evliyim eski sevgilim aklıma gelip duruyor

Neden imkansızdı ki ben de Bunu anlamıyorum. Iki taraf da birbirini seviyorsa Eğer evli veya nişanlı değilse karşıdaki birlikte olabilirdiniz. Demekki taraflardan biri daha az seviyor ki vazgeçmeyi seçmiş

Şeytan durtukluyo senı ve sen kaşınıyon varyaa Ilahı Adalet senı bulur yaptıklarını sana esın yaparda aglamaktan yamulursun o sevmedıgın kocanı mumla arasın kızım toplumun yapısını bozuyosunuz!!! neden ???duzgun bı ınsan olmak cok mu zor azıcık ar , edep...

Ay ne alakası var ya. Kadın aldatmış mi hayır, bulusmus mu hayır. Aklına geliyormuş, ne yapsın aklını mi silsin?

Ay ne alakası var ya. Kadın aldatmış mi hayır, bulusmus mu hayır. Aklına geliyormuş, ne yapsın aklını mi silsin?

Aynısını kocan ıcın dusun ??? katlanılmaz olmalı ... Aldatmak sadece fızıksel olmuyor dusunmemesı lazım ustelık yenı evlı !!! Ayrıca konı sahıbı muhattabım lıtfen mesaJımı alıntılamayın snra polemık oluyo... gerek yok...

Yazık esınıze yapmayın bunu yaa sen onu fıılen olmasada dusunerek aldatıyosun ya unut yada ayrıl esınden yapma ona bu haksızlığı

Anne, üye mi oldun acaba:)))

İnsanoğlu olarak riske girmeyi ve ödül kazanmayı severiz. Bir şeyler için çabalamak hoşumuza gider ve uğruna çalıştığımız şeyi kazanmak isteriz. Böylelikle kendimizi kanıtlamış oluruz. Bu yüzden eğer bir şeyleri elde etmek çok kolaysa o bize çekici gelmez ve imkânsız olanın peşinden gitmek her zaman daha heyecanlıdır. Sizinkide bu sekilde aslinda esinizi seviyorsunuz fakat eski sevgilinizle birseyleri imkansiz gormeniz suan akliniza gelmesine sebep oluyor.

Aşık olmadan evlenen çoğu insan böyle şeyleri yaşıyor maalesef. O yüzden evlilik iyi düşünülerek gerçekleştirilmeli. Gözümüzü kendinden başkasına çevirtmeyecek düzeyde aşık olduğumuz bir adamla evlenmek var bir de böyle 'iyi insan. Aşık olmasam da seviyorum. Bana değer veriyor.' deyip evlenmek var.
İşte bu 2. grup çok tehlikeli.
İnsanın gözünü dışarı kaydıran, mutsuzluğa iten, hayatımızı yarım, eksik hissettiren bir sıkışmışlık halinden ibaret. Geri dönüşü de hiç kolay değil.
Ama hazzı da çok az işte. Madem ki oldu bitti; eşinize sarılın. Daha fazla sevebilmek, sadece onu isteyebileceğiniz düzeyde sevebilmek için uğraşın.
Vaktinizi değerli kılın. Ortak alanlarınızı anlamlı hale getirin. Beraber bir şeyler yapın. Kafanızı boş bırakmayın. Eskisiyle yeni bir sayfa açma şansı hiç yoksa, varolan düzeni sevmeye koşullayın kendinizi.

Eşine haksızlık ediyorsun o ayrıldığın ve "geçmiş"de kalmış kişi için.

Esinin allah yardımcısı olsun ..nikahlı kocanın kollarında ,eski sevgili hayali kurmak

Peki biz ne yapalım ablacım belli ki hala berikiye aşıksın. Aşk git dersin gitmez, olmayınca da olmuyor. Karar senin hayat senin ister evli kalır ister boşanırsın.

Aklınızı şeytan karıştırıyor,
tavsiyem inancınızı artıracak güzel kitaplar okumak ve evinizin kutsallığına uygun hareket edecek düşünceyi kendi kendinize işlemeniz olacaktır.

Tercihinizi yapmış ve bunu resmiyete dökmüşsünüz, siz artık bu düşüncenin sizin aklınızda olamayacağına kendinizi ikna etmeli kocanızı mutlu etmeye bakmalısınız.
Siz onu mutlu edinki oda sizi mutlu etsin eskiye değil geleceğe yönelik hayaller kurabilir duruma geçin.

Bu duruma çok üzüldüm ben. Keşke gerçekten bittiğine inanıp iyice düşünüp evlenseydin. Ne kendine ne eşine eziyet etmezdin o zaman. Bence şimdi yapmak gereken eşine evliliğine odaklanman. İstersen elbette evliliğinde mutlu olabilirsin. Seviyorum da diyosun. Yine de burda çok kötü yorumlarda yapanlar olmuş. Ne biliyim kız burda bi derdini anlatmış, olabilir sizin ahlak yapınıza çok çok ters gelebilir yine de kimseyi kınamamak, aşağılamamak lazım. Hepimizin ailesi var,evlatları olanlar var. Her şey insanlar için başımıza ne gelir bilemiyoruz bu hayatta.

Buyur burdan yak
Niye öyle birşey yaptın ki... Sevgilinle duygusal paylaşımın çok olmuş belli. Şu saatten sonra onunla tekrar bir araya gelme durumun olmadığına göre, unutmak zorundasın. Eşin bunu hak etmiyor yazık... eski Sevgilinin öldüğünü düşün, hayal et, ve kabul et... Böyle düşünmek zorundasın... Başka çıkar yolun yok. Yada boşan, kocana gerçekten çok yazık...

Kafanızı dolduracak baska seylerle ilgilenin. Gereksiz insanlar gereksiz zamanlarda hatırlanır.

Madem unutamadıklarınız var ne diye evlenirsiniz.. Nefret ediyorum artık şu tarz konulardan...

İmkansız nedir ya sen leyla o mecnunmuydu?? Neden evlenemediniz siz neden imkansızdı bu aşk??

Burada Kocanın suçu ne?? yazık ya...

Bu da zihnen aldatma arkadaşlar illa fiziksel olması gerekmiyor. Bunu normal bulanlar mesela eşlerini düzenli olarak Facebook'tan eski sevgilisini stalklarken görse ne tepki verirlerdi merak ediyorum, anlayışla karşılayacaklarını pek sanmıyorum. Konu sahibi, böyle bir durumda eşinizi zihnen aldatmış oluyorsunuz. Bu aklınızda takıntı haline geldiyse psikolojik yardım almanızı önerebilirim, belki bu şekilde atlatabilirsiniz. Ama eşinize olan sevginizin bittiğini hissediyorsanız onu zihnen aldatmanızı da doğru bulmuyorum, ayrılmanız en mantıklısı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…