Evliyim ama...

böyle bişeyin yükünü nasıl taşıycaksın bilemiyorum.sen eşini aldatıyosun!aldatmak cinsel birlktelikten ibaret değildir.zihinsel olark aldatıyorsun eşini.bu yaptığın çok kötü ve yanlış.eşin adına üzüldümm.ama senin evlenirkenki halini sorun etmeyen bi adamı aldatıyosun hemde seni ortada bırakan biriyle.bnce bi psikoloğa danış

Böyle bişey de ilk defa duydum,görüşmekteki amacı anlayamadım..aşk için bu kadar mantık fazla,mantık için bu kadar rahatlık fazla..tabi bencee..size mutluluklar..

Nefret ettiğim erkek tipi..Tanıdığının eski sevgilisine bakan bi karakterin bunları yapmasını normal görüyorum ben..
Bide anlamadığım şu eskisiyle birlikte oldum demişsiniz. Eşiniz bunu nasıl farketmediki?

Şeytan dürtüyor. .Destur de.Şu an resmen belanı arıyorsun.İyi bir şey olsa seni o halde bırakmazdı.Eşin de seni olduğun gibi kabul etmiş,ona ihanet etme..Birgün ikisinden de olursun..

Son düzenleme:
Kötü olan sevgilinle görüşüp iyi olan eşine bunları yapıyorsun. Tamam mantığın yok ta vicdanında mı yok? Eşine çok üzüldüm.

Bana göre ise geçmiş geçmişte kalmıştır. Mutlu bir beraberlik varsa eskileri debreştirerek o an ki mutluluğumu riske atmazdım. Birde bu bayanın eşinin haberi yok bakireliği sorun edecek zihniyetteki adamın bunu pek hoş karşılayacağını zannetmiyorum. Ortada bir çocuk varken üstelik...Konuşmalarda hiç dostane değil eski karın şöyle namussuz böyle bilmem ne...

süper yazmışsınız ellerinize sağlık

Kızlar günaydın hafta sonu evde olduğum için hiç birşey yazamadım. Yazılan herşeyi okudum. Ve bu sabah telefon numaramı değiştirdim. Eski erkek arkadaşıma hiç mail atmadım ve o da atmadı. Sanırım bazı şeyler yanlış anlaşılmış biz eski erkek arkadaşımla aynı şehirde oturmuyoruz. Aramızda neredeyse 10 saatlik bir yol var. Bu olayı bugün bitirdim kendime söz verdim çünkü. Eşime gelincede nasıl oldu bilmiyorum bazı şeyleri açık açık yazamıyorum ama daha önce biriyle birlikte olduğumu anlamadı. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Bütün hafta sonu düşündüm herşeyi gerçekten bana yaşadıklarından sonra onunla konuşmamın bana daha da kötü şeyler yaşatacağını fark ettim.

yani aklın yolu bir değil mi ? eşinizi sevmiyorsanız ayrılın

Yani eşin eski sevgilini de beraber olduğunuzu da bilmiyor öyle mi? Adamcağıza üzüldüm bilmek hakkı değil miydi...

biliçli bir şekilde ilişkiye giriyorsunuz sonra da ortada kaldım diyorsunuz bu nasıl çelişkidir?
artık şu mantık kalmasın lütfen nasılsa beraber olduk mecburen evlenmek zorunda ya da evleneceğiz..
o an onu hissetmiş yaşamışsın .. yapmışsın arkasında guruluca durmalıydın annesini aramak yerine..

şuanki durumuna gelince de ne amaçla mail attın ve konşmayı sürdürdün?

bu olayın ortası yok bana kalırsa iki çubuktan birini kıracaksın.

Bu kadar yadırgamak niye...

İnsan asla bu benim başıma gelmez dememeli çünkü ne zaman büyük konuşsak o başımıza gelir. 19 yaşında cahil olmamanın verdiği bir cahillikti. Eski erkek arkadaşımla konuşmama gelince belki de vicdanımı rahatlatmaktı. Bir kez olsun pişmanım demesini istememdi. Belki de evet sana bunları yaptım ama benimde hayatım pek iyi değil dememi beklememdi. Çünkü resimlerine bakınca ben bununla mı birlikte olmuşum dedim. Ama kendimi mail atmaktan alamamıştım. Ve bu olayı bugün bitirdim. Empati kurdum eşim bana yapsa aynı şeyi sanırım anında terk ederdim onu.

ben yadırgamadım yadırgamıyorum

sadece o zaman ilişkiye girmişsin arkasında dursaymıssın dedim..

ayrıca cahillikle örtmeye kalkmayın lütfen ya.. neyin cahilliği.. herkes bilinçli artık 19 yasında.. bi anda yaptım hataydı denecek birsey değil cinsellik bana göre.. akli dengesi yerinde olan herkes için böyledir.

onları o kişiden duymak senin vicdanını rahatlatmazdı emin ol..

sen eşin için oğlun için şuan vicdan yapmalısın.. bunla onu telafi edemezsin.

1.X şahıs 1 kere sızı terketmıs
2.şimdide evlılıgınızı bozmak uzere
3. de eşini sizinle aldatıyor

3 yanlış hıcmı doğru götürmez . aklını basına al.

Kendi söz verdiysen bir daha asla arama o adamı. İnşallah başka iletişim adreslerini bilmiyordur. Düşünsene senin eşin duymasa bile onun eşi duyarsa bir şekilde senin eşine ulaşır. Olan yine sana olur o çocuğu var diye eşini kabul eder sen ortada kalırsın yuvan yıkılır.

devam et canım devam et günaydın de iyi akşamlar de sonra nasılsın de öğlen paydosta yemek yedin mi de gece yatarken üstünü ört üşürsün de, sonra kocan seni kurşuna dizdiğinde de ben ne yaptım dersin fırsatın olursa

eşim beni o halde kabul etmezdi yazmışsınız ve eşiniz sizi kabul etmiş ki çocuğunuz olmuş eşinizi bunu yapmayın çıkarın atın o adamı aklınızdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…