- 23 Ağustos 2012
- 51.734
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.765
- 898
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Ne bekarken ne evliyken çapkınım. Vahim bir vakayım sanırım
Netten buldun sandım resimleri . Eşin mi tuttu ben şokkkk
O kelimenin anlamını bilmiyorum ama odun kesinlikle kendisi de diyor odunum ben diye
Niloya beğenmedime bas valla. Dost tavsiyesiNe demek olduğunu bilsen beğenmedin zaten gız Google yap aç bak
Niloya beğenmedime bas valla. Dost tavsiyesi
Kocam hiç çiçek bile almayan biri olsa o dediğine okey derdim de o kadar da değil maalesef biraz odunluğu var sadeceNe demek olduğunu bilsen beğenmedin zaten gız Google yap aç bak
Kız çok ağır laf demiş etme eyleme bas beğenmedimeKocam hiç çiçek bile almayan biri olsa o dediğine okey derdim de o kadar da değil maalesef biraz odunluğu var sadece
Kız ne neti kocam tuttu sosyal medya sallandıNetten buldun sandım resimleri . Eşin mi tuttu ben şokkkk
Basmadım hiçbir şeye tabirin ne demek olduğunu bilmiyorum argo tarzı kelimeler lügatımda yok benimKız çok ağır laf demiş etme eyleme bas beğenmedime
Başlığı değiştirdiğiniz iyi olmuş.Ben iki konumu da bilerek kapattırmadım başlığı da değiştirmedim
Ay değiştirdim inan kiBaşlığı değiştirdiğiniz iyi olmuş.
Ben mi saf ciktimAy değiştirdim inan kihangi kafayla yazmışsam o başlığa da yani uzun zaman geçmiş üstünden çok insan çekiyordu başlık adım çıkacak çapkına
Capkin tospikAy değiştirdim inan kihangi kafayla yazmışsam o başlığa da yani uzun zaman geçmiş üstünden çok insan çekiyordu başlık adım çıkacak çapkına
Ben mi saf ciktimKonudan anladığım, eşiyle eski heyecanını özleyen, isteyen bir kadındı
Aynen öyle de kendimi çapkın diye adlandırmışım evliyim ama çapkınım diye ne alakaysaBen mi saf ciktimKonudan anladığım, eşiyle eski heyecanını özleyen, isteyen bir kadındı
Capkin tospik
Evet ilk gördüğümde dönüp dönüp baktım bu bizim Bursalı kız olamaz değil mi diye. Gören de geliyor zaten, başlık yukarıda kalıyor. İyi etmişsin ahsjahjsjaAy değiştirdim inan kihangi kafayla yazmışsam o başlığa da yani uzun zaman geçmiş üstünden çok insan çekiyordu başlık adım çıkacak çapkına
Evet Bursalı kızEvet ilk gördüğümde dönüp dönüp baktım bu bizim Bursalı kız olamaz değil mi diye. Gören de geliyor zaten, başlık yukarıda kalıyor. İyi etmişsin ahsjahjsja
Eyvallah toprağımEvet Bursalı kızgeçen oylamada sadece Bursalılara verdim oy biri sendin
Başlık çok ilgi çekiyor zaten başka ne yazsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?