Evliyim ama Unutamıyorum

Eski sevgiliniz karaktersizin önde gideniymis sizi onunla aldatmış yetmemiş onunlayken size geri dönmek istemiş siz reddedince onunla olmaya devam etmiş bu kadar karaktersiz biri üstelik onun yüzünden psikolojik tedavi almak zorunda kalmissiniz ve özlüyorum diyosunuz gerçekten şaşırdım ama merak ettiğim tam olarak neyi ozlediginiz yani şuan eşinizle mutlu değilsiniz demekki eşinizi böyle bir adam için uzmeyi kendi hayatınızı da zehir etmeyin gerekiyorsa yeniden destek alın

Senle ozel konusmamizgerekiyor sanirim :))

Hayatımı nasıl mahvederim diye mi uğraşıyorsunuz

Senle ozel konusmamizgerekiyor sanirim :))
Hahaha yok bea benimki teori anca :)) bunlari internetten arastirabilirsin, Istanbul'da isen egitimleri var bu konuda kitaplar var mesela Seda Diker / Haz. Bu yazari bugun ikinci kez andim. Tatlim hersey kadinla basliyor hadi gorelim seni :))

Hahaha yok bea benimki teori anca :)) bunlari internetten arastirabilirsin, Istanbul'da isen egitimleri var bu konuda kitaplar var mesela Seda Diker / Haz. Bu yazari bugun ikinci kez andim. Tatlim hersey kadinla basliyor hadi gorelim seni :))
Yok yokk iste istedigim cevapler bunlar. Ya ben cozum ariyorum. Esimle yataktaki sorunum beni eski salagaa goturuyorr onu ozledigimi ve o olmadan kimsehle bisey yasayamayacagim dusunceleri sariyorr. Bak bu dediklerin sardi beni :)

Bende acikcasi boyle dusunuyorum. Nasil asarim peki bu durumu
Böyle durumlar da hemen psikolojik bakiyoruz olaya ama sebebi hormonlariniz olabilir,nisanliyken yoktu demistiniz bence doktora gidin,biyolojik ve fizyolojik bir nedeni olabilir.

Bugunde iliskisi iyi olan bile kendine dert ariyor galiba. Napican eskisini bi b.ka yarasa yaninda olurdu zaten kendine acima kocana aci sana emek vermis kotu iliski sonrasi evlenmis seninle mutluda etmeye calisiyor sorun ne?????? Soyliyeyim sorun sensin

Yok yokk iste istedigim cevapler bunlar. Ya ben cozum ariyorum. Esimle yataktaki sorunum beni eski salagaa goturuyorr onu ozledigimi ve o olmadan kimsehle bisey yasayamayacagim dusunceleri sariyorr. Bak bu dediklerin sardi beni :)
Yatakta kimle olursa olsun 10-15 birlesmeden sonra duyarsizlasma basliyor. Bunu asmanin yolu hepimizin bildigi gibi renkli, seksi, farkli ic giyim, fanteziler...bu canlanma yakalanamadiginda en kolayi gecmisteki birine donup acaba o olsa farkli mi olurdu demek, bu cok gereksiz.

Hele ki senin anlattigin tip ilk sıkilmada baskasina atlayacak biri ki oyle de yapmis zaten.

Bugun bicok erkek tantra egitimi alalim mi hayatim desen o ne be der ya da ben koc gibiyim sen git falan gibi bisey soyler heralde ama belli ki esin seni mutlu etmek icin herseyi yapar.

Bak bunlari arastirip birlikte uygulamaya basladiginizda hersey nasil farklilasacak once sen bi basla arastirmaya :)

Yahu lütfen rahatlik batmasın..adam size ihanet etmis 6 sene sonra ortada birakmis ve halâ o kadınla beraber....esinize yazik..unutamadiysaniz keske evlenmeseydiniz...

Ne olacağını söyleyeyim. Sen böyle düşüne düşüne evliliğinden soğuyacaksın. O da zaten aldatmaya meyilli tekrar seni aarayıp soracaktır belki bundan bir kaç yıl sonra. Sonra kocasını aldatan bir bayan olacaksın. Zira şuan özlüyor olman bile haksızlık. Böyle bir gelecek istemiyorsan çeki düzen vermelisin.

Konu niye eksik gibi geldi bana bişey anlamadım.

Yahu evlilik bu evlilik bir ömürlük çıkılan yol.Eskiyi unutamadım la olmaz bu işler.Ay her şeyin içi boşaltıldı ya , eski sevgilini unutamadıysan ne diye evlendin ki? Sorunlu sorunlu düşünceleriniz var ya.

Tuzu kuru insanlara bayiliyorum elestirmeyi cok severler :) Acaba hic o boslugu yasamismidirlar ezber sozler ne kolay ahkam kesmek ne kolay.Ayni hisleri hissetmesem bende oyle yaparmiydim acaba?

Arkadasim oncelikle gecmis olsun :) Bu lanet olasi duygu insani icine icine ceken berbat bi duygudur Allah yardimcin olsun.Yasadigin kotu seylerden sonra biri cikar sana isik olur gormedigin ilgiyi sevgiyi gosterir aldatilirsin incinirsin acilarini sarar tamam dersin iste bu adam ve evlenirsin ama zaman gectikce kiyaslamalara baslarsin onla olsaydi boylemi olurdu demeye baslarsin opmesinde dokunmasinda bile onun izlerini ararsin yemek yiyisinde oturusunda kalkisinda uyuyusunda herseyde onu ararsin ama bulamazsin cunku karsindaki o degildir herseyini bildigin alistigin insan degildir bu basta tuhaf gelmeye baslar helede evlendikten sonra sevgiliyken yuzune bakmaya kiyamayan insan tam tersine doner sorunlar yasanmaya baslarsa o isik soner seni karanliga gomer dusunursun dusunursun dipsiz kuyulara cekilirsin o an pismanliklar baslar keskeler baslar suruklenir gidersin...

Yapma! Basindan kurtar kendini bu durumdan elinden ne geliyosa esinle o sicakligi yakalayabilmek icin herseyi yap aksi takdirde hergun yavaas yavas olursun ve inan bana bu hic hos bi duygu degil :)

Evliyken eski sevgiliyi umutamamak...
Başka aşkını özlemek
Moda mı oldu son Zamanlarda bdv de......
Normal dışı durumlar bunlar
Ne dememizi bekliyorsunuz
İçler acısı
Eşinize üzüldüm

Yanınızda iyi bir kocanız varken işe yaramayan sizi aldatan adamı mı düşünüyosunuz; garipsiniz gerçekten. Acı çektiren kişi niye bu kadar çekici gelir bazılarına anlamam. İyi insanların kıymetini bilin. Eşiniz gelmiş sizi toparlamış, evlenmiş; bir de üstüne dünya iyisiymiş daha ne istiyorsunuz. Unutun eskiyi, eşinizin değerini bilin.

52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım .

Bu kısmı hiç anlamadım kiloyla özlem ne alaka??¿ gerçekten hiç anlayamıyorum unutamadıysan o adamın yanında ne işin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…