- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Depresifkiz
-
Neden imkansızdı ki ben de Bunu anlamıyorum. Iki taraf da birbirini seviyorsa Eğer evli veya nişanlı değilse karşıdaki birlikte olabilirdiniz. Demekki taraflardan biri daha az seviyor ki vazgeçmeyi seçmişKizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
Ay ne alakası var ya. Kadın aldatmış mi hayır, bulusmus mu hayır. Aklına geliyormuş, ne yapsın aklını mi silsin?Şeytan durtukluyo senı ve sen kaşınıyon varyaa Ilahı Adalet senı bulur yaptıklarını sana esın yaparda aglamaktan yamulursun o sevmedıgın kocanı mumla arasın kızım toplumun yapısını bozuyosunuz!!! neden ???duzgun bı ınsan olmak cok mu zor azıcık ar , edep...
Ay ne alakası var ya. Kadın aldatmış mi hayır, bulusmus mu hayır. Aklına geliyormuş, ne yapsın aklını mi silsin?
Anne, üye mi oldun acaba:)))Şeytan durtukluyo senı ve sen kaşınıyon varyaa Ilahı Adalet senı bulur yaptıklarını sana esın yaparda aglamaktan yamulursun o sevmedıgın kocanı mumla arasın kızım toplumun yapısını bozuyosunuz!!! neden ???duzgun bı ınsan olmak cok mu zor azıcık ar , edep...
Esinin allah yardımcısı olsun ..nikahlı kocanın kollarında ,eski sevgili hayali kurmakKizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?