- 19 Mayıs 2020
- 47.774
- 214.617
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Valla açıkçası etrafta bakmaya değecek adam bulamıyorum, olsa bakacam ama yoh.Ben de bakarim, herkeste bakar. Tuuuu kaka diyenler daha cok bakar hem de. Gizli gizli sinsi sinsi o daha tehlikeli ve fenadir. Biz en azindan saklamiyoruz bakiyoruz
Ayrica ünlü düşünür Tuğba Ekinci nin de dediği gibi " ayni erkekle 30 yil gecer mi gülbennnn"
gönül istiyor bret pitlerrrrrr amaValla açıkçası etrafta bakmaya değecek adam bulamıyorum, olsa bakacam ama yoh.
Anca göbeğine rağmen dar oturtmalı gömlek giymeye çalışanları görüyoruz.gönül istiyor bret pitlerrrrrr ama
Zaten arada denk gelir öyle iyi degerlendirmek lazim
Bir deee kisa paça pantolonlarAnca göbeğine rağmen dar oturtmalı gömlek giymeye çalışanları görüyoruz.
Neden kız erkekler güzel hatun görünce bakıyor da biz kaslı görüp bakınca mı suçayyy adimiz cikicak kulupte kaçtım ben
Kaslarını göstermek için daracık tişört giyenler de itici geliyor.Neden kız erkekler güzel hatun görünce bakıyor da biz kaslı görüp bakınca mı suç
Ben seninle ayni kafadayım da linclerler bizi niloooNeden kız erkekler güzel hatun görünce bakıyor da biz kaslı görüp bakınca mı suç
Süper tarif yaptınız gerçekten de öyle ben neymişim diyor insan aslında eşim farkında da iltifat öyle etmez olsun sevdiğini biliyorum ya bu bana yetiyor değer verdiğini gösteren birçok davranışı var onun da mizacı böyle etmiyor işteNiloyatospikk burada böyle başlıklar çok açıldı, ben de başıma geldiğini yazdım hatta. Onca yıllık evlilik, iki çocuk, azalan flörtleşme, azalan gezmeler, az konuşan koca... insan iltifat alınca ya da bakışları yakalayınca vay be daha bitmemişim şükür, özlemişim flörtü moduna giriyor Önemli olan yanlış adımlar atmamak.
Allah korusun yaValla bacılar kendi aranizda latife edersiniz.Biri anlamaz şakayı . Adamla şaka yatakta, kadınla şaka kavgayla biter. Burası kadınlar kulübü
Kesinlikle öyle özellikle gösteren çok itici len bahsederken bile gözümün önüne geldiKaslarını göstermek için daracık tişört giyenler de itici geliyor.
Evet aynen öyle eşin bilir, zaten söyledim kaç kere biliyor işte sevdiğimi beğendiğimi zaten evliyiz diye söylemez. Sen de zannedersin ki artık ana oldum bakılmaz bana bittim ben. Ama bir bakıyorsun yakışıklı bir adam söylüyor, ima ediyor, kalakalıyorsun önce, sonra gururun okşanıyor. Ben anladım ve destekledim seniSüper tarif yaptınız gerçekten de öyle ben neymişim diyor insan aslında eşim farkında da iltifat öyle etmez olsun sevdiğini biliyorum ya bu bana yetiyor değer verdiğini gösteren birçok davranışı var onun da mizacı böyle etmiyor işte
Heh aynen öyle vay be neymişim ben diyorumEvet aynen öyle eşin bilir, zaten söyledim kaç kere biliyor işte sevdiğimi beğendiğimi zaten evliyiz diye söylemez. Sen de zannedersin ki artık ana oldum bakılmaz bana bittim ben. Ama bir bakıyorsun yakışıklı bir adam söylüyor, ima ediyor, kalakalıyorsun önce, sonra gururun okşanıyor. Ben anladım ve destekledim seni
Ben de öyle diyorum kadın erkek hiç farketmez Allah özene bezene yaratmış Yarabbim diyorumValla capkinmiyim bilmiyorum ama guzel popo gordum mu bakarim ben kadin erkek fark etmezanalar ne daşlar dogurmuss be bile derim icimden.
Ay neyse yalnız değilmişim içim rahatladıHeh aynen öyle vay be neymişim ben diyorumaslında biliyorum öyle olduğumu da eşimden bekliyorum gönlümü okşayıcı şeyler söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?