Eski sevgiliniz karaktersizin önde gideniymis sizi onunla aldatmış yetmemiş onunlayken size geri dönmek istemiş siz reddedince onunla olmaya devam etmiş bu kadar karaktersiz biri üstelik onun yüzünden psikolojik tedavi almak zorunda kalmissiniz ve özlüyorum diyosunuz gerçekten şaşırdım ama merak ettiğim tam olarak neyi ozlediginiz yani şuan eşinizle mutlu değilsiniz demekki eşinizi böyle bir adam için uzmeyi kendi hayatınızı da zehir etmeyin gerekiyorsa yeniden destek alın6 senelik bir iliskim vardi. Ilk iliskim. Herseyimi onla yasadim. Cok seviyordum. Taaki bana ihanet etti ve ben terkettim. Yıkılmıştım psikolojik destek aldım aylarca. Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . 1.senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi 5 aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Senle ozel konusmamizgerekiyor sanirim :))Bence sıkıldın, yenilik istiyorsun ve o zaman da aklina eskisi geliyor.
Psikolojik olarak cok saglam olmayabilirsin, yani gecmiste intihar egilimin oldugu icin soyluyorum.
Eski sevgilinle olsan ondan da sıkilırsın. Kocani sevmeye calis, kama sutra ve kundalini ogren bilmiyorsan, esinle tantra calisin.
Yani nolur ya evlilik rutininde sıkılip en kolayi secip eskiye donme adam aldatmis ya bi saniye dusunmeye degmez.
Sen dediklerimi arastir, yatakta mutluluk icin caba goster azicik ne kadar sanslisin ki bu konuda sana uyum saglayacak bir esin var diger p.slik gibi baskasinin koynuna atlamiyor ha ama bu yataktaki sogukluk devam ederse suca tesvik olur biliyorsun aman diyim.
6 senelik bir iliskim vardi. Ilk iliskim. Herseyimi onla yasadim. Cok seviyordum. Taaki bana ihanet etti ve ben terkettim. Yıkılmıştım psikolojik destek aldım aylarca. Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . 1.senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi 5 aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Hahaha yok bea benimki teori anca :)) bunlari internetten arastirabilirsin, Istanbul'da isen egitimleri var bu konuda kitaplar var mesela Seda Diker / Haz. Bu yazari bugun ikinci kez andim. Tatlim hersey kadinla basliyor hadi gorelim seni :))Senle ozel konusmamizgerekiyor sanirim :))
Yok yokk iste istedigim cevapler bunlar. Ya ben cozum ariyorum. Esimle yataktaki sorunum beni eski salagaa goturuyorr onu ozledigimi ve o olmadan kimsehle bisey yasayamayacagim dusunceleri sariyorr. Bak bu dediklerin sardi beni :)Hahaha yok bea benimki teori anca :)) bunlari internetten arastirabilirsin, Istanbul'da isen egitimleri var bu konuda kitaplar var mesela Seda Diker / Haz. Bu yazari bugun ikinci kez andim. Tatlim hersey kadinla basliyor hadi gorelim seni :))
Böyle durumlar da hemen psikolojik bakiyoruz olaya ama sebebi hormonlariniz olabilir,nisanliyken yoktu demistiniz bence doktora gidin,biyolojik ve fizyolojik bir nedeni olabilir.Bende acikcasi boyle dusunuyorum. Nasil asarim peki bu durumu
Yatakta kimle olursa olsun 10-15 birlesmeden sonra duyarsizlasma basliyor. Bunu asmanin yolu hepimizin bildigi gibi renkli, seksi, farkli ic giyim, fanteziler...bu canlanma yakalanamadiginda en kolayi gecmisteki birine donup acaba o olsa farkli mi olurdu demek, bu cok gereksiz.Yok yokk iste istedigim cevapler bunlar. Ya ben cozum ariyorum. Esimle yataktaki sorunum beni eski salagaa goturuyorr onu ozledigimi ve o olmadan kimsehle bisey yasayamayacagim dusunceleri sariyorr. Bak bu dediklerin sardi beni :)
Ne olacağını söyleyeyim. Sen böyle düşüne düşüne evliliğinden soğuyacaksın. O da zaten aldatmaya meyilli tekrar seni aarayıp soracaktır belki bundan bir kaç yıl sonra. Sonra kocasını aldatan bir bayan olacaksın. Zira şuan özlüyor olman bile haksızlık. Böyle bir gelecek istemiyorsan çeki düzen vermelisin.Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Aynısını yazıyordum ablacım , sen benden çok mu yaşıcaksın nedir ?Selvi boylum, al yazmalım filmini oturup tekrar izleyin.
Sevgi nedir?
Emektir,hak etmektir.
Sevdiğinin yanında olup,kötü gününde destek olmaktır.
Eşinizin adına çok üzüldüm.
Siz,bizden daha çok ve daha güzel günler görün inşallah.Aynısını yazıyordum ablacım , sen benden çok mu yaşıcaksın nedir ?
Siz,bizden daha çok ve daha güzel günler görün inşallah.
52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?