Evliyim ama Unutamıyorum

Yasadik. Hic bir sorun yoktu. Sonradan bu durum gelisti bende.
Demekki esini yara bandi olarak kullandin. Civi civiyi soker hesabi. Dusunsene affetseydin onu yine aldatacakti seni. Ki esinde bulmussun o uyumu neden tekrar olmasin?

Gercekten kafam karmakarisik. Esimle alakali bir sorjn yok. Sorjn benim cinsel iteksizligim ve vajinal orgazm olmayisim

Demekki esini yara bandi olarak kullandin. Civi civiyi soker hesabi. Dusunsene affetseydin onu yine aldatacakti seni. Ki esinde bulmussun o uyumu neden tekrar olmasin?
Affetmedigime pisman degilim can. Ama 18 yasindaydim o zamanlar ve takinti oldu sanirm bende.

Civi civiyi her zaman sokmez. Keske emin olmadan evlenmeseydin. Hem kendine hem kocana yazik.

Yok canim

Gercekten kafam karmakarisik. Esimle alakali bir sorjn yok. Sorjn benim cinsel iteksizligim ve vajinal orgazm olmayisim
Ben psikolojik yardım almanızı öneririm,bana kalırsa bunlar depresyon belirtisi ve daha önce de ağır şekilde yaşamışsınız .Cinsel isteksizlik ,tat almama ,eskiye takılma vs bunlar haberci .

İlkler asla unutulmaz sendromu. Bilinç altınızda o oldugu için isteksizsiniz bence.

Bence psikolojik destek alin. Her insan gerçek bir evlilik hak ediyor, iyi bir cinsel hayatı olmasını ister. Bana göre hala kafanızı eski sevgiliye takip özlediğiniz için bosanmaniz lazım, çünkü bence buda ihanettir,ama eminim arada hala diğer kız olduğu için yapmazsınız. Ayrılıp daha cok yalvarsaydi belki. Eminim esinizde size iyi bir hayat sunuyordur. Onunda avantajı var tabi

aldatildigin icin 5 yillik sevgilinden ayrildin ama eşine sen ne yapiyorsun şuan???

Nasil

arttirabilirim. Yaa eskisi kdr cekici gelmiyor bana cinsel iliski. Kendime anlam veremiyorum. Nisanli kaldik 1 sene boyle sorunumuz yoktu. Oncesinden biseyler yasamamiza ragmen

Eski sevgilinizi sosyal medyadan vs stalklamayın, kıyaslamalara girmeyin kısacası anıları canlı tutmayın artık. Ayrıca bazen herkesin isteksiz dönemleri olabilir hemen karalar bağlamaya gerek yok. Geçici bir dönem olabilir. Böyle boşluk dönemlerinde hemen eski anılara sarılmayın.

Hic yasadinmi boyle bir durm veya benzer durum

Evlenmeseydin o zaman ya bıktım valla bu dramatik muhabbetlerden. Ayrıca takıntı etmişsin nerdeyse 1.5 yıl olmuş adamla ilişkin biteli çok aşık olsaydın sana geri döndüğünde kabul ederdin zaten. Eşini sevmiyosun yara bandı olarak kullanmışsın ama eskiyi de sevmiyosun bence duygusal boşluktan dolayı aklına eskisi geliyo. Şu an eşini aldatıyosun aldatmak sadece fiziken olan bir şey değildir insanların aptal yerine konmasından cidden hiç hoşlanmıyorum ya adam sizi toparlamış kol kanat olmuş ama siz sizi aldatan insanı özleyebiliyosunuz bi hayata bakış açınızı sorgulayın bence. Ama aşk laftan anlamaz gibi arabesk şeyler de düşünmeyin duygularımız da düşüncelerimizin bi ürünü sayılır. Ona mı aşığım bunu mu seviyorum diye düşünmekten ziyade özsaygınızı geliştirmeye bakın

Bilmesine ragmen cok uhrasti esim. Ben ona hic yalan soylemedim..
O zaman bu duygu karmaşanızı da söyleyin eşinize bilsin. Ona istek duymayan bir kadınla istendiğini sanarak birlikte olmasın.

haklisin

Bence sıkıldın, yenilik istiyorsun ve o zaman da aklina eskisi geliyor.

Psikolojik olarak cok saglam olmayabilirsin, yani gecmiste intihar egilimin oldugu icin soyluyorum.

Eski sevgilinle olsan ondan da sıkilırsın. Kocani sevmeye calis, kama sutra ve kundalini ogren bilmiyorsan, esinle tantra calisin.

Yani nolur ya evlilik rutininde sıkılip en kolayi secip eskiye donme adam aldatmis ya bi saniye dusunmeye degmez.

Sen dediklerimi arastir, yatakta mutluluk icin caba goster azicik ne kadar sanslisin ki bu konuda sana uyum saglayacak bir esin var diger p.slik gibi baskasinin koynuna atlamiyor ha ama bu yataktaki sogukluk devam ederse suca tesvik olur biliyorsun aman diyim.

Konu dışı ama merak ettim. Eşiniz sizdeki değişimin farkında mi? Yani cinsellik dışında nasıl bir evlilik yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…