Evliyim ama...

ah ah kullanılıyorsun resmen.sizin hala onu istediginizi düşünerek üzgünüm ama sizle oynuyor dalga gecıyor sizde demekki hala ona bişey hissediyosunuzki cvb verıyosunuz sözlerine.sizi sevseydi o dönemlerde bırakmazdı.evlenip cocuk sahibi omussunuz ikinizde ve sizle konusuyo.soruyorum size yarın bigün bu konusmalarınızı eşinize gösterse yada esiniz bi şekilde görse nolucak siz ortada kalıcaksınız .ona nolucak belki eşi duymucak duysa bile cocugu için affetcek bi kerecik olan yine size olucak.hayatınızı mahvetmıs 20 yasındayken o zamanı düşünmeyip şimdide mahvetmesine fırsat veriyosunuz.bu adam eşinden boşansa bile sizde eşinizden boşansa bile sizinle evlenmez neden mi eşiniz varken onunla konusmanız bile eşinizi aldatmadır.sonucta bişey düşünerek konusuyosunuz arkadasca değil.ne düşünücek eşi varken bnle konusuyo iyiki evlenmemişim benide böyle aldatıcaktı belkide.tabiki bunu düşünücek haklı olarak aynı sekıl diyelimki eşlerinizden boşandınız evlendiniz ya senle evliyken baska biriyle daha böyle senle konustugu gibi konusursa kabullenebilcekmisin bu durumu.
hepsini geçiyorum bu yaptıgınız allah katında günah eşlerinizi aldatmaktır bu.cocuklarınızın vebaline girmektir bu.gecmişte bi hata yapmıssınız allah affetsınde bundan sonrası için neden hata ustune hata eklemeye calısıyosunuz.adınızı cıkartmayamı calısıyosunuz.yazık degılmı eşinize o size böyle bişey yapsa hoşunuza gidermiydi.madem sevmiyosunuz kocanızı boşanın niye bu tarz bişey yapıyosunuz.yanlış yoldasınız.karsı taraf sizin ona olan zaafınızı bildiginden sizinle dalga geciyor.uyarmak istedim sadece.uzak durun o kişiden yazmayın yukarda yazdıgım durumları düşünün ve sogutun kendinizi.

Sen kötü bir insansın. Yargılama falan değil görünen bu. Bu kötülüğünün sebebi de eski erkek arkadaşın falan değil. Sen bu adama zamanında güvenmenin/sevmenin saflığını/aptallığını kendine hala itiraf edemiyorsun. Hala başkalarını suçlama derdindesin ki burada en büyük suç sende. Uzun uzun yazılır ama hiç gerek yok senin için yorum yapmaya. Ben kimsenin sormadığı o soruyu sorup çekiliyorum: eşinin, çocuğunun suçu ne?

Son düzenleme:
Siz eşinizi sevmiyorsunuz ve bence kusura bakmayın ama çoluk çocuk sahibi olmanıza rağmen eski sevgilinizle hala konuşabiliyorsanız, siz bu durumdan kurtulmak da istemiyorsunuz.

Çünkü yardım istemenizi gerektircek bir durum yok, burda ki arkadaşlarda size eşinizin arkasından iş çevirdiğinizi, hiç bir şeyden habersiz çocuğunuza ihanet ettiğinizi ve o adamın sizi kullandığını söyleyecekler ve söylemişler de. Bunları sizde biliyorsunuz ama vazgeçmiyorsunuz, çünkü hoşunuza gidiyor bu muhabbetler. Hep derim biraz empati, yani eşiniz aynı şeyi yapsa burda "Yardım! Aldatıldım!" diye konu açardınız ama şu an eşini aldatan kişi sizsiniz ve inşaallah en yakın zamanda Allah size hidayet verir..

ben olsam o adama güvenip konuşmazdım . unutma ki zamanında seni zor durumda bırakıp gitmiş . umru olmamış başkasıyla evlenmiş . sen neler çekmişsin . sonra bir düzen kurmuşsun . eşine büyük haksızlık ediyorsun . eşin iyilik yapmış senle evlenmiş seni kurtarmış daha fazla dağılmaktan bunu mu hak ediyor . yazık yazık eşinden boşan hemen sonra eskisiyle maailleşmeye davam et .

