Yanlış anladınız sanırım eski erkek arkadaşım bana asla beni hala sevdiğinden falan bahsetmiyor. Ancak hergün günaydın mailleri gönderiyor, muhabbet ediyor. Bu bende alışkanlık oldu bende karşılık veriyorum... Bu durumdan kurtulmak istiyorum bir an önce
Kızlar merhaba lütfen beni yargılamayın sadece yardımcı olun... Utanıyorum çünkü bunları yazmaktan...
Üniversitedeyken öyle çok sevdim ki birini henüz 19 yaşındaydım. O ise okuduğum yerde kurumsal bir şirkette çalışıyordu benden 6 yaş büyüktü. ( 2006 yılında)
Güzel bir ilişkim vardı git gide bağlanıyordum ona. Onunla birlikte oldum. O ise ilişkimizin 1. yılında benden saçma sapan bir nedenle ayrıldı.Tayinini istedi çekti gitti. Ben bu olayı hazmedemedim gidip annesiyle konuştum. Ne olsa beğenirsiniz annesi bir ton laf saydı bana. Resmen 20 yaşında ortada kalmıştım. Gurur, onur hiç birşey kalmamıştı bende.X e yalvarıyordum görüşmek için arada görüşüyorduk. Neyse birgün nişanlandığını öğrendim. Hemde yan komşumun eski sevgilisiyle. Öyle çok beddualar ettim ki ona. Eşinin hakkındada hep kötü şeyler duydum. Layığını bulmuş dedim. Ama hayat benim için bitmişti. Nişan , düğün resimlerine bakarken ağlamaktan canım çıkıyordu. Aptalca bir düşünceyle belki ayrılırlar diye düşündüm aylarca.Sonra eşimle tanıştım ama ona hiç birşey anlatamadım çünkü beni asla ve asla öyle kabul etmezdi.2011 yılında evlendim. İşe başladım ve o gün eski erkek arkadaşıma mail gönderdim. 1 yıldır telefonla mesai saatlerinde görüşüyoruz ve mailleşiyoruz. Ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. Bana hep geçmişten bahsediyor. Yaptığımız şeyleri , gittiğimiz yerleri bazen aklım karışıyor. İnanın eşimi çok seviyorum ama onunla bu irtibatı koparmam lazım koparamıyorum. 1,5 yaşında kızı var benimde 1 yaşında oğlum. Hep keşke böyle olmasaydı diyorum. İçimdeki duygunun ne olduğunu bilmiyorum nefret mi , kızgınlık mı , sevgi mi bana yardımcı olun lütfen...
kesinlikle çok yanlış yaptığınız bukonuda arkadaşalrımz yazılacak olanları yazmışlar zaten
benm takıldığım nokta (Onunla birlikte oldum) (( Sonra eşimle tanıştım ama ona hiç birşey anlatamadım çünkü beni asla ve asla öyle kabul etmezdi.2011 yılında evlendim)) yazmışsın eşin seni nasıl kabuletti oşekilde ozaman anlamadım
kurtulmak istiyorsanız kurtulun bır daha cevap yazmayın olsun bitsin ben daha eşimle sevgılıyken eskı erkek arkadasım dön bana dıye ısrar etmişti yolda önume çıkmıstı o anda bıle eşimi aldatıomusum gıbı hissettim siz önce kendinize ve ardından eşine saygı duyun eşinizi artık sevmıyor ya da eski sevgilinzin sizi bırakmasını hala hazmedemıyor olabılırsınız ben o ınsanın sıze merhaba gunaydınn falan fılan seklınde mesajlar atmasını da çirkin buldum zamanında size ne yapmıssa şimdi karısına da aynı şeyı yapıor olabılır sadece sizinle konustuunu sanmıorum bu arada belkı de tum eskı sevgılılerıyle konusuyodur kım atlarsa mesajlarına onunla ılgılenıodur o kadına da sizin eşinize de sizede çok üzüldüm lütfen size onca acı ve aşağılanma hissi yaşatmış bı adamla artık muhattap olmayın güzel yuvanızı melek yavrunuzu tehlıkeye atmayınYanlış anladınız sanırım eski erkek arkadaşım bana asla beni hala sevdiğinden falan bahsetmiyor. Ancak hergün günaydın mailleri gönderiyor, muhabbet ediyor. Bu bende alışkanlık oldu bende karşılık veriyorum... Bu durumdan kurtulmak istiyorum bir an önce
Yanlış anladınız sanırım eski erkek arkadaşım bana asla beni hala sevdiğinden falan bahsetmiyor. Ancak hergün günaydın mailleri gönderiyor, muhabbet ediyor. Bu bende alışkanlık oldu bende karşılık veriyorum... Bu durumdan kurtulmak istiyorum bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?