Evliyim ama...

Sevgili arkadaşım öncelikle içini döktüğün için pişmanlığını anlıyorum, yargılamak kulun işi değil o yüzden seni yargılamak gibi bir derdim yok bunları yazarken. Şeytanın oyunlarından biridir bu yaptığın, sakın bu şehvani duygularına esir olayım deme. Şuanda şehvetinin esirisin, asla aşk değil bu. Öncelikle bunu bir anla. Şehvetinin esiri olanlar ne yazık ki iki cihanda da bedbaht olacaktırlar. Minicik meleğini düşün karşındaki çok afedersin ahlaksız herif meleğini düşünmüyorsa da, sen düşün. Yuva yıkanın yuvası olmaz sözü de o kadar doğru ki, bunu da unutma. Bu arada çok özel olacak bu fikrim belki ama, seni seviyorsa önceden neden tayin alıp çekip gitti? Onun derdi yine çok afedersin ama sadece cinsel macera arkadaşım. Sevgiye kal, AKLIN YOLU BİR!!

bu adam şerefsizin önde gideni o belli.
seni sevse özlese seninle evlenirdi.
adam şuan gönül eğlendiriyor
seninle heyecan yaşıyor.
ve şu cümleleri kuryuor:
"ben bu safa herşeyi yaptım
yine de beni unutmamış
günaydınlarla başlarım yarın öbür gün görüşmeye ikna ederim.
biraz daha kullanırım
başıma dert olacak olursa
mailleri kocasına göstermekle tehtid ederim
eskiden yaptığım gibi basarım tekmeyi
eşim yuvam düzenim hazır zaten onlara dönerim....."vesaire
senin ki sevgi aşk değil terk edilmeyi yedirememek ve öc alma isteği.
bir gençlik hatası yapmışsın zamanında..
şanslısın bir yuvan çocuğun var.
hemen aklını başına topla mail adresini facebooku ona ulaşabileceğin her şeyi
varsa resim filan yok et.
asla ulaşma sana ulaşmasına izin verme
bu yaptığın kocana büyük hakaret
tövbe et tertemiz sayfa aç.sevgini ilgini enerjini o gerizekalı yerine eşine çocuğuna yönelt.
hazır mutluluğundan olma.eşini evladını haketmeye çalış
o adama ve eşine kızgınlığı bırak artık.sen de olsan bozulursun eşinin eskiden yattığı biri olsa hakaret edersin.
biraz daha devam edersen yaptıkların başına dolanacak yüzde yüz eminim gör bak.
hadi güzel kardeşim dediklerimi hemen yap bizi haberdar et.öpüyorum.

siz zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsunuz.
sırf eski yaşananlardan dolayı kurtulamıyorsunuz
ama eşinizin günahı ne ki?
kendinizi zaten düşünmüyorsunuz da bari evladınızla eşinizi düşünün

siz onun neler yaptığını merak edeceğinize merakınızı oğlunuzun ne yaptığına eşinize verseniz, eski sevgiliniz karısı düşünse adamın ne yaptığını da görse ,bu depresyondan kurtulursunuz. midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasınız.ufak sinek miğde bulandırır,keskin sirke küpüne zarar ayyy daha aklıma gelmiyor.

Son düzenleme:
biz boşuna hem çenemizi hem kafamızı yoruyoruz herşey ortaya çıkasıya kadar bu ilişki devam edicektir ben bitireceğine inanmıyorum mailden engellese silse nolucak aklından silmedikten sonra bugün engeller yarın eser yine kaldırır engeli bu şi ilk önce kafada bitiriceksin ama gittiğin yol yol değil çok pişman olucaksın eşin duyduğunda nolucak ya seni vurucak çocuğun hem annesiz hem babasız kalıcak ya da sana bi şans vericek ki bu çok zor ihtimal öle olsa bile eski düzeninizi alamazsınız her yaptığından kuşku duyucak şüphelenicek eşini sevmio olabilirsin artık ilgide duymuyor olabilirsin bunları anlarım ama bunu ne kendi ne de onun çocuğuna yapma ikiside günahsız böle bi ailede dünyaya gelmeyi onlar istemedi

Allah akıl fikir versin..
Umarım ilerletir ve eşlerinize yakalanır, millete rezil rüsva olursunuz..

