Evliyim ama yalnizim

Akıllarınca Seni beğenmiyorlar Bu nasıl bir cahillik tüh üzüldüm şimdi
Sen fazla mı sessizsin ? Demedin mi bir şey ?

ekonomik özgürlüğünüz var mı? çalışmıyorsunuz sanırım değil mi? evliyken bir işe girmeniz mümkün mü,yani eşiniz izin verir mi

yoo
Arkadaşım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin
Çocuklu olunca iş bu deveyi gütmeye kalıyor.
İlerde umarım bu yaptıkları için pişman olur ve adam olur ne diyeyim..
Bunlardan çok var maalesef
bayanım hamıle kaldıgını dusunen ama bugun hastanedne negatıf sonucunu ogrenınce delıye donen bes ay oncr annesını kaybeden 26 yasında beden egıtımı oğretmenıyım kımseyle konusamadıgım kınuşarım var benımde hıc brbrmız brbrmızı tanımıoruz ehatsap gurubu olusturum tahatca kınusabılırz o kadar bunaldım kı bende benım gıbı sıkılan bunalan varsa dertleselım cozumler arayalım

Bosansam annem babam uzulur,onlara kiyamam.bnm icin cok degerliler.bu adamidq bizim yerimize evlatlari yerine koydular,annm bizim onumuzden alir onn onune koyar,hediyeler alirlar,babam ona is olmasn diye onn isini de yapar.bizimkiyse evlendigimzdn 6 ay sonra onlarin numarasini telefonuna kaydetti,ne arar ne sorar.soyleyncede sen konusrkn ver ,bn aramasam olmazmi der.birkc kez denedm,sizli bizli zoraki konustu.biraktm sonra

önce siz ve çocuğunuz değerlisiniz ama.
hiç umutlu değilim ama aile terapisti diyeceğim ona da sizin eş pek yanaşacak tipten değil gibi...
belki de aldatıyor bile olabilir,bu kadar sevgisiz olunmaz yani.insan baka baka seviyor sonuçta bir yerde alışıyor.garip geldi

Iyi guzelde watsapp grubu kurmana ne gerek varki?gir buraya istemedigin kadar dert dinledert yan bacim hayret bisey...

bakın benim annem de öğretmen,beni tek büyüttü,çok da güzel büyüttü.hiç problem yaşamadım,ne kavga ne gürültüyle büyüdüm.illa boşanın demiyorum ama önce çocuğunuzu düşünün.nasıl bir baba bu arada?maddi olarak değil ama manevi olarak.çok mu düşkün?

Kusura bakma ama telefon istemen saçma geldi.
Buradan yaz yazacağını, konu aç, yazalım, ne whatsapp grubu...

Aynen.sesli olsamda degisen bisey yok,bn dunyanin en kotusuyum.moralim cok bozuldu ,kahvaltodqn beri hic bisy yemedim.hic farketmedi bile
Yok artik beyimiz farketsin diye ac kalacam hee!!ya birak allahini seversen ye yemegini karnini doyur ya..sen hasta dussen cocuguna kim bakacak umurunda mi olur saniyosun o okuzün!?

Size boyle davrandıgına gore o da mutlu degil demek ki ama niye evlendi zoru neymis ? Onu umursamayın bir sure bakalim nasıl tepki verecek

Baskaları üzülmesin diye kendin üzüleceksn böyle hayat mı yaşanır, hayat kısa zararn neresnden dönersen kardır, dahası böyle bi adamla aynı ortamda çocuk yetştrlmez sonuçta onu da örnek alacak çocuk.zaten sz mutszsanz o da mutsz olacaktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…