eskiye takılma vs bunlar haberci .

Bence durum bu sekilde degil, konu sahibesi kocasini sevmiyor, kalbi akli hala eski adamda. Insan sevmedigi biriyle de sevisemez zaten.
Kalbe soz gecmiyor. Ask acisina doktor ilac ne yapsin?

Yazdiklariniza katiliyorum fakat erkekler biraz daha sevmeden de yapabiliyorlar vucudu guzel olsun yeter.
Kadinlar da var yapabilen ama daha az..

Ayaklar altında tekmelenmeye alışmış insanlar, okşayan elin kıymetini bilmezlermiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…