Demekki esini yara bandi olarak kullandin. Civi civiyi soker hesabi. Dusunsene affetseydin onu yine aldatacakti seni. Ki esinde bulmussun o uyumu neden tekrar olmasin?Yasadik. Hic bir sorun yoktu. Sonradan bu durum gelisti bende.
Gercekten kafam karmakarisik. Esimle alakali bir sorjn yok. Sorjn benim cinsel iteksizligim ve vajinal orgazm olmayisimSizi yargılamak tabiki şahsen haddim değil ama yaptığınız şey doğru değil. Kendinizi onun yerine koyun öncelikle. Sizi seviyor değer veriyor herşeyinizle kabul etmiş bence aklınıza düştüğü zamanlarda farklı şeylerle ilgilenin. Olumsuz yönlerini. Eşinizle öncelikle yatak problemini çözmeye çalışın. Üzüldüm sizin için ama en çok eşinize
Affetmedigime pisman degilim can. Ama 18 yasindaydim o zamanlar ve takinti oldu sanirm bende.Demekki esini yara bandi olarak kullandin. Civi civiyi soker hesabi. Dusunsene affetseydin onu yine aldatacakti seni. Ki esinde bulmussun o uyumu neden tekrar olmasin?
Civi civiyi her zaman sokmez. Keske emin olmadan evlenmeseydin. Hem kendine hem kocana yazik.6 senelik bir iliskim vardi. Ilk iliskim. Herseyimi onla yasadim. Cok seviyordum. Taaki bana ihanet etti ve ben terkettim. Yıkılmıştım psikolojik destek aldım aylarca. Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . 1.senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi 5 aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Yok canimSizin başka üyeliğiniz var mıydı daha önce de böyle bir konu okumuştum sanki, esinizi sevmiyorsunuz , aklınız başka kişide, niye ayrılmıyorsunuz ki gerçekten soruyorum bunu, bu haktir,ayiptir yani aklınızda baskasındayken niye evlendiniz eşinizle..
Bosansan? O zamanda pisman olursun kocani ozlersin bence.. bi sure syri yasa madem tatile cik imkan varsaAffetmedigime pisman degilim can. Ama 18 yasindaydim o zamanlar ve takinti oldu sanirm bende.
Ben psikolojik yardım almanızı öneririm,bana kalırsa bunlar depresyon belirtisi ve daha önce de ağır şekilde yaşamışsınız .Cinsel isteksizlik ,tat almama ,eskiye takılma vs bunlar haberci .Gercekten kafam karmakarisik. Esimle alakali bir sorjn yok. Sorjn benim cinsel iteksizligim ve vajinal orgazm olmayisim
Nasil
arttirabilirim. Yaa eskisi kdr cekici gelmiyor bana cinsel iliski. Kendime anlam veremiyorum. Nisanli kaldik 1 sene boyle sorunumuz yoktu. Oncesinden biseyler yasamamiza ragmen
Hic yasadinmi boyle bir durm veya benzer durumEski sevgilinizi sosyal medyadan vs stalklamayın, kıyaslamalara girmeyin kısacası anıları canlı tutmayın artık. Ayrıca bazen herkesin isteksiz dönemleri olabilir hemen karalar bağlamaya gerek yok. Geçici bir dönem olabilir. Böyle boşluk dönemlerinde hemen eski anılara sarılmayın.
Bende acikcasi boyle dusunuyorum. Nasil asarim peki bu durumuİlkler asla unutulmaz sendromu. Bilinç altınızda o oldugu için isteksizsiniz bence.
O zaman bu duygu karmaşanızı da söyleyin eşinize bilsin. Ona istek duymayan bir kadınla istendiğini sanarak birlikte olmasın.Bilmesine ragmen cok uhrasti esim. Ben ona hic yalan soylemedim..
haklisinEvlenmeseydin o zaman ya bıktım valla bu dramatik muhabbetlerden. Ayrıca takıntı etmişsin nerdeyse 1.5 yıl olmuş adamla ilişkin biteli çok aşık olsaydın sana geri döndüğünde kabul ederdin zaten. Eşini sevmiyosun yara bandı olarak kullanmışsın ama eskiyi de sevmiyosun bence duygusal boşluktan dolayı aklına eskisi geliyo. Şu an eşini aldatıyosun aldatmak sadece fiziken olan bir şey değildir insanların aptal yerine konmasından cidden hiç hoşlanmıyorum ya adam sizi toparlamış kol kanat olmuş ama siz sizi aldatan insanı özleyebiliyosunuz bi hayata bakış açınızı sorgulayın bence. Ama aşk laftan anlamaz gibi arabesk şeyler de düşünmeyin duygularımız da düşüncelerimizin bi ürünü sayılır. Ona mı aşığım bunu mu seviyorum diye düşünmekten ziyade özsaygınızı geliştirmeye bakın
Hic yasadinmi boyle bir durm veya benzer durum
Bekar olduğum için cinsellik hakkında pek bilgiye sahip değilim inanın. Ben sosyolojik boyutunu ele aldımBende acikcasi boyle dusunuyorum. Nasil asarim peki bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?