Adam mesai saatinde can sıkıntısını gidermek isteyen klasik evli adam tiplemelerinden olmuş.

Eşinizi sevseydiniz eğer , bu durumda olmazdınız şimdi.

İnsan sevdiği adama bunu yapamaz

iş yerindeki pc ler de genelde herşey kayıt altına alınır , internet üzerindeki şahsi sayfalara bile girebiliyorlar bilgi işlemciler, hatta kaç kişi işinden olmuştu bu yüzden, sütü bozuk bi bayan vardı yeni işe alınmıştı nefret ederdim zaten
hep müdürlere sırnaşıyordu prim koparmak için hepsine ayrı kuyruk sallayan biriydi evliydi ve çocukları vardı , gayet teşhirciydi zaten suratından da anlaşılıyordu , neyse bu şirketten herkese kuyruk sallamış kendi özel sayfasından sohbet etmiş , her müdüre ayrı kur yapmış yazışmış felan içlerinden birisi çakmış kullanıldığını ,her seferinde ayrı sayfadan girdiği halde bu enayilerden biri çağırmış bilgi işlemciyi hepsinin dökümünü alıp genel müdüre gösterdi ve hepsini çok rezil şekilde işten kovdular , kocasının arkasından atmış şu saatte buluşalım felan baya bişiyler olmş , ve tüm o adamlar da evliydi, nası nefret edioduk herkes görüodu ama müdürler üstünü örtüodu işine geldiği için, neyse sonunda hepsi kovuldu iş yerlerinde bu gibi durumlara yada bilgi hırsızlığına karşı mutlaka her türlü kayıt altına aldıran programlar kurduruyorlar , hatta bizim ankarada pc de sorun olsa adamlar istanbuldan hallediyordu düşün, bu anlattığım olaydan SENİ TENZİH ediyorum ama söylemek istediğim hiç belli olmaz sana göre masumcadır ama birisi bunu görür yada arada ölesine kontrol amaçlı giren birisi farketse eşine söylese, yada herkesin için yüzüne vursa , düşündünmü canim? kimseye de açıklayamazsın , çocuğunu da alamazsın , gerçekten çok kötü yerlere gidebilir önemsiz gördüğün olaylar , o yüzden yol yakınken dön , bu adama tenezzül bile etmemen lazım attığı kazıktan sonra

Eşini zaten bir kere kandırmışsın hiçbir şeyden haberi olmadan seninle evlenmiş Kendin yazmışsın "beni asla ve asla öyle kabul etmezdi" diye.Yuvanı kurmuş, evlat sahibi olmuşsun. İşin gücün de var ama işe başladığın gün ilk fırsatta eski sevgiline ulaşmışsın, yahu bu ne hız. Anladığım kadarıyla 1 yıllık evliyken eski sevgili devreye girmiş.
Aldatmanın kadını erkeği olmaz, sanalı reeli olmaz göz'ü ten'i olmaz. Hepsi aynı kapıya çıkar. Gencecik yaşında bu adam sana kazık atmış, kandırmış, şimdi yüzüne tükürmen gerekirken birde adamı sen ulaşıyorsun. Hangi adam ben evliyim seninle görüşemem der.
Ben sana şu an üzülmüyorum, 19 yaşındaki haline evet üzülürüm, cahilsin toysun. Ama sen aynı suda ikinci kere yıkanmaya çalışıyorsun. Yazık ikinizin de eşlerine ve çocuklarına üzülürüm.
Diyorsun ki eşi hakkında hep kötü şeyler duydum, layığını bulmuş dedim. Ne biliyorsun belki senin eşin hakkında da karşı taraf kötü şeyler duymuştur.Bahane çok. Bunları bahane etme kendine.
Yanlış yoldasınız ikinizde, kaybedeceklerinize değmez ortada sizin dışınızda masum 2 büyük 2 küçük insan var, onların vebalini taşıyabilirmisiniz.
Pişmansan ayrılırsın çünkü iş sende bitiyor, sen başlatmışsın sen bitirirsin. Bu işin sonunda geri dönülmez kayıpların olur.

