Evliyim ama yalnizim

bak canım benim, sen hassas ve ince ruhlusun istiyorsunki dilimden de anlasın, ama nerde öyle adam , Allah ım dan mal mülk istedik herhalde kurban olduğum MAL kısmı kabul oldu gali ba :))) adam kendini iyi kamufle ediyor, efendi sorumluluk sahibi vs vs , sende kan kussan kızılcık şerbeti diyorsun ailene onuda bellemiş artım, oohh gel keyfim gell, yok ablası o işler öyle olmuyor bir sabır iki sabır , vurucaksın masaya ne dedin sen deyip ayrılmak istiyosan bende hata arama diceksin adam gibi söyle bakalım işcabına de bide gözlerini pörtlet !! bak bakalım napıcak o an delikanlılık ytapabilir ama sonrayı bi gözlemle , onun yanındada ailene çaktır durumu görsün bi çekincen olmadığını, bu devirde hak verilmiyor alınıyor maalesef. sen kanatlarını sağlam tut dal kuruysada korkma . nerden biliyorum biliyomusun tecrübe. bi değişik modeli bende var. çalışırken hasta olurdum iyileşirdim adamın umuru değil sormazdı bile. arada delirdim atar gider derken , üzeldimi diye sorma , o düzelmedide ben delirdim öyle diyim. o zaman dinsizin hakkından imansız geliyor.
ama şunuda belirteyim sakın pabuç bırakma psikolojik şiddet fiziksel den daha ağır çok iyi bilirim. insanı yoruyor. ortada sorun yok ama maalesef zor karakter var. bunlar niye evlenip üremeye kalkıyo anlamıyorum.
onu boşver ailesini üzmiyim ailemi üzmiyim diğil orda kim olursa olsun anında höööyyyt diye çıkışıcaksınki yerini bilsin herkes

seninle ilgilenmeyen bebeğiylede ilgilenmez haksızmıyım bende babasız büyüdüm evet annem çok yoruldu ama aslanlar gibi 3 çocuğunu tek başına büyüttü. senin bu durumuna annen baban daha çok üzülür boşanman canlarını acıtmaz bile. sana saygı duymayana sevgi verilmez annesi göya seni düşünüyor Onada kalsın diyor. o kim yaaa o kim karına eşine demek yok mu yada ismini söyleyemezmi öyle saygısız annenin saygısız çocuğu olur. unutma tatlım mutsuz annelerin mutsuz çocukları olur. sen mutlu ol gerisi zaten teferruat. muhtemelen eşinde mutsuz ve birbirinize bulaştırıyorsunuz. üzüldüm inan ki. Allah senin için ne hayırlısıysa onu göstersin sana inşallah gücünün ve kıymetinin farkına varırsın ve eşinde seni kaybetmemek için düzelir. Allah yardımcın olsun canım.

Insanlar cevre baskısıyla evlenip cevre baskısîyla bosanamiyolar...sonra da mutsuz insanlar psikolojik sorunlar gırla...ooff off..kadîn olmak cokk zorr..

Aynen.sesli olsamda degisen bisey yok,bn dunyanin en kotusuyum.moralim cok bozuldu ,kahvaltodqn beri hic bisy yemedim.hic farketmedi bile
annen baban senin mutsuz olmana üzülür eşine al karsina konus bu evliligin böyle yürümeyecegini anlat bosanmak istedigini soylersen belki akli basina gelir zaten gelmezse seni sevmiyordur bu evliligin bitmesi hayirlidir

annen baban senin mutsuz olmana üzülür eşine al karsina konus bu evliligin böyle yürümeyecegini anlat bosanmak istedigini soylersen belki akli basina gelir zaten gelmezse seni sevmiyordur bu evliligin bitmesi hayirlidir

Taksit taksit yazıyorsunuz sorunları nasıl cevap verelim nasıl yardım edelim ki
tüm sayfaları okuyalım mı hepsini bir yazsanıza...

İnsanların içinde çiftlerin birbirini rencide etmesi kadar kötü bi görüntü yok bence ve buna ilk olduğunda müdahele etmeniz lazımdı haa laftan anlamadı mı siz de yapın bi anlasın nası oluyor muş

Kac gndr yazamadm,is guc derken brde bebek olunca.fikir veren arkdslara tesekkr ederm,en son evli oldgm adam boyle devm edecksn ben br otele yerlesicm dedi.bnde cvp vermedm,2 gn konsmadm hc.snra kndi geldi bsy yokmsm gibi konustu.suan bnde ole davraniyorum,okulun kapanmasini bekliorm.zaten koptu icimden br suru sey.o zaman vericm cevabimi,bnde bktim.smdilk bsy yokms gibi davranyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…