- 23 Ocak 2016
- 34.982
- 51.000
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Hayır nikah altında iken sadakat yükümlülüğünü çiğnemek olmaması gereken bir durum erkekler her ne kadar birbirini desteklese de nikah altında asla desteklemiyorum ben bu durumu hiç kimse sırtından vurulmayı haketmezBen eşini aldatsa da asmam. Hatta bazı aldatmaları desteklerim. Erkekler hep birbirinilerini destekliyor. Biz niye en ufak bir şeyde kadınları taşlıyoruz ki?
Evet mutluyuz çok şükür inanmadınız mıBurdada konu 2019 mushey allahim konu sahibi suan inanilmz mutlu capkinligi gecmis sanirim
Yay burcuyum evlenin neden evlenmeyesiniz sevince sadakatsiz olmazsınız odun kocam iltifat etmez ama hiç umulmadık anda sürprizler yapar alıştım napayım dilinden cımbızla çıkıyor sevdiğini hissettiriyor o da öyle napalımBirşey soracağım ikizler burcu musunuz ? :) ben evli değilim ama ben de böyleyim. Kaç yaşına geldim bu huyum yüzünden evlenmeyi göze alamadım. Sadece sevgi yetmiyor
Eşinizle konuşup bir terapiste gitseniz? Tek sorun siz de değil gibi.
Evet mutluyuz çok şükür inanmadınız mıçapkınlığım geçmedi güzel görünce hala bakarım ama kocama aşığım bir dönemdi ve bitti
Ben iki konumu da bilerek kapattırmadım başlığı da değiştirmedim doğum sonrası yaşanılan bir buhrandı bir dönemdi ve bitti ayrılmak istedim eşim bırakmadı zamanla düzeldi biraz zor bir dönemdi ama geçti çok şüküraman aman mutlu olun sevindim sizin adiniza
Lahusalik miBen iki konumu da bilerek kapattırmadım başlığı da değiştirmedim doğum sonrası yaşanılan bir buhrandı bir dönemdi ve bitti ayrılmak istedim eşim bırakmadı zamanla düzeldi biraz zor bir dönemdi ama geçti çok şükür
Tabii lohusa sendromu 19 ayLahusalik miolur bazen oyle seyler dert etme her kotu evlilik bitecek deil ya 2 nci sansi hakediyorsnz
Tabii lohusa sendromu 19 ayerkeklerinki baya uzun sürüyormuş
Bakmakta ne var yahu sanki erkekler bakmıyor yanımızda bakmıyormuş gibi yaparlar sonra kimbilir nasıl bakıyorlardır ohooooTospik yabende bakarım ama kedinin ciğere baktığı gibi
Neyse ben linç yemeden susamBakmakta ne var yahu sanki erkekler bakmıyor yanımızda bakmıyormuş gibi yaparlar sonra kimbilir nasıl bakıyorlardır ohoooo
Yok yahu neden linç yiyesin senin o kocana göre bak yani bakNeyse ben linç yemeden susam
Anacim kör ölür badem gözlü olur. Şimdi başlarlar adama yazık,bosan sonra yap. Bilmezler ne yaşadımYok yahu neden linç yiyesin senin o kocana göre bak yani bak
Aa nereye gittin ne ara gittin noldu kiAnacim kör ölür badem gözlü olur. Şimdi başlarlar adama yazık,bosan sonra yap. Bilmezler ne yaşadımtabiiki yapmıyorum
Ben de o tarz birine bir kez bakmıştım eşim baktın dimi iyi bak iyi demiştiGuzele yakisikliya herkes bakar ki... Gecen gun is yerine italya dan bir muhendis geldi. Muhendis mi geldi biscolata erkeği mi geldi hey yavrum hey. Adam beyaz bir gömlek giymis muhteşem yakismis. O saati o gözlüğü o tavır tarz hey maşallah dedik trene bakar gibi bakakaldık. Erkek arkadaşlar da ne var yani hıc yakışıklı değil deseler de bu erkekse siz nesiniz dense yeriydi
Ben eşimi çok seviyorum ama bu adam da bakılmayacak gibi degildi
Tövbe tövbe kızzz neden geçmesin 11 senem geçti çok şükür bir 11 daha da isterimBen de bakarim, herkeste bakar. Tuuuu kaka diyenler daha cok bakar hem de. Gizli gizli sinsi sinsi o daha tehlikeli ve fenadir. Biz en azindan saklamiyoruz bakiyoruz
Ayrica ünlü düşünür Tuğba Ekinci nin de dediği gibi " ayni erkekle 30 yil gecer mi gülbennnn"
Evet girdi çok şükür ama 2.doğuma cesaretim yok eşim yine öyle olur diyeCinsel hayatınız yoluna girdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?