Evliyim çocuğum olacak ve esim istemiyor. Bosanmak istiyor. Cocuga tek bakamam ne yapmaliyim:(

hamileyken nasil is bulmayi düsünüyorsunuz. Biraz realist olmakta fayda var
Boyle davalrim cok oldu ve kazanan hep benim muvekillerim oldu gercekten artik bu erkeklerden bıktım ve git hastaneye sigorta yapiyorlar bide yardim kuruluşları var gercektrn sana yardimci olacaklardir ve dava açtığında dediklerin gibi ise arastirilacak deliller varsa yoketme. O adamin donuna kadar alabilirsin nerde oturuyorsun istanbulda isen yardimci olabilirim suanlik ben calismaya ara verdim bende bebisimi kaybettim ve biraz ara vermek istedim ama cok iyi arkadaslrim var.geneli zaten cogu arkdasim cok iyilerdir .ve kendini cok üzme. Stres yapma bebegin icin dayan demsei zor ama gercekten bebek rizkiyla gelecektir

Eskiden oğlan çocuğu tarlayı bağı bahçeyi idare eder evi geçindirirmiş de bu devirde hala erkek demenin anlamı ne? Şimdi evi ve ailesini çekip çeviren kızlar. Çok tuhaf.
O yarım akıllıya uyup masum yavrudan vazgeçmeyin sakın

Konu gerçek mi yalan mı bilemicem ama cinsiyet konusuna neden bu kadar takildiniz anlamadım.
Ben oğlum olacağını 10+6 da öğrendim 12. Haftada cinsiyet belli olmaz gibi net bı söylemi nasıl yapabilirsiniz. Doktorlar cinsiyeti erken haftalarda görür ama söylemek istemeyebilir sadece. Konu gerçekse eğer ki öyle olduğunu düşünüyorum şuan yasal süreçleri bilenlerden fikir istemiş sadece. Herkes ne meraklı yüksek telden konuşmaya. IQ yaristirmaya. Sizinki geç belli olmuş olabilir benimki 10+6 da belli oldu 2 yaşında oğlum var şimdi benimkini de mi yalanlayacaksiniz.

Babalık hakkını elinden almak istemeyen üyeydi dimi bu. Babalık hakkını düşünmüş yani... Ama baba olmak için önce adam olması gerektiğini düşünememişler...
Boyle birinin babalik hakkini elinden almak istemeyen kisinin yapacagi en iyi sey bosanmak ve git cocugu kimle yaparsan yap demek olmali bence.

Bu konuya yazacağım tek yorum var ben olsam bu çocuğu dünyaya getirmezdim

Konu sahşbesş kendi çocuk zaten, maddi gücü yok, manevi desteği yok burda doğur dşye atıp tutanlar yalnız başına hamilelik geçirdi mi acaba ? Ben olsam bu şekli davranan hayvan gibi bir adamdan asla dünyaya çocuk getirmezdim

Konu sahibesinin yerinde olsam hayata yeniden başlarım. Orda olur Türkiyede olur artık nerde isterse iş bulurum, bu gebeliği sonlandırırım, bu evliliği unutup hayatıma devam ederim. zaten sadece 23 yaşındaymış konu sahibesi ilerde kendine gelince düzgün bir evlilik yapma şansı var.

Bu konuya yazacağım tek yorum var ben olsam bu çocuğu dünyaya getirmezdim

Konu sahşbesş kendi çocuk zaten, maddi gücü yok, manevi desteği yok burda doğur dşye atıp tutanlar yalnız başına hamilelik geçirdi mi acaba ? Ben olsam bu şekli davranan hayvan gibi bir adamdan asla dünyaya çocuk getirmezdim

Konu sahibesinin yerinde olsam hayata yeniden başlarım. Orda olur Türkiyede olur artık nerde isterse iş bulurum, bu gebeliği sonlandırırım, bu evliliği unutup hayatıma devam ederim. zaten sadece 23 yaşındaymış konu sahibesi ilerde kendine gelince düzgün bir evlilik yapma şansı var.

Türkiye de yasal sınır 10 hafta
Konu sahibi 12. Haftada,
Avrupa da bir kaç yerde 16. Hafta diye hatırlıyorum. Gidip orada aldırma şansı yok şu durumda.
Aldır dediğin an, ya merdiven altı bir ebe bulacak, ya saçma sapan ilaçla deneyecek.
Ikisinde de hayatini riske atıyor, nasıl aldır diyelim?

Boyle davalrim cok oldu ve kazanan hep benim muvekillerim oldu gercekten artik bu erkeklerden bıktım ve git hastaneye sigorta yapiyorlar bide yardim kuruluşları var gercektrn sana yardimci olacaklardir ve dava açtığında dediklerin gibi ise arastirilacak deliller varsa yoketme. O adamin donuna kadar alabilirsin nerde oturuyorsun istanbulda isen yardimci olabilirim suanlik ben calismaya ara verdim bende bebisimi kaybettim ve biraz ara vermek istedim ama cok iyi arkadaslrim var.geneli zaten cogu arkdasim cok iyilerdir .ve kendini cok üzme. Stres yapma bebegin icin dayan demsei zor ama gercekten bebek rizkiyla gelecektir

yanlis altinamissiniz :) Konu sahibi E Ezgiii78

O bebek rizkiyla gelirdeki kast edilen sey annesütü

Anlamadim ne demek istediginizi eger cok istoyirsa dogurur istemiyorsa aldirir benim bi arkdasim da boyle idi 4 aylik cocugunu aldirdi iyikide aldirmis onca aci cekecegine gitmis
aldirmis gunahi sevabi beni ilgilendirmez fakat ilerideki bebegin hayatida cok onemli aldirmayanlarda var benim annem gibi ve suan cok mutlu bazen bana bakip iyiki geldin hayatima der durur senin sayende her isime bereket verdin der ben onu kastettim

Yazık.. yaşın çok genç . Çekmek.zorunda değilsin hakkını ara

Allah yardımcıniz olsun.Aileniz ne diyor bu duruma?

O nasıl oluyor ilk defa duydum bizimde bı tanidik var eşinin sigortası yok diye 7 aylık hamile daha doktora gittiği yok bilgi verirseniz bende ona bu şekilde yardımcı ola bilirim canım
Her hangi bir ssk veya devlet hastanesine kimlik fotokopisiyle gidiyor
Hastanede hamilelik sigortasi yaptirmak istiyorum derse
Hastane içinde hemen sigortasi yapiliyor hiç ödeme yapmadan
Doguma kadar sigortali oluyor dogum da dahil

Her hangi bir ssk veya devlet hastanesine kimlik fotokopisiyle gidiyor
Hastanede hamilelik sigortasi yaptirmak istiyorum derse
Hastane içinde hemen sigortasi yapiliyor hiç ödeme yapmadan
Doguma kadar sigortali oluyor dogum da dahil
Çok tşk ederim canım Allah razı olsun :KK36:

Anlamadim ne demek istediginizi eger cok istoyirsa dogurur istemiyorsa aldirir benim bi arkdasim da boyle idi 4 aylik cocugunu aldirdi iyikide aldirmis onca aci cekecegine gitmis
aldirmis gunahi sevabi beni ilgilendirmez fakat ilerideki bebegin hayatida cok onemli aldirmayanlarda var benim annem gibi ve suan cok mutlu bazen bana bakip iyiki geldin hayatima der durur senin sayende her isime bereket verdin der ben onu kastettim
4 aylik bebek nasil aldiriliyor yasal sürec 10 haftaya kadar degilmi

Back
X