Evliyim ama yalnizim

Evlilik işkence gibi böyle seninki gibi bi Kocam var malesef anlamıyoruz birbirimizi bi çocuğumuz var herseye susuyorum kavga çıkmasın diye ben artık alıştım hakaretlerine Yalama mi yaptı diyorlar Estağfurullah takmıyorum sinirlenince soyluyo sonra pişman oluyo ama çok kırılıyorum yapısı bu diyorum artık takmamaya da calisiyorum

Anlamadimki,insani yonum sifirmis,bunu sadece esimden demek istemiyorum bu adamdn duyuyorum.kendime gore arkdsm dostum var,ne bileyim sever beni insanlar.bu adam sevemedi bir tek beni

Madem insani yönünüz sıfır madem sizi sevmiyor.
Nasıl evlendiniz ki ?
O kadar dertliyse sürdürmesin bu işi yada siz sürdürmeyin.
İnsan insanı nasıl zorla sindirsin ?

Ailesine iyi davranmiyormsm .ondan insanlik yonum zayifmis.
Annesi ilk istemeye geldkleri gnden itibaren bz sunu alcktk,bunu alcktk yapti .bnmde canim skldi.evlerine dugunun olacagi zaman gittik,herkes yatak,cekyat vs gibi yerlerde yatti bana yerde duran idareten bir yere sende buraua yat dediler.o kadar agrima gittiki anlatamam.bnden kucukler bile yukarda yattilar ben yerde.hersey bi tarafa hadi ailesi neyse de evlndgm adam neden buna bisey demedi o da gitti yatagina yatti.

Cnm sırf size cvp yazmak için giriş yaptım
Eger kv kp yanında böyleyse gelmesinler çocuk ne kadarlık kreşe versen

Yazlari yada ara tatillerde gittmzdede ayni seyleri yasiyoruz.ilk dugunumz oldugu zamn kahvaltida bana herkesin icinde bu cay soguk al bunu degistr dedi kizdi daha oncesnde tartsmstk,annesi bn sunu alcktm bn bunu alcktm dedigin soylemstm.ikinci yil gerizekali dedi.
Anneside bnm.tarafimi tutuyr,ogluna kiziyr.o yiyecekti de ben sana ayirdim diyor.ne kadar asagilayici bir durum.

Ozetle adam beni sevmiyor,ilgilenmiyor.%100
Boyle olmasada %80 boyle durum.bir gun oglen yemege gelmsti isten ,yemegini yedi,bnde cok rahatsizdim,cok kotuyum dedim.soyle bir uzaktan neyin var ,himm falan dedi,gitti salona kendi telefonuna film indirdi bilgyrdan ve ise gitti.

Sikinti cikarmaz birseye soyledinmi yapar,kendini zahmete sokcaksa yapmaz ama.isten gelir yemegini yer dez o ne bu ne ,hic konusmasan belkide 2-3 kelime soyler gider takilir kafasina gore.evde ben varmsim yokmusum kim takar

En iyisi ben evlenmeyeyim ya.Ya da evlensem bile bir aya kalmaz boşanırım herhalde.Ne kadar çok konu var buralarda böyle,ne olmuş bu erkeklere.insanlıktan çıkmış gibiler,ya tamam sevmiyorsundur kabul.ama sağlık durumlarında da mı ilgilenmezsin.insan kavga ettiği sevmediği arkadaşına bile acır yani

Nasil bir umursamazliktir bu yahu!derdi neymis madem gunahina girmis senin?ne diyeyim bu odunlardan o kadar cok varki artik sastik kaldik kk olarak

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama söyleyebileceğim net olarak şu ;
Sürekli geçmişi , eşinizin yada ailesinin yaptığı cahillikleri öne sürüp durursanız
haliyle bu ruh halinize yüzünüze yansır. Belli ki eşiniz ailesine düşkün
Aslında hangi erkek değil ki !
Bu yüzden sürekli geçmişle yaşamayın şimdiden sonrasını düşünün
mutlu bakmaya çalışın. Zorda olsa yapmaya çalışın. İnanın buna benze olaylar birçok kadının başından geçiyor.
Ha yanlış anlaşılmasın hiçbir erkek kadınına hiç kimsenin yanında hakaret edemez !
Ama bir şeyleri yeniden yapılandırın. Belki o zaman eşiniz de düzelecek..

Cnm 3 yillik evliyim.hicbir zamn ailesinden oturu tartsma acip sudur budur demedim.hatta seni ailenden dolayi ,onlqrin soyledklerinden yaptklarndn dolayi yargilayamam,agizlarini baglayamzsn,duzeltemzsn ama bunlari gorunce beni yalniz birakma dedim.annesi gecen yil geldiginde seneye duzgn giyin gel gecen yilki gibi gelme dedi daha eve ilk geldkleri gun sofrada.bizimkinn giki cikmadi,gulustuler birlikte.

Amann ne desem bosmus gibi geliyor.suan o kadar gucsz hissesiyorumki.cevremdekilerse tam tersi saniyorlar,mutluyum ve cok gucluyum.cok iyi oyuncuyum rol ustune rol yapuorm

Allahtan kvniz iyiymiş :)
Bilemiyorum cnm bosansanda dert
çocuk kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…