ehatsap gurubu kuruyorum o zöaan sende hel sadece bayanlar sıkıntılsrı sorunları olanlar numaran varsa ekleyeyım
boşanın,net.her şeyi geçtim ortada size saygı duymayan bir adam var,o adamla çocuk büyütmeyin.
Evliyim ama yalnizim
Kısa ve öz olmuş bende öyleyim malesef ne yspmamiz lazımEvliyim ama yalnizim
KADER diyelim bunda da vardır bi Hayır bi çocuğunuz mu var sizinde yorumları okuyayımAskimizdan olerek evlenmedik,guya mantik evliligi.niye evlendimki bilmiyorum,o donem bir aptallik geldi ustume iste.
Alakası bile yok,ergence davranmıyorum.ortada sevgi olmayıp saygı olsaydı derdim ki bir çocuğunuz var babasız büyütmeyin.aşk olmasa da olur bir çocuğunuz var.ama gerizekalı vs diyerek aşağılıyor kadını,neden o çocuk o evde büyüsün ki?Ben şu an en çok bebeği düşünüyorum.Annem de boşanıp beni tek başına büyüttü.Gayet de büyüttü.Bu kadınlar erkeklerin kahrını çekmek zorunda mı?Aynı evde 2 çocuk gibi...Bu ne şimdiErkek mi bu ?
Siz henüz öğrenci ve bekarsınız. Bekara koca boşamak ne kolay şey Yarabbi
Giris evliyimgiriş gelişme sonuç istesek abarmış olur muyuz
Bilmem, niye evlendin?Ayni evde tek yasiyorum sanki
Niye evlendimki acaba
mesajımı çürüttün yaGiris evliyim
Gelisme ama
Sonuc yalnizim
insani yön derken neyi kastediyormuş tam?Anlamadimki,insani yonum sifirmis,bunu sadece esimden demek istemiyorum bu adamdn duyuyorum.kendime gore arkdsm dostum var,ne bileyim sever beni insanlar.bu adam sevemedi bir tek beni
yıpranmaktan başka işe yareamazAilem uzulmesin kimse duymasin ,mutlu sabsinlar diye sktikca skyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?