Evliyim ama...

Konu sahibinin 6 cevapla konuyu bitirmesiyle karşı karşıyayız yine :) Biz devinip duralım burda

Canım bir değil iki değil evlendiğinden beri konuşuyor yani bu basit bir günaydın iyi akşamlar olayı değil

ya hanfendi kusura bakmayın da adama ' rahat mı batıyo ' derler yani . seni 20 yaşında birlikte olup bırakacak gideceksin evleneceksin bi şekilde hayatını kurtaracaksın . cocugun olacak sonrada mesaj attı diye konuşmaya devam edeceksin . sen eşini cocugunu bi kenara bırak sen bu adamla konuşmayı yediriyo musun kendine ?

hee ben bir yıl kısmına dikkat etmemişim hadi bir ay olsa neyse bir yılda mı pişman oldun derler adama. kocası öğrense nolur acaba

Mail hesabınızı değiştirin bir daha da hiçbir şekilde muhattap olmayın o kişiyle. Yemeğinizi, suyunuzu, nefesinizi mi veriyor bu kişi size. O olmasa da çok rahat hayatınızı sürdürebiliyorsunuzdur eminim. Ee bu muhabbet niye !?!

Anlamsız sohbetler, eski hatıralar şuan ki hayatınıza hiçte lazım değil. İradeniz burada en büyük etken olmalı. Herşeyi geçtim sevgili olarak bir geçmişiniz var ve şimdi ikinizde EVLİ,ÇOCUKLU insanlarsınız. Ya eşin sana karşı senin haberin olmadan böyle bir şey yapsaydı ve sonradan bunu öğrenseydin nasıl hissederdin?

Kesinlikle sizi kınamıyorum, yargılamıyorum (haddim değil) ama çok büyük bir yanlışın içindesiniz bunu vurgulamaya çalışıyorum. En kısa süre de bu irtibatı kesin onunla... Yoksa olay daha farklı bir boyuta geçebilir Allah korusun.

Son düzenleme:
bence sen kasınıyorsun.durup dururken yuvanı yıkmaya calısıyorsun ben olsan asla eskı sevgılıme donmezdım

O adam bunları yapmasına rağmen vazgeçememen hayret doğrusu. Bir gün eşinden böyle bir şey görmek istemiyorsan ya o adamı bırak ya da eşini

adam gunaydin diyormus gunaydin diyormussun gel bulusalim dese bulusur musun acaba ?

Bence eski erkek arkadaşınız sizde takındı haline gelmiş maalesef. Sizden ayrılmasını gidip başka biriyle evlenmesini yıllar geçmesine rağmen hala hazmedemiyorsunuz. Ve çoook yanlış yapıyorsunuz. Güzel yuvanız var bunu eşinize en önemlisi oğlunuza yapmayın yazık edersiniz. Ve ikinci kez yıkılmayı daha kötü ödersiniz.

Yemin ederim herşey doğru...

Keşke eski erkek arkadaşımda benim günahımın hesabını verebilse birgün...

Lütfen hayatınızın sorumluluğunu alın erkek arkadaşınız size tecavüz etmemiş ya.... zamanında buna hayır diyebilecek olgunluktaymışsınız bu günahsa ikinizin günahı bu biir,ikincisi sizi seven sizinde sevdiğinizi söylediğiniz bir eşiniz var sağlıklı bir çocuğunuz var bir sürü kimse bu şansı yakalamakiçin can atıyor siz eşinizin arkasından iş çeviriyorsunuz eşiniz sizin arkanızdan böyle dolaplar çevirse ne hissedersiniz bir düşünün masum bir yavrunuz var bu ortaya çıkarsa başınıza neler gelir yaşadığınız heyecana değer mi büyük bir ihtimalle geçmişte elde edemediğiniz bu adamın ilgisi gururunuzu okşuyor ama değmez...birde insan anne olunca sonrasını daha iyi tartmalı o çocuğun mutluğunla oynamayın bir an önce bu saçma sapan ilişkiye son verin.bu ikiydi üçüncüsüde eğer telefonda konuştuğunuz şahsın eşi olsam o tıynetsiz adamı ve sizi yolmak isterdim naçizane

ha birde eski eşi namussuzmuşta bilmem ne de size ne evlenmiş etmiş kocasını ilgilendirir belki onunda başına sizin gibi bir olay geldi değil mi ya.... ne diye böyle millete laf ederler bilmem kendinize gelince günahınıza giriliyor başkasına gelince namussuz ...

