evliyim eski sevgilim aklıma gelip duruyor

Düşündüğü için suçlamak biz insanlara yakışmaz çünkü her an hatalar yapar haldeyiz. Düşüncelerini kontrol altına alma yollarını öğrenmeni öneririm. Bunu meditasyon ve yoga yoluyla rahatlıkla başarabilirsin. Bir secim yapip evlenmişsin ve artık geçmişi geçmişte bırakmalısın. Çünkü ilerleyen zamanlarda eşine de aşık olma ihtimalin var ve ozamanda eşinden baska bir erkeği düşündüğün için vicdan azabı çekmemiş olursun. Nasibinde o kişi olsaydı olurdu demekki yokmuş. Her seçim insanın elinde değil biliyoruz. Kaderin üstünde de bir kader var. Bunu kabullenip mevcut duruma odaklanirsan daha mutlu olursun. Zaten yeterince mükemmel olsaydi ilişki sonlanmazdi değil mi veya yeterince büyük bir aşk olsaydı bir şekilde mücadele yolu ile kavusurdunuz. Ama olmamış hayırlısı buymuş demesini bilmek lazım. Aşkın zaten ömrünün az olduğu kanitlanmiş birsey uzun bir evlilik için saygi sevgi hoşgörü vs gibi kavramlar olması gerekiyor. Oda evliliğinizde mevcut anladığım kadarı ile. Sadece mevcut duruma odaklanın ve eşinize neden evet dediğinizi sorgulayın. Sevgi aşktan daha uzun ömürlü bie duygudur..

konu sahibi de bu fikrin yanlış olduğunu biliyor ve yardım istiyor zaten çok sert eleştiriler gelmiş
bachna ae haseeno diye bi hint filmi var bakışınızı biraz değiştirir belki....

@pesimistik bir de önerim kullanıcı adınızı değişmeniz,bu isimle hep negatifliği çekme gibi bi durum olabilir,hayatta en değerli şey sağlık o varsa neden karamsar olasınız ki???

Ay herkes bi an namus bekçisi kesiliyo bi laf vardır kimse sınanmadıgı günahın masumu degildir. Hayatta herkesin başına herşey gelebilir oyuzden gereksiz konusmayın kadın elinde olsa düşünmez yardım istemez ayıp yani

Aklına geliyorsa hala onu seviyorsun demektir. Yapılacak 2 şey var
Ya boşanıcaksın eski sevginle yads onsuz yaşıyacaksın
Yada aklından biran önce çıkarıp eski sevgiliye eşine sıkı sıkı sarılacaksın.

Bence 2. Eski sevgiliden koca olsa kocan olurdu eski sevgilin değil.

Yakma başını . Aklına başına al mantıklı düşün. Yuvası yıkma. Adamın günahı ne. Lütfen kendine gel. Benim konuya da bak bi . Allah korusun ya . Ah alma . 2 dünyada yakamiz bır araya gelmez

İki yıllık sevgilim dediğiniz kişi evliydi değil mi, yanılıyor muyum?
Ne dememi bekliyorsunuz?

evet sevgilisi zaten baştan beri evli diye hatırlıyorum bende unutmak için buda evlenmişti başkası ile ya o değilde şu kocanin başını bi acsana bosan da kurtulsun huzur da vermiyon adama zaten.

Anılarınızı silip atamazsınız sonuçta. Benzer bir durumdayım ve sizi anlıyorum. Eski sevgiliniz size iyi bir koca olacak bir insan değildi muhtemelen ki ayrılmıssınız. Eşinizin kıymetini bilin. Eski sevgilinizi hatırlatacak metaryallerden uzak durum müzik vs

Erkeklerin bircogu esiyle sevisirken baska kadinlari dusunuyor. Dusunce aldatmaya girer konusuna dalarsak vay kadinlarin haline.
Bu sekilde esiniz degil siz mutsuz olursunuz. Esinize yansitmiyorsaniz tabi. Daha yeni evlisiniz biraz zaman gecsin kv, gorumce, elti vs dertleriyle ugrasirken bir bakarsiniz eski sevgiliyi unutu vermissiniz. Cok takilmayin.

Ağzın yalan söylüyor duyguların doğru cinsel ilişki esnasında sıkıntı varsa ayrılman gerekir ömürboyu çekilmez sana işkence olur

Ben senden bomba bir konu bekliyordum zaten gelmiş ya nasılda yanılmıyorum
Neyse boşan sevgilinle evlen dicem evli galiba

Kocan sana kotu davranir veya bosamaya karar verirse bu problemin gecer. Genelde ise yariyor.

Bence yargılamanın bi anlamı yok eşinizle güzel vakitler geçirin ve kendinizi eşinize adayın emin olun eşiniz size çok daha iyi gelecektir geçer bende 6 aylık evliyim ve daha önceden çok sevdiğim biri oldu ama yalanmis suan kocamdan başka bir erkeği ne gozum nede kalbim görüyor aşk yoktur bence sadece sadakat sevgi ve saygı vardır bir ailede bunlar var ise huzur kaçınılmazdır.

burda konu sahibine atıp tutan arkadaşların hepsi günahsız masum dürüst insanlardır eminim.
eğer eşleriniz/sevgilileriniz tüm zamanını sadece sizi düşünerek geçiriyo, size fikren(!) hiç ihanet etmiyo sanıyosanız size burdan ha ha ha demek istiyorum sadece.her sene raporlar yayınlanıyo aldatma oranlarını içeren.bir erkeğin veya kadının günde kaç saatini nasıl geçirdiğini anlatan raporları okuyoruz.

bu raporlarda erkeklerin günde kaç kez kadınların göğüslerine, kalçalarına baktığından tutun da iş arkadaşları veya etrafındaki kadınlarla ilgili kaç kere fantezi kurduğuna dair onca bilgi yer alıyor.Eşinizin size bunu söylememesi/çaktırmaması veya bunların toplum içinde hiç dillendirilmemesi bunların olmadığı anlamına gelmiyor.Bu yüzden ne düşündüğünü size samimi bir şekilde anlatan birine bu şekilde saldıran kişilerin nedense bu işlerde en başlarda geldiğini düşünüyorum ki psikoloji de bugün bu tür insanların hangi sebeple böyle davrandığını açıklıyor zaten...

Keşke gerçekten unutmadan böyle bir evlilik yapmasaydiniz hem size hem esinize yazık. Aynı şeyin benim başıma geldiğini düşünüyorum çok kırıcı ve üzücü birşey bence. Severek isteyerek hayallerle bir yuva kuruyorsunuz ve evlendiginiz kişi eski sevgilisini düşünüyor berbat birşey bence verilen emeklere yazık

Evet esine haksizlik ediyorsun baskasini severek niye baska bir adamla evleniyorsunuz anlamiyorum karsinizdakini birazcik dusunun yaa adam farkinda bile degildir yuzune bakarken utanmiyor musunuz ?

Kavusamayinca ask olur, kavusunca dert..
Egerki bir oncekiyle evlenmis olsaydiniz da mutlaka bir huyuna sinir olup gozunuzde "benim okuz" konumuna dusurecek, burada da illaki bir sikintidan bir konu acmis olacaktiniz bence boyle dusunun. Evlendiginiz adama da haksizlik etmeyin. Empati kurun, o daha onceki sevgilisini dusunse sizinle kiyaslasa hosunuza gider miydi bu durum, cok gurur incitici degil mi? Bence kendinize yapilmasini istemediginiz seyi de baskasina yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…