Evliyim ama...

Ha ayrıyetten sadece gunaydın tarzında yazısıyoruz dıye kendınızı aklamaya calısmıssınız da sızın hala unutamadıgınız ve hala sevdıgınız ortada bu duygularla eskı sevgılıyle yazısıyosunuz aldanıyosunuz ve aldatıyosunuz hıc bosa kendınızı masum gostermeye calısmayın
Ha bıde esımı sevıyorum palavralarını gecın bence seven ınsan ALDATMAZ...

Ben o kısmı görmemişim eşi bakire olmadığını bilmiyor muymuş yani :18:

canım bu bayan geçmişini geleceğe taşımış eşinden habersiz bireysel hayatını yaşıyor sizin eşiniz size böyle yapsa siz bu olgunlukla aynı şeyleri eşinize söyleyebilir miydiniz?

Ben her iliskimde gecmis iliskilerimi,ayrilik nedenlerimi karsimdaki insana anlatirim.kendimden ve sevgilime olan sevgimden eminsem sinirlari asla asmadan ki zaten boyle bir durumda insan hissizlestigi icin karsi tarafa sinir cizebiliyor,eski sevgilimle gorusebilirim.ancak her gorusmemde sevgilimi bilgilendiririm.bir defa son sevgilimle beraberken eski sevgilim gorusmek istedi.oyle canimi yakmisti ki sevgilime anlattim,dedim ki yuzyuze gorusmek istiyorum,bana ne soyleyecek,benim hissizligimi gordugunde ne tepki verecek senin icin sakincasi var mi?sevgilim son derece anlayisla karsiladi.gittim gorustum adam evlilik teklif etti,soyleyeceklerin bunlarsa ve bittiyse izninle sevgilim beni bekliyor dedim,kalktim.sonra o evlendi ben hala iliskime devam ediyorsum yine aradi konustuk,cocugundan bahsetti karisindan bahsetti ustelik bu konusmayi sevgilimin yaninda yaptim.bir defa da sevgilimin eski sevgilisi aradi,o acmak istemedi,ac konus sizin bir gecmisiniz var dedim.acti konustu,istemezssen asla konusmam dedi,ben yanlis bir sey yapmayacagini dudunuyorum,istersen gorusmende sakinca yok dedim.bazen iliskiler sekil degistirebiliyor,eski sevgilisiyle konusan herkes esini,sevgilisini aldatiyor diye bir durum yok.zaten kisinin soylemlerinden,tavirlarindan karsisindakini unutmus mu unutmamis mi insan anlayabiliyor.kimle sohbet halinde oldugumuzdan cok kendimizi ne kadar bildigimiz,ne kadar suurlu hareket ettigimiz onemli bence.

Yerinde olsam delikanlı olup eşime onu sevmediğimi onu başkasıyla aldattığımı hatta aldatmanın ilk adımını bizzat kendimin attığını, başıma gelecek her türlü beladan sefil hayattan sorumlu olduğumu AN-LA-TIR-DIM! Anlıyor musun?...

Son düzenleme:
bak seni ortada bırakan o adam değil miydi. gitti başkasını aldı. sen onun umurunda bile olmadın. şimdi monotonlaşmış hayatına biraz renk katmak için sadece seni kullanyor hayıtım. artık kendini kullandırtma.

[sıze=3]kocana acımıyorsan o evladına acı bıraz, sen kısa yoldan sadece konusuyoruz dıyorsun, alooo buna bızım oralarda 'aldatma' dıyorlar Bıraz sorumluluk sahıbı olun bu ne yaa lıselı asıklar gıbı hala eskı sevgılı trıplerındesınız sankı ıkınızde bosansanız beraber cok mu mutlu olucaksınız.. Sen eskı sevgılıne gıtsek onun esı, senın esın ve cocuklarınızın ahı sızı bır araya koymaz

Kendınıze gelın!!![/sıze]

Eşinin geçmişini bilmesi gerekmiyor evet ama eşinle beraberken ondan bişey saklaman kesnlkle aldatmadır bence kesnlikle evlilik kavramından haberiniz yok eşinize değil asıl çocugunuza üzülüyorum

eski sevgilimin eşi diyorsunuz ya bi kısımda, bahsediyorsunuz ya o kadından
heh işte onun gününe düşürmüşsünüz kendinizi göre göre ve isteye isteye
bilmem farkında mısınız..

Son düzenleme:
kusura bakmayin ama banlanacak da olsam yazacam nasil bir insansiniz hala diyosunuz ki eski sevgilim bana yaptığının hesabını nasil verecek pardon ama tecavüz mü etti
sanırım hayir
hadi bunu gecelim evlenmissiniz esinizi (yazık garibim) insan yerine koymuyorsunuz anladik peki oglunuzun yuzune nasıl bakabiliyorsunuz

yazık gerçekten ....
ah ben bosuna demiyorum namus bacakarasinda degil beyindedir diye

[QUOTE ...Sonra eşimle tanıştım ama ona hiç birşey anlatamadım çünkü beni asla ve asla öyle kabul etmezdi.2011 yılında evlendim... [/QUOTE]

Hayat arkadaşını ilk günden aldatmış insansın bunu yapmanı da normal buluyorum ne eski erkek arkadaşına ne de sana acırım eşin yakalasa belki sende bu kadar salak olmasaydın diyeceksin ama o çocuğun ne suçu günahı var ?

Gerçekten eşini sevsen mutlu ve huzurlu hissetsen bunu yapmazdın asla yazık çok yazık insanlık gittikçe ucuzluyor.

Afedersiniz ama ben ömrü hayatım boyunca böyle genişlik görmedim kusura bakmayın , eşiniz böyle bir şeyi olağanüstü hoşgörüyle karşılar mı ?...

Afedersiniz ama ben ömrü hayatım boyunca böyle genişlik görmedim kusura bakmayın , eşiniz böyle bir şeyi olağanüstü hoşgörüyle karşılar mı ?...

telefon numaranı değiştir mail adresini kapat eşinle ve çocuğunla ilgilen bol bol gezin eşinle çok sevdiğin pozisyonda ilişkiye girin
birbirinize bağlanırsınız
ama tabii bunları çocuğunu ve eşini seviorsan yapabilirsin bırak o namussuzu
yarı yolda bırakmış seni ve daha cahilken tecavüz etmiş sana seni kullanmış resmen bunu anal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…