önce 19 yaşındaki bir kızla birlikte olup onu acımadan terkeden
sonra başka bir kadına bağlılık yemini edip bir de çocuk yapıp
bu kadına da sadakatsizlik eden (eski sevgiliyle msn de konuşmak içeriği ne olursa olsun sadakatsizliktir.)
bu kişilikteki bir adam bugün gelip hata ettim özür dilerim dese kaç yazar demese kaç yazar
hata ettim özür dilerim de işin zemin döşemesi
muhabbeti başka yerlere getirecek de kendine yer yapıyor
seni bir kere kandırmış ikinciye hazırlanıyor
bu arada senin eşinin ve çocuğunun uğradığı haksızlıktan hiç bahsetmeyecem çünkü o zaman bu mesajın sonu gelmez

siz burdakilerden ne istiyosunuz ay afferim iyi etmişiniz aşk herşeye kadirdir eski sevgilinizi affedin aman zaten eşinizi sevmemişiniz eşinizden ayrılın oğlunuzuda eşinizin üzerine atın eski sevgiliyle gününüzü gün edin taaaki yine sizi yarı yolda bırakana kadar.sonra tekrar evlenecek birini bulursunuz onlada biraz evcilik oyunu oynayın sonra yine eski sevgiliniz çıkar bu böyle devem eder.afedersinizde sizin klınız yokmu eşinden utanmıyosun bari oğlundan utan yarın annesinin bunları yaptığını duysa size ne der acaba bazı konular çok saçma yaaa bu kadarda olmaz yuuuh aldatmanın adıda aşk oldu aşk bukadar yerlere düştü

Bu anlattıklarında herkesın az çok suçu var ... Ama eşinin suçu ne ... Yazık...

Aklın yolu bir .. Bu saçmasapan adam için eşini aldatmana deyıcekmı .. Ne verecek sana bu adam ?? Mutlu olabilecegınımı sanıyorsun ... Tavsiyeye gelince ; ilerde çocuklarının yüzüne bakmak istıyosan. Bence bu adamla goruşmeyı kökten bitir ... Eşinle mutlu ol ... Ama sadece eşinle . Eşin sana bunu yapsa ne hıssederdın .. ???

yarından itibaren yazmayacağım de ve yazma.. mail adresini değiştir veya sil... o göndersin dıursun sen göremezsin... bence sen hata yapıyorsun..

Öncelikle kimse kimseyi kınamasın arkadaşlar insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Konu sahibi diyeceğim şu ki, onca yaşanandan sonra unutup bir evlilik yapıp mutluluğu yakalamışsın. Şimdi de aynı şeyi pek tabii yapabilirsin.
Sende de suç var, onda da suç var. Ama eşinde yok ne yazık ki.
Bir an önce aklını başına al tamamen sil at o adamı aklından.
Yoksa sonra çok pişman olursun çooook.

kesinlikle çok yanlış yaptığınız bukonuda arkadaşalrımz yazılacak olanları yazmışlar zaten
benm takıldığım nokta (Onunla birlikte oldum) (( Sonra eşimle tanıştım ama ona hiç birşey anlatamadım çünkü beni asla ve asla öyle kabul etmezdi.2011 yılında evlendim)) yazmışsın eşin seni nasıl kabuletti oşekilde ozaman anlamadım

Bende merak ediyorum bunu konu sahibi gelince açıklama yapar sanırım

Konunun daha bugün açıldığını ve 10 sayfaya ulaştığını görünce aha dedim, kesin aldatmalı konu. Alabileceğin muhtemel tüm cevapları yazayım tek tek okuma.

