Evliyim ama yalnizim

O kadar çok ki bunlardan maalesef. İlgisiz, saygısız. Eski çiftlerde bu kadar değildi. Kendi ailem, dayımlar, halalar, teyze, amca hepsi de ufak tefek kavgalar olsa da eşleriyle ilgili. Paylaşımları var. Ayrı bir hayatları yok birbirlerinden. Ki hayatları çok daha zordu. Pazara birlikte giderler, sohbet ederler. Ne bileyim. Bozuldu herşey.

boşanın,net.her şeyi geçtim ortada size saygı duymayan bir adam var,o adamla çocuk büyütmeyin.

bu adamla ömür geçmez.. inşallah Allah akıl fikir verir hatasını anlar... üzüldüm.. derdi neymiş..

Askimizdan olerek evlenmedik,guya mantik evliligi.niye evlendimki bilmiyorum,o donem bir aptallik geldi ustume iste.

Bu ne şimdi Erkek mi bu ?

Siz henüz öğrenci ve bekarsınız. Bekara koca boşamak ne kolay şey Yarabbi
Alakası bile yok,ergence davranmıyorum.ortada sevgi olmayıp saygı olsaydı derdim ki bir çocuğunuz var babasız büyütmeyin.aşk olmasa da olur bir çocuğunuz var.ama gerizekalı vs diyerek aşağılıyor kadını,neden o çocuk o evde büyüsün ki?Ben şu an en çok bebeği düşünüyorum.Annem de boşanıp beni tek başına büyüttü.Gayet de büyüttü.Bu kadınlar erkeklerin kahrını çekmek zorunda mı?Aynı evde 2 çocuk gibi...

Anlamadimki,insani yonum sifirmis,bunu sadece esimden demek istemiyorum bu adamdn duyuyorum.kendime gore arkdsm dostum var,ne bileyim sever beni insanlar.bu adam sevemedi bir tek beni

Ben hep boyle sikildigim zamnlarda bir daha mecbur kalmadkca konusma sununla diorum,sonra barisoyoruz konisuyorum.aptallik yine ayni yine ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…