Tuzu kuru insanlara bayiliyorum elestirmeyi cok severler :) Acaba hic o boslugu yasamismidirlar ezber sozler ne kolay ahkam kesmek ne kolay.Ayni hisleri hissetmesem bende oyle yaparmiydim acaba?
Arkadasim oncelikle gecmis olsun :) Bu lanet olasi duygu insani icine icine ceken berbat bi duygudur Allah yardimcin olsun.Yasadigin kotu seylerden sonra biri cikar sana isik olur gormedigin ilgiyi sevgiyi gosterir aldatilirsin incinirsin acilarini sarar tamam dersin iste bu adam ve evlenirsin ama zaman gectikce kiyaslamalara baslarsin onla olsaydi boylemi olurdu demeye baslarsin opmesinde dokunmasinda bile onun izlerini ararsin yemek yiyisinde oturusunda kalkisinda uyuyusunda herseyde onu ararsin ama bulamazsin cunku karsindaki o degildir herseyini bildigin alistigin insan degildir bu basta tuhaf gelmeye baslar helede evlendikten sonra sevgiliyken yuzune bakmaya kiyamayan insan tam tersine doner sorunlar yasanmaya baslarsa o isik soner seni karanliga gomer dusunursun dusunursun dipsiz kuyulara cekilirsin o an pismanliklar baslar keskeler baslar suruklenir gidersin...
Yapma! Basindan kurtar kendini bu durumdan elinden ne geliyosa esinle o sicakligi yakalayabilmek icin herseyi yap aksi takdirde hergun yavaas yavas olursun ve inan bana bu hic hos bi duygu degil :)
Yazdiklariniza katiliyorum fakat erkekler biraz daha sevmeden de yapabiliyorlar vucudu guzel olsun yeter.
Kadinlar da var yapabilen ama daha az..
Bu kismi anlamiyorum yani ornek veriyorum misal bircok kisiyle beraber olan bazi erkekler var fakat bazen asik oldugu kizi unutamiyor yani birini sevmeyi asik olmayi unutmak o isle olmuyor galiba cunku ne cok kisiyle olsalar da ki bunlarin icinde bahsettiginiz uyumu yakaladiklari olmustur ama ask acisi ceken cekene..
Ben buna katilmiyorum
KOnu sahibesi kocasini sevmiyor bence, mutlu degil. Mutlu olsaydi eskiye ozlem duymazdi. Insan asik olmadigi birine sehvet duyamaz, konu sahibesi de sevmedigi bir erkegi istemiyor yani.
Konu sahibesi bastan hic evlenmeyecekmis. Sevmedigin biriyle evlilik iskence.
Aşkın da oldukça kimyasal bi süreç olduğuna inandığım için bu tarz konularda cinsellik çok kurtarıcıdır. Ama burda salt bi cinsellikten bahsetmiyorum, içinde paylaşımın ve duygusallığın da olduğu bi seksten bahsediyorum. Dikkat ederseniz konu sahibinin özledim vurgusunda da hep cinsellik var. Şuanki eşini arzulamıyor, heyecan duymuyor ve vajinal orgazm olamıyorum demiş. Özlediğini bu şekilde farketmiş. Ayrıca ‘unutmak’ nedir ki? Bir insanı unutamamak diye bir şeye inanmıyorum sadece onun bıraktığı hissi unutamamak diye bir şey var. Nice insan unutamadığım dediği insana kavuşsa emin olun aynı hissi alamaz. Çünkü bunun zaman ve yaşla da ilgisi vardır. Bazı yaş dönemlerimizde yaşadıklarımız daha unutulmaz gelir ama aslında tamamen o dönemin getirdiği bir özelliktir.
Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?