- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 18
- 35
- Konu Sahibi Depresifkiz
-
Elalemin adaminin basinida yakmissiniz...Kizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
Kizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
Canim üzüldüm ben bu duruma neden sevgilinizle imkansizdi merak ettim yani imkansiz birini Seveyim de artik yuva kurayim diyemi düşündün ki acabaKizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
Sorun su aklina gelince özlemen keske imkansiz olmasaydi demen insanin eski bir sevgilisi aklina gelir ama nötr olur hic birsey hissetmez eger sende evli oldugun adami seviyo olsan sende nötr olurdun ve aklina 1 yada 2 kez gelirdi ikidebir aklina gelip icin sizlamazdi.ve burdada da herkes rahibe falan da değil. Ayni seyi sana yapilsa kocan senin yüzüne bakip gulumserken başka bir kadini düşünse? Ne hissedersi istemedigin seyi baska bir adama YaşatmaSevmiyorum demiyorum ki seviyorum ama cok cok asik degilim ve zaman zaman o aklima geliyor herkes sanki rahibe teresa ya burda da
yuh artik.Sevmiyorum demiyorum ki seviyorum ama cok cok asik degilim ve zaman zaman o aklima geliyor herkes sanki rahibe teresa ya burda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?