- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
Çalışırım tutarım belki öyle düşündüm ne yapabilirim
hamileyken nasil is bulmayi düsünüyorsunuz. Biraz realist olmakta fayda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışırım tutarım belki öyle düşündüm ne yapabilirim
Babalık hakkını elinden almak istemeyen üyeydi dimi bu. Babalık hakkını düşünmüş yani... Ama baba olmak için önce adam olması gerektiğini düşünememişler...Peki bu gozu disarda, sorumsuz ve hoppa herife ne amacla cocuk yaptiniz?
Boyle davalrim cok oldu ve kazanan hep benim muvekillerim oldu gercekten artik bu erkeklerden bıktım ve git hastaneye sigorta yapiyorlar bide yardim kuruluşları var gercektrn sana yardimci olacaklardir ve dava açtığında dediklerin gibi ise arastirilacak deliller varsa yoketme. O adamin donuna kadar alabilirsin nerde oturuyorsun istanbulda isen yardimci olabilirim suanlik ben calismaya ara verdim bende bebisimi kaybettim ve biraz ara vermek istedim ama cok iyi arkadaslrim var.geneli zaten cogu arkdasim cok iyilerdir .ve kendini cok üzme. Stres yapma bebegin icin dayan demsei zor ama gercekten bebek rizkiyla gelecektirhamileyken nasil is bulmayi düsünüyorsunuz. Biraz realist olmakta fayda var
Ne saçmalıyorsun öldürücem nasıl kürtaj yaptırabilirim mi yazmış konu sahibi?? Çocuk istiyosan git shçek den evlat edin tamam mı burda saçmalamayı kes!o masum bebeği öldürecek misin ? bakamıcaksan bana ver ben bakarım ciddiyim
Boyle birinin babalik hakkini elinden almak istemeyen kisinin yapacagi en iyi sey bosanmak ve git cocugu kimle yaparsan yap demek olmali bence.Babalık hakkını elinden almak istemeyen üyeydi dimi bu. Babalık hakkını düşünmüş yani... Ama baba olmak için önce adam olması gerektiğini düşünememişler...
Bu konuya yazacağım tek yorum var ben olsam bu çocuğu dünyaya getirmezdim
Konu sahşbesş kendi çocuk zaten, maddi gücü yok, manevi desteği yok burda doğur dşye atıp tutanlar yalnız başına hamilelik geçirdi mi acaba ? Ben olsam bu şekli davranan hayvan gibi bir adamdan asla dünyaya çocuk getirmezdim
Konu sahibesinin yerinde olsam hayata yeniden başlarım. Orda olur Türkiyede olur artık nerde isterse iş bulurum, bu gebeliği sonlandırırım, bu evliliği unutup hayatıma devam ederim. zaten sadece 23 yaşındaymış konu sahibesi ilerde kendine gelince düzgün bir evlilik yapma şansı var.
Boyle davalrim cok oldu ve kazanan hep benim muvekillerim oldu gercekten artik bu erkeklerden bıktım ve git hastaneye sigorta yapiyorlar bide yardim kuruluşları var gercektrn sana yardimci olacaklardir ve dava açtığında dediklerin gibi ise arastirilacak deliller varsa yoketme. O adamin donuna kadar alabilirsin nerde oturuyorsun istanbulda isen yardimci olabilirim suanlik ben calismaya ara verdim bende bebisimi kaybettim ve biraz ara vermek istedim ama cok iyi arkadaslrim var.geneli zaten cogu arkdasim cok iyilerdir .ve kendini cok üzme. Stres yapma bebegin icin dayan demsei zor ama gercekten bebek rizkiyla gelecektir
Benimki 12.haftada belli oldu, herkesinki aynı olacak ya da herkesinki geç olacak diye bir kaide mi var?12 haftalık bir bebeğin cinsiyeti belli olurmu yabenimki 15 16 da belli oldu ki doktorlar erken söylemez belli bile olsa...
Konu sahibi 12. Haftada,
Her hangi bir ssk veya devlet hastanesine kimlik fotokopisiyle gidiyorO nasıl oluyor ilk defa duydum bizimde bı tanidik var eşinin sigortası yok diye 7 aylık hamile daha doktora gittiği yok bilgi verirseniz bende ona bu şekilde yardımcı ola bilirim canım
Çok tşk ederim canım Allah razı olsunHer hangi bir ssk veya devlet hastanesine kimlik fotokopisiyle gidiyor
Hastanede hamilelik sigortasi yaptirmak istiyorum derse
Hastane içinde hemen sigortasi yapiliyor hiç ödeme yapmadan
Doguma kadar sigortali oluyor dogum da dahil
4 aylik bebek nasil aldiriliyor yasal sürec 10 haftaya kadar degilmiAnlamadim ne demek istediginizi eger cok istoyirsa dogurur istemiyorsa aldirir benim bi arkdasim da boyle idi 4 aylik cocugunu aldirdi iyikide aldirmis onca aci cekecegine gitmis
aldirmis gunahi sevabi beni ilgilendirmez fakat ilerideki bebegin hayatida cok onemli aldirmayanlarda var benim annem gibi ve suan cok mutlu bazen bana bakip iyiki geldin hayatima der durur senin sayende her isime bereket verdin der ben onu kastettim
Yasal degil fakat parayi basinca bir cok doktor arkdasim yaptığına sahit oldum.malesef4 aylik bebek nasil aldiriliyor yasal sürec 10 haftaya kadar degilmi
Nereden cikarttin evlatlık vereceğini ne kadar ayıp birşeyo masum bebeği öldürecek misin ? bakamıcaksan bana ver ben bakarım ciddiyim