-Allah seni ıslah etsin.
-Kocana çocuğuna acıyorum sen nasıl annesin?
-Aynısını kocan yapsa burada ağlardın beni aldatıyor diye.
-Yazık acıyorum size.
-Uff hemen kadını taşlamışsınız bir de hemcinsi olacaksınız. Yardım edin hakaret değil! Arkadaşım tüm irtibatını kes o kişiyle.
-Bence konu fake.
-Bence bu erkek kafa buluyor bizimle.
-İnanmıyorum daha neler göreceğiz..
-İşte senin gibi kadınlar yüzünden benim yuvam yıkıldı!
-Şimdi bir şey derdim ama neyse...
-Konumun kapatılmasını rica ediyorum...

Ve son söz Mune'den gelir...

-Bu konuda bir daha uyarmayacağım. Konu açanlara hakaret etmek yasaktır. Başlıkla alakasız geyik çevirmek yasaktır. Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştır.

kurtulmak istiyorsanız kurtulun bır daha cevap yazmayın olsun bitsin ben daha eşimle sevgılıyken eskı erkek arkadasım dön bana dıye ısrar etmişti yolda önume çıkmıstı o anda bıle eşimi aldatıomusum gıbı hissettim siz önce kendinize ve ardından eşine saygı duyun eşinizi artık sevmıyor ya da eski sevgilinzin sizi bırakmasını hala hazmedemıyor olabılırsınız ben o ınsanın sıze merhaba gunaydınn falan fılan seklınde mesajlar atmasını da çirkin buldum zamanında size ne yapmıssa şimdi karısına da aynı şeyı yapıor olabılır sadece sizinle konustuunu sanmıorum bu arada belkı de tum eskı sevgılılerıyle konusuyodur kım atlarsa mesajlarına onunla ılgılenıodur o kadına da sizin eşinize de sizede çok üzüldüm lütfen size onca acı ve aşağılanma hissi yaşatmış bı adamla artık muhattap olmayın güzel yuvanızı melek yavrunuzu tehlıkeye atmayın

alışkanlıkmış ? şu an kaç yasındasınız? herseyden önce annesiniz siz ya? eşinizi gectim oglunuza yazık ..
kendinize gelin lütfen ..kurtulmak isterseniz o maili bir daha kullanmayın .

2 gün sonra o yazışmaları mailleri kullanarak sizi tehditte edecektir önce üstü kapalı sonra aleni şekilde, yeter ki azcık taviz bulsun ilginizi hissettiği an yapışacaktır nasılsa kabul etcek die sonu çok çirkin yerlere de gider, HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMAZ, HERŞEYİN BİR SONU VARDIR MUHAKKAK !!!!!! dvm ettiğiniz sürece eşinizde öğrenecek çevrenizde , bunu aklınızdan çıkarmadığınız sürece hiç bişy olmaz, eşinizin yüzüne nası bakacağınızı düşünün ve yol yakınken dönün, yıllar önce çekip gitmiş ailesi hakaret etmiş HAYIR GELMEMİŞ Bİ ADAM şimdi mi adam olcak sizin için dağları delcek pişman felanmı sanıyorsunuz ? yapmaz , söylediklerine inanmayın lütfen okkalı agır bi msj yazın ve intikamınızı öle alın kapak olsun ama yuvanızı tehlikeye atmanıza değceğini hiç sanmıyorum

sadece seni kullanıyor.
sen hala aynı sensin ilişkinize başladığınızdan beri aynı kişisin. o halde neden bıraktı?
ya da şöyle sorayım neden acaba şu an seninle bu kadar iligli?

çünkü sen artık başkasınınsın bunu hazmedemiyor.
seni birlikte olarak kendine bağladığını zannediyor.
yapma bunu her şeyden önce kendine yapma.
madem o şeyleri yaşadığın için pişmansın neden bir daha kendine yaşatmak için uğraşıyorsun?
yazık etme. kurulu düzenine eşine ailene

had diyelim devam ettin sonrasında ne olacak?
o ailesini yıkacak sen aynı şekilde.....
o adamın sana hakaret eden annesine eş diye tanıştırılacaını mı zannediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…