önce çocuğunuzu sonra kendinizi düşünün bence.şu hayata bir kere geliyoruz,sizin de sevgiye ihtiyacınız var.herkesin var.yol yakınken derim.Ailem uzulmesin kimse duymasin ,mutlu sabsinlar diye sktikca skyorum kendimi
sorma yapbozu tamamlamaya çalışıyoruzBu taksit taksit dert anlatma da moda oldu herhalde..!
Askimizdan olerek evlenmedik,guya mantik evliligi.niye evlendimki bilmiyorum,o donem bir aptallik geldi ustume iste.
Anlamadimki,insani yonum sifirmis,bunu sadece esimden demek istemiyorum bu adamdn duyuyorum.kendime gore arkdsm dostum var,ne bileyim sever beni insanlar.bu adam sevemedi bir tek beni
Kres yasinda degil,kiyamadim hadi brz annm brz kv baksin dedim.Cnm sırf size cvp yazmak için giriş yaptım
Eger kv kp yanında böyleyse gelmesinler çocuk ne kadarlık kreşe versen
Cnm sırf size cvp yazmak için giriş yaptım
Eger kv kp yanında böyleyse gelmesinler çocuk ne kadarlık kreşe versen
Nasil bir umursamazliktir bu yahu!derdi neymis madem gunahina girmis senin?ne diyeyim bu odunlardan o kadar cok varki artik sastik kaldik kk olarakOzetle adam beni sevmiyor,ilgilenmiyor.%100
Boyle olmasada %80 boyle durum.bir gun oglen yemege gelmsti isten ,yemegini yedi,bnde cok rahatsizdim,cok kotuyum dedim.soyle bir uzaktan neyin var ,himm falan dedi,gitti salona kendi telefonuna film indirdi bilgyrdan ve ise gitti.
Ailesine iyi davranmiyormsm .ondan insanlik yonum zayifmis.
Annesi ilk istemeye geldkleri gnden itibaren bz sunu alcktk,bunu alcktk yapti .bnmde canim skldi.evlerine dugunun olacagi zaman gittik,herkes yatak,cekyat vs gibi yerlerde yatti bana yerde duran idareten bir yere sende buraua yat dediler.o kadar agrima gittiki anlatamam.bnden kucukler bile yukarda yattilar ben yerde.hersey bi tarafa hadi ailesi neyse de evlndgm adam neden buna bisey demedi o da gitti yatagina yatti.
Cnm 3 yillik evliyim.hicbir zamn ailesinden oturu tartsma acip sudur budur demedim.hatta seni ailenden dolayi ,onlqrin soyledklerinden yaptklarndn dolayi yargilayamam,agizlarini baglayamzsn,duzeltemzsn ama bunlari gorunce beni yalniz birakma dedim.annesi gecen yil geldiginde seneye duzgn giyin gel gecen yilki gibi gelme dedi daha eve ilk geldkleri gun sofrada.bizimkinn giki cikmadi,gulustuler birlikte.Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama söyleyebileceğim net olarak şu ;
Sürekli geçmişi , eşinizin yada ailesinin yaptığı cahillikleri öne sürüp durursanız
haliyle bu ruh halinize yüzünüze yansır. Belli ki eşiniz ailesine düşkün
Aslında hangi erkek değil ki !
Bu yüzden sürekli geçmişle yaşamayın şimdiden sonrasını düşünün
mutlu bakmaya çalışın. Zorda olsa yapmaya çalışın. İnanın buna benze olaylar birçok kadının başından geçiyor.
Ha yanlış anlaşılmasın hiçbir erkek kadınına hiç kimsenin yanında hakaret edemez !
Ama bir şeyleri yeniden yapılandırın. Belki o zaman eşiniz de düzelecek..
Yazlari yada ara tatillerde gittmzdede ayni seyleri yasiyoruz.ilk dugunumz oldugu zamn kahvaltida bana herkesin icinde bu cay soguk al bunu degistr dedi kizdi daha oncesnde tartsmstk,annesi bn sunu alcktm bn bunu alcktm dedigin soylemstm.ikinci yil gerizekali dedi.
Anneside bnm.tarafimi tutuyr,ogluna kiziyr.o yiyecekti de ben sana ayirdim diyor.ne kadar asagilayici bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?