Bi vesile olsada adam senden ayrılsa çok acıyorum boylesineEşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Eşin adına çok üzüldüm, resmen adamı yara bandı niyetine kullanmak buEşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Selvi boylum, al yazmalım filmini oturup tekrar izleyin.
Sevgi nedir?
Emektir,hak etmektir.
Sevdiğinin yanında olup,kötü gününde destek olmaktır.
Eşinizin adına çok üzüldüm.
Ihanete ugrayinca eski sevgilisi tarafından depresyona girip yemek yiyememis kilo vermiş.Bu kısmı hiç anlamadım kiloyla özlem ne alaka??¿ gerçekten hiç anlayamıyorum unutamadıysan o adamın yanında ne işin var?
Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Esinize cok uzuldum keske sizinle evlenmeseymis birazda empati kurun bakalim
Eğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.
Eğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.
Hic yasadinmi boyle bir durm veya benzer durum
inan bole erkeklere ozluyorum kimseyi yara bandi olrak kullanmayin. esiniz dunya iyisiyse axicik kymetini bilin adama sorarlar sonra niye evlendin. diyee. bu kotlugu dunya iyisi birine yapmayinnn benceEşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Ben psikolojik yardım almanızı öneririm,bana kalırsa bunlar depresyon belirtisi ve daha önce de ağır şekilde yaşamışsınız .Cinsel isteksizlik ,tat almama ,eskiye takılma vs bunlar haberci .
Ben buna katilmiyorum
KOnu sahibesi kocasini sevmiyor bence, mutlu degil. Mutlu olsaydi eskiye ozlem duymazdi. Insan asik olmadigi birine sehvet duyamaz, konu sahibesi de sevmedigi bir erkegi istemiyor yani.
Konu sahibesi bastan hic evlenmeyecekmis. Sevmedigin biriyle evlilik iskence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?