- 1 Şubat 2017
- 6
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Depresifkiz
-
bachna ae haseeno diye bi hint filmi var bakışınızı biraz değiştirir belki....Kizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
İki yıllık sevgilim dediğiniz kişi evliydi değil mi, yanılıyor muyum?
Ne dememi bekliyorsunuz?
Anılarınızı silip atamazsınız sonuçta. Benzer bir durumdayım ve sizi anlıyorum. Eski sevgiliniz size iyi bir koca olacak bir insan değildi muhtemelen ki ayrılmıssınız. Eşinizin kıymetini bilin. Eski sevgilinizi hatırlatacak metaryallerden uzak durum müzik vsKizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
Kavusamayinca ask olur, kavusunca dert..Kizlar b durumdan hic hosnut degilim 6 aylik evliyim cok asik olarak degil ama severek evlendim oncesinde cok asik oldugum 2 yil birlikte oldugum biri vardi imkansizdi mecburen bitti...Evlendim unuturum sandim ama olmamis...Yani esimo seviyorum cok iyi biri onunla kiyaslayamsm bile sevdigim adamin bu vasfi yoktu ama aklima gelip duruyor anilar sarkilarda icim sizliyor esime hakszlik ettigimi düşünüyorum bazen keske imkansiz olmasaydi keske diyorum sanirim özlüyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?