Evliyim ama yalnızım

Hayır diyorum ya sürekli beraber gidiyorduk ne kıyafetime ne başka bişeye karışmazdı ama nikahı kıydıktan sonra sen karım oldun diye hep kurallar koydu
Hayırdır yani kural koyma hakkını nerden buluyor kendinde?

Yapmadı etmedi deyip durmuşsunuz yorumlarda. Siz ne istiyorsunuz ? İstediğinizin şeyin gerçekleşmesi için birşeyler yapmanız lazım. Dinlesin sizi istiyorsanız konuşup kabul etmesini beklersiniz. Yok ayrılmak istiyorsanız kalkıp bir avukata gitmek olmalı yapacağınız şey.

Böyle oturup onu yaptırmıyor bunu yaptırmıyor. Söz verdi yine aynı davranıyor diyerek birşey elde edemezsiniz.

Yapabiliyorsanız bir an boşanın. Bu hayatta bir insan için kariyer ve özgürlükten daha değerli hiç bir şey olamaz.

Yapmadı etmedi deyip durmuşsunuz yorumlarda. Siz ne istiyorsunuz ? İstediğinizin şeyin gerçekleşmesi için birşeyler yapmanız lazım. Dinlesin sizi istiyorsanız konuşup kabul etmesini beklersiniz. Yok ayrılmak istiyorsanız kalkıp bir avukata gitmek olmalı yapacağınız şey.

Böyle oturup onu yaptırmıyor bunu yaptırmıyor. Söz verdi yine aynı davranıyor diyerek birşey elde edemezsiniz.
Haklısınız aslında ama ben sizlere sormak istedim ben mi yanlış düşünüyorum acaba bendemi sorun diye

Sizi pavyondan kurtarmış gibi hareketler.. kişi kendinden bilir işi. Club e giden kadınlara hafif gözüyle bakıyor demek ki. Sizi de ilk başta öyle görmüş demek ki. Veya özgürlüğünü kısıtlıyor sizin oraya gidişiniz… anında boşanırım. Asla oluru yok gözümde. Ne sanıyor kendini??? Nasıl bu kadar ezilmeye dayanıyorsunuz? Ölceğimi bilsem yine susup dediğini yapmam. Ben evcil hayvan değilim..

Hayır öyle olsa 1 yıl boyunca götürmezdi ve kaç kere gittim bir kere bile yanlış bir hareketim olmadı kimseye karşı

O zaman klübe bir müşteri ve kız arkadaşı olarak gidiyordunuz; şu anda ise eşisiniz ve orası da adamın işyeri.

İşyerine sürekli olarak eşini götüren kimseyi duymadım ve görmedim.

O zaman klübe bir müşteri ve kız arkadaşı olarak gidiyordunuz; şu anda ise eşisiniz ve orası da adamın işyeri.

İşyerine sürekli olarak eşini götüren kimseyi duymadım ve görmedim.
Müşteri olarak gitmiyordum ne alaka nişanlıyken de gidiyorduk sorun club değil benimle ilgilenmemesi benimle dışarı çıkıp birşeyler yapmaması sorun bu

Sizi pavyondan kurtarmış gibi hareketler.. kişi kendinden bilir işi. Club e giden kadınlara hafif gözüyle bakıyor demek ki. Sizi de ilk başta öyle görmüş demek ki. Veya özgürlüğünü kısıtlıyor sizin oraya gidişiniz… anında boşanırım. Asla oluru yok gözümde. Ne sanıyor kendini??? Nasıl bu kadar ezilmeye dayanıyorsunuz? Ölceğimi bilsem yine susup dediğini yapmam. Ben evcil hayvan değilim..
Hayır aksine onlara çok iyi gözle bakıyor geleli müşterilerine valla benden değerli herhalde

Ne yapmalım sizce benim yerimde olsanız ne yapardınız

Arkadaşa katılıyorum.

Müşteri olarak gitmiyordum ne alaka nişanlıyken de gidiyorduk sorun club değil benimle ilgilenmemesi benimle dışarı çıkıp birşeyler yapmaması sorun bu

Gece klübünde çalışanlar, eşlerini de işyerine götürmezler genelde. Eşiniz orada maaşlı bir çalışan ve eğlenmek için değil, çalışmak için orada.

Eşinizin izinli olduğu zamanlarda, onunla beraber zaman geçirmeye yönelik neler yapmak istediğinizi; eşinizle konuşmalısınız.

Çalışıyordum ama bıraktım eğer ihtiyacımız olursa çalışırım demiştim oda tamam demişti evlendikten 1 ay sonra dayanamadım işe tekrar girmek istedim ama kabul etmedi

Ise girmenizin yaptirimi ne olacak? Boşanacak mı mesela? Siz gidin, is basvurusu yapin baslayin ise. Sonrada bosanin. Ben bu hikayeyi biliyorum. 4 ay sonra gelip: "korunurken hamile kaldim, farketmedim aldiramadim, su an bu evi terk edemem, cocuk buyuyunce ise gireceğim, bosanacagim ve kapanış"

Gece klübünde çalışanlar, eşlerini de işyerine götürmezler genelde. Eşiniz orada maaşlı bir çalışan ve eğlenmek için değil, çalışmak için orada.

Eşinizin izinli olduğu zamanlarda, onunla beraber zaman geçirmeye yönelik neler yapmak istediğinizi; eşinizle konuşmalısınız.
Tamam öyle ama davet edebiliyor işine gelen arkadaşlarını gel seni misafir edeyim ikram edeyim diye sorun çalışan olması değil sorun club de değil ben yalnızım sürekli ruh gibi yaşıyorum ilgi desen ilgi yok sabah uyanır gidene kadar telefonla oynar ne bi karımı gezdireyim ne başka birşey ve beni de çıkartmıyor sorun club mü sizce

Back
X