Buldunda bunuyorsun yada buldunda arıyorsun lafı gibi birsey olmus senin durumun! Ortada kalmıs değilsin aksine seni kabul eden seven ve seni öyle seviyor ki seni anne yapmıs bir esin var sen hala ne arıyorsun? Gecmis gecmiste kaldı yazık değil mi evlatlarınıza? İyi düsün bir yanda seni ortada bırakan bir adam var bir yanda da seni kabul eden seven bir es var sec birini ne yaparsan kendine...

ya çok afedersin de sen kendi çocuğundan da mı utanmıyosun...
hayır yani yüzüne nasıl bakabiliosun çok merak ediyorum..
ikincisi sana bunları yaşatıp canını yakan bi adamı hala nasıl olur da hayatına sokarsın orasını da anlamış değilim..
üstelik evli ve çocuklu olduğunu bile bile..
bi an önce irtibatı kes, eşinle çocuğunla kaldığın yerden devam et...
aşk sevgi deyip de böyle fırsatçıların önünü açmayın ya..
bundan sonra senin aşkın eşin.. o da olmadı çocuğun...
başka yerlerde başka heyecanlar arama...

peki eşin bunu duyarsa ne gibi cevap vereceksin merak ediyorum.eşiniz gerçekten aklı başında biriyse buna katlanamaz diye düşünüyorum.nasıl kadın eşinin aldatmasına eski sevgilisinle görüşmesine katlanamıyor ve ayrılıyorsa eşinizde duyduktan sonra yapacağı bu.kendinizi toparlayın sizi ortada bırakan bir adam için yuvanızı dağıtmayın.çocuğunuzada yazık karşı taraftaki çocuğada yazık.biten ilişkiden size hayır gelmez anca sizi pişman eder.yeniden aynı şeyleri size yapıp sizi tekrar ortada bırakır bu sefer eşinizdende çocuğunuzdanda olursunuz.

Adama msj atan sensin konuşmayı başlatan yanii.Sen zaten onu hiç unutmamışsın ki ne yanii günaydınlaşmak için mi msj attın adama.Yaptığın hiç normal karşılanıcak birşey değil kusura bakma..Eşini sevmiyorsan ayrıl çünkü ileride çok üzüceksinn eşini ,masum insanlara bunu yaşatma.Madem bir bataklığa saplandın yalnız gir oraya eşini oğlunu sürükleme.Burda sana yapma etme desekte faydasının olacağını sanmıyorum .Onlara acı yaşatmadan özgür bırak kendin ne yapıyorsan yap onlarda hayatlarına devam etsinler.Ya da psikoloğa git tedavi ol , eski sevgilinle görüşme.Ama bunu yapacağını hiç sanmıyorum kusura bakma.Senin ki bir vicdan rahatlatması , bu konuyuda buyüzden açtın.Bitirmek isteseydin konuşmayı bitirirdin.Biz buradan elini kolunu bağlayamayacağımıza göree..

yemin ederim herşey doğru...

Keşke eski erkek arkadaşımda benim günahımın hesabını verebilse birgün...

siz yaptığınızın hesabını eşinize verebilecek misiniz? Hiç bir şey gizli saklı kalmaz bir gün mutlaka eşiniz bir şekilde öğrenecektir,eski erkek arkadaşınız günahını nasıl verecek derken hala görüşüyorsunuz ama kurtulun bu çirkinlikten bir an önce. Eşiniz ,çocuğunuz ve onurunuz için

Bence sen bize söyle, bu işin sonunda ne umuyorsun?

