- 23 Ocak 2016
- 34.971
- 50.994
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Benimki de ona iltifat etmememden yakınıyor da ee sen bana söyle de ben de söyleyim önceden söylüyordum da artık söylemiyorumAy neyse yalnız değilmişim içim rahatladıherkes söylüyor da bir kocam az söyler. O da benim kendisine hiç söylemediğimden yakınıyor yalnız, belki sizde de durum öyledir.
Yok benim de ağzım pek laf yapmaz, tencere kapak olayıyız eşimle. Zaten ağzımız laf yapsaydı o benden önce elli kere evlenirdi, ben de hovardanın biri olurdum çenem olsaydıBenimki de ona iltifat etmememden yakınıyor da ee sen bana söyle de ben de söyleyim önceden söylüyordum da artık söylemiyorum
Balık tutmaya gidiyor.Baliga gidiyor derken???
Ben anlamdim pardon, esiniz balik tutmayami gidiyor? Yoksa baska manadami yazdiniz?
Yorumlar harici sadece konuyu okudum. Salondan mutfağa gelince bile güzel sözler söyler eşim. Kalabalık bir yerde olsak ve göremezse beni, arar bulur, bir el sallar gider. Çocuğum yok, iki depresyona sokan kürtajım var, ağır süreclerden geçtik. (sakın yanlış anlamayın, övmek için söylemiyorum)Süper tarif yaptınız gerçekten de öyle ben neymişim diyor insan aslında eşim farkında da iltifat öyle etmez olsun sevdiğini biliyorum ya bu bana yetiyor değer verdiğini gösteren birçok davranışı var onun da mizacı böyle etmiyor işte
Biz de eşimden ayrı durduğumuz zaman sık sık telefonlaşırız ben eski günlerimizdeki gibi mesela sahilde elele gezmeyi gönlümü okşayıcı şeyler söylemesini istiyorum ama tipik bir Türk erkeği eşim doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günler dışında iltifat görmek maalesef çok nadir duyguları belli eder ama o dilden söylemesi ona zor geliyorYorumlar harici sadece konuyu okudum. Salondan mutfağa gelince bile güzel sözler eşim. Kalabalık bir yerde olsak ve göremezse beni, arar bulur, bir el sallar gider. Çocuğum yok, iki depresyona sokan kürtajım var, ağır süreclerden geçtik. (sakın yanlış anlamayın, övmek için söylemiyorum)
Ben de 2 haftadır, flört edelim, o heyecanı özledim diye, resmen başını yiyorum. Benim heyecanım aynı diye anlatmaya başlıyor yarım saat, ikna oluyorum. 5 dakika geçmeden yine başlıyorum. Görünce esimi, böyle içimin kıpır kıpır olduğu duyguyu özledim ama çözemedik henüz.
Yıllar önce bir arkadaş evlilik terapistine gitmişti. Tabi onlar farkli sebeplerle gitmişlerdi. Terapist ödev vermiş. Kız annesinin evinde, eşi kendi evinde, belli saatlerde program yapıp bulusuyorlardi falan, eski duyguları hatırlayıp, ozlesinler diye.
Ortası yok gülüm bununNe bekarken ne evliyken çapkınım. Vahim bir vakayım sanırım
O kelimenin anlamını bilmiyorum ama odun kesinlikle kendisi de diyor odunum ben diyeBilemedim, kocan g.vatlanmış sankim
Demek istediğim, iltifat olsa da bu duyguya girebiliyorsun. Gayet insanı bir duygu.Biz de eşimden ayrı durduğumuz zaman sık sık telefonlaşırız ben eski günlerimizdeki gibi mesela sahilde elele gezmeyi gönlümü okşayıcı şeyler söylemesini istiyorum ama tipik bir Türk erkeği eşim doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günler dışında iltifat görmek maalesef çok nadir duyguları belli eder ama o dilden söylemesi ona zor geliyor
Çapkınlık mı böyle birşey var bizdeBalığa gidiyor derken çapkınlıkmı
Evet biri 10 kg biri 14 kgNe kadar büyük balıklar
Netten buldun sandım resimleri . Eşin mi tuttu ben şokkkkEvet biri 10 kg biri 14 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?