Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Ay değiştirdim inan ki hangi kafayla yazmışsam o başlığa da yaniuzun zaman geçmiş üstünden çok insan çekiyordu başlık adım çıkacak çapkına
Ben mi saf ciktim Konudan anladığım, eşiyle eski heyecanını özleyen, isteyen bir kadındı

Ay değiştirdim inan ki hangi kafayla yazmışsam o başlığa da yaniuzun zaman geçmiş üstünden çok insan çekiyordu başlık adım çıkacak çapkına
Evet ilk gördüğümde dönüp dönüp baktım bu bizim Bursalı kız olamaz değil mi diye. Gören de geliyor zaten, başlık yukarıda kalıyor. İyi etmişsin ahsjahjsja

Evet ilk gördüğümde dönüp dönüp baktım bu bizim Bursalı kız olamaz değil mi diye. Gören de geliyor zaten, başlık yukarıda kalıyor. İyi etmişsin ahsjahjsja
Evet Bursalı kız geçen oylamada sadece Bursalılara verdim oy biri sendin

Başlık çok ilgi çekiyor zaten başka ne yazsam diye düşünüyorum

Benim kocam da pek iltifat etmez. Dedimki bi gun yatakta uyumadan once ov beni kocam bi duyim neyimi begeniyosun dedim. adam bi basladi akilli hanim nazik kibar hamarat temiz iyi niyetli guzel demekki adam bunlari begenir olmus, onceden olsa sexi bilmem ne derdi heralde. Evlilikten oluyo bence bu ask guvene sevgiye huzura evrilince vahsi duygular azaliyo adamda e haliyle iltifatlarda azaliyo ben cok takilmiyorum isyeri es dost iyi bisey derse o gun mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…