Benim dileğim eşin umarım öğrenir...

öylesine sevmiştikki ,sanırsınız dünyada başka böyle seven yok ,yalansız ,günahsız ,herşey tozpembe idi ,deli gibi aşıktık ,16 yaşında açtım gözümü onunla 22 yaşına dek devam etti aşkımız ,ve sonuç ayrıldık.

yıllar geçti görmedim hiç ,evlendim ben, e tabi o da evlendi ( kız kardeşi arkadaşım ondan duydum laf arası )
evliliğinin ilk haftası aradı sabahın köründe beni ( telefonumu kardeşinin telefondan gizlice almış ) ve bana ne dedi biliyormusun ,yanımda yatan sen olmalıydın ,bu kadına değil sana sarılmalıydım ,neden dedi ,neden biz böyle olduk ,çok pişmanım dedi ,seni kaybettiğime çok pişmanım ..

bende 1 aylık evliydim daha ,dedim ki ona ,beni sakın bir daha arama ,asla ama asla bir daha sesini duymak istemiyorum ,ne hakla dedim ,sen kimsin ,adam olsaydın ,zamanında aşkına sahip çıksaydın ,şimdi o yanındaki ben olurdum ,şimdi defol git dedim ,
telefonu kapattım ve hıçkıra hıçkıra ağladım ,ama pişmanlıktan değil ,ne bileyim yıllar sonra sesini duymak farklıydı ,zamanında yaşadıklarımız hayallerimiz herşey çok güzeldi o zamanlar ama adı üstünde eskiden ,artık hiç birşey eskisi gibi olamazdı .

yalnış yoldasın ,anlıyorum çok sevdin ,ama lütfen ,içindeki bu şeytanı durdur ,çok vicdan azabı çekersin ,ben bunu yaşadığımın gecesi eşimin yüzüne bakamadım ,aldatmışım gibi geldi ,birde hergün konuştuğumu düşünemiyorum ,öleyim daha iyi ..

yol yakınken dön be güzelim ..

Çok yanlış yapıyorsunuz.Eşinizin adına çok üzüldüm.Hele 1 yaşında çocugunuz varken.Nolur daha fazla hata yapmayın.

Kendinden, eşinden ya da o adamın eşinden utanmıyor olabilirsin.
Peki ya oğlundan????

Son düzenleme:

nasıl yani yazdığınız yazıda hep eskilerden bahsediyor demişsiniz.. gittiğimiz gezdiğimiz yerlerden...
şimdi olayı masumlaştırdınız..
ben hiç beğenmedim tutumunuzu...
Sirkelennnnn arkadaş bi kendine gel ya çocuğuna eşine yazık günah!!!!!!

bence bir insan eşim duyarsa ne yapar diye değil önce kendine onuruna gururuna yakışırmı diye düşünmeli çok ama çok yanlış yoldasınz siz resmen aranmışsınız şiddeti desteklemiyorum ama adamlar böyle katil oluyor olsa gerek inna lillahi ve inna ileyhi raciun diyorum başkada söylicek bişey bulamıyorum bide pişkin pişkin diyorsunuz nasıl kurtulcan kocamı seviyorum diye başta mail atmıcaktın siz bnce kendinizden başka kimseyi sevmiyor ve düşünmüyorsunuz aynısı size yapılsa? ne gurur kalmış na namus ne/CENTER]​

Sadece sohbet ettiklerini söylemiş konu sahibi beraber olduğunu mu söyledi :26:
Nefsine yenilmiş yazmışsın devamı gelmiş çözümü çok basit mailini değiştirmek numaranı verdiysen hattını değiştirmek..
Yoksa şimdi olmasa bile ilerde aldatacaksınız eşlerinizi

ilk konuşmayı sen başlatmışsın.

bunlar gelip geçiçci duygular. işi daha ileriye ciiddiye götürmeden sonlandırmalısın...

o eski erkek arkadaş (bozuntusu diyicem) bi işe yaramaz. topunun dibine kibrit suyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…