Bazen bazi iliskiler bitmiyor,oylece kaliyor.sizin eski sevgilinizle yasadiginiz da buna benzer bir durum.belki cekip gittigi,karsilikli anlasip saygiyla ayrilamadiginiz icin su anki esinizle bir yuva kurup onu yok etmeye calistiniz icinizde.belki ayrilik doneminde -ki hepimizin boyle bir iliskisi mutlaka olmustur-onun cevresince pesinde kosan takintili eski sevgili konumuna dustunuz(ben pesinden kosmak degil de yine bitirme cabasi olarak gorurum bu tavri herkeste)belki cok sevdiniz ve hislerinizin azda olsa karsilikli olmasi gerektigini dusundunuz.burada yorum yapanlarin aksine esinizi aldattiginizi dusunmuyorum.herkesin esinden ayri bir gecmisi,bireysel hayatlari cozulmus cozulmemis meseleleri var.siz herseyi bir kenara birakin.burada sizi suclayanlari,esinizi,cocugunuzu,eski sevgilinizi... Sadece kendinize sunu sorun bir birey olarak,hersey ve herkesten bagimsiz olarak kendim icin bu konuda ne yapmaliyim.biraz kendinize(esinize,eski sevgilinize,evliliginize yada cocugunuza demiyorum)kendinize sayginiz varsa.gecmisteki goz yaslariniza,mutluluklariniza sayginiz varsa en dogru karari verip sonsuza dek rahat bir vicdanla yasayacaginizdan eminim.karariniz ne olursa olsun..

canım bu bayan geçmişini geleceğe taşımış eşinden habersiz bireysel hayatını yaşıyor sizin eşiniz size böyle yapsa siz bu olgunlukla aynı şeyleri eşinize söyleyebilir miydiniz?

burada bazı konuları okudukça anlıyorum ki çoğumuz "aşk varsa mantık ve gurur aradan çekilir, aşk o zaman aşk olur." türevi sözleri çok yanlış algılayıp, hayat felsefesi haline getirmişiz. ama bu böyle değil ne yazık ki. böyle savrulmaları meşru hale getirmekten vazgeçmezseniz daha da dibe batacaksınız.

konu sahibi çok ilginç
bikere neden eski sevgilinize eşinin yaptıklarını anlattınki amacın neydi
diyelimki kadın kötüydü söyleyerek ne elde etmeyi düşündün ayrılmalarınımı
birde yanlış anlaşılmasın eşimi seviyorum diyorsun o zaman neden uğraşıyorsun eski sevgilinle
ayrılsalar mutlumu olacaksın yuvalarını yıksan rahatmı edeceksin
sen başkasının kusurunu açık ediyorsun peki ya seninkini birgün açık ederlerse ne yapacaksın
bence hiç hoş değil yaptıkların
ayrıca iş yerindeki görüşmeler kayıt altındadır özellikle bakarlar napıyo neler ediyor diye eğer öğrenilirse zor duruma düşersin
yuvanı yıkma madem eşini seviyorsun ayrılma niyetin yok hiç bulaşma
hergün hergün günaydın nasılsın konuşulmaz değilmi elbet biryere gidecek görüşme
ayrıca sen bana onu yaptın bunu yaptın demeninde faydası yok geçmişi tekrar tekrar açmayın yine üzülen kafası karışan siz olursunuz
yardım isteyerek konu açmışsınız ama kimse yardım edemez size siz iradenize hakim olacaksınız anlık duygulara kapılıp yanlış yapmayacaksınız
çocuklarınız var eşinizi seviyorsunuz o da sizi seviyormuş bence aranmayın başınız derde girerse yazık olur

...Sonra eşimle tanıştım ama ona hiç birşey anlatamadım çünkü beni asla ve asla öyle kabul etmezdi.2011 yılında evlendim...

Ne yani eşinize bakire olmadığınızı anlatmadınız mı peki o nasıl anlamadı bunu?

Bu dediğiniz olayı ancak sigarayı bırakır gibi kendi içinizde söz vereceksiniz bugünden itibaren asla yazmayacağım görmeyeceğim ve bu sözünüzü kendinize tutacaksınız.

Size yazmaması için son bir mesaj atıp ben mutlu ve huzurluyum sizede mutluluklar deyip bir daha asla.. demekten başka ne yapılabilir ki?

Bacım cesed kokan mutfağı ararken buraya gelmişim

o kişi sizi yarı yolda bırakmış esınız deger vermıs beraberlıgınız devam etmıs esınız bunu haketmıyor ona bu kotulugu yaparsanız sızın karsınızdakı kotuledıgınız sahıstan ne farkınız kalıcak sorarım sıze?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…