Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Ay neyse yalnız değilmişim içim rahatladı herkes söylüyor da bir kocam az söyler. O da benim kendisine hiç söylemediğimden yakınıyor yalnız, belki sizde de durum öyledir.
Benimki de ona iltifat etmememden yakınıyor da ee sen bana söyle de ben de söyleyim önceden söylüyordum da artık söylemiyorum

Benimki de ona iltifat etmememden yakınıyor da ee sen bana söyle de ben de söyleyim önceden söylüyordum da artık söylemiyorum
Yok benim de ağzım pek laf yapmaz, tencere kapak olayıyız eşimle. Zaten ağzımız laf yapsaydı o benden önce elli kere evlenirdi, ben de hovardanın biri olurdum çenem olsaydı

Baliga gidiyor derken???
Ben anlamdim pardon, esiniz balik tutmayami gidiyor? Yoksa baska manadami yazdiniz?

Erkekler bi süreden sonra rutine bağlıyolar ama yerini sevgi saygı alıyo o yüzden sen bu aşk meşk olaylarını kafandan at niloyacım şükür et işinde gücünde çocuğuna iyi bir baba seni aldatmayan hakaretler etmeyen bi adamlasın ama diyosanki mutsuzum ozaman orda durma bile zira sözüm meclisden dışarı tv de görüyoruz çolunu çocuğunu bırakıp tik t… bulmuş kaçmış soruyolar niye kaçtın ben aşık oldum diyo kadın .. bu konular biraz derin tabi ama sen yinede gözden geçir evliliğini canım muhakkak en doğruyu bulacaksın ..

Yorumlar harici sadece konuyu okudum. Salondan mutfağa gelince bile güzel sözler söyler eşim. Kalabalık bir yerde olsak ve göremezse beni, arar bulur, bir el sallar gider. Çocuğum yok, iki depresyona sokan kürtajım var, ağır süreclerden geçtik. (sakın yanlış anlamayın, övmek için söylemiyorum)
Ben de 2 haftadır, flört edelim, o heyecanı özledim diye, resmen başını yiyorum. Benim heyecanım aynı diye anlatmaya başlıyor yarım saat, ikna oluyorum. 5 dakika geçmeden yine başlıyorum. Görünce esimi, böyle içimin kıpır kıpır olduğu duyguyu özledim ama çözemedik henüz.
Yıllar önce bir arkadaş evlilik terapistine gitmişti. Tabi onlar farkli sebeplerle gitmişlerdi. Terapist ödev vermiş. Kız annesinin evinde, eşi kendi evinde, belli saatlerde program yapıp bulusuyorlardi falan, eski duyguları hatırlayıp, ozlesinler diye.

Biz de eşimden ayrı durduğumuz zaman sık sık telefonlaşırız ben eski günlerimizdeki gibi mesela sahilde elele gezmeyi gönlümü okşayıcı şeyler söylemesini istiyorum ama tipik bir Türk erkeği eşim doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günler dışında iltifat görmek maalesef çok nadir duyguları belli eder ama o dilden söylemesi ona zor geliyor

Demek istediğim, iltifat olsa da bu duyguya girebiliyorsun. Gayet insanı bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…