Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ohoo çok uzattın sen mevzuyu. ben ön sayfalarda yazdım en kestirmesi kocasıyla sevişmesi..
aldırmak istiyormuş zaten.

Bende öyleyim çok umursamiyorum bir gün O mezara tek başımıza gireceğiz çünkü ne yaptiysak ne yaşadıysak biz kendime yapiyoruz ha kimse yaşasin istemem kötü bir örnek şuan çaresizim çare ariyorum benimde düşündüğüm öyle aldirmak ama es onayi isteniyor o durumda napacağımı düşünüyorum

Cok iyi yerden yakaladin.

Aldatildim hata yaptim diyordu.Suan cok buyuk ask yasiyoruzdayiz.

Madem adam aşık ruh ikizi o zaman neden bebeği kabul etmiyo

İkinizin bebeği değil mi niye sen ne yapacağını tek başına düşünüyorsun??

ohoo çok uzattın sen mevzuyu. ben ön sayfalarda yazdım en kestirmesi kocasıyla sevişmesi..
aldırmak istiyormuş zaten.
Ne aldırması harika adamı bulmuş. Aile bunu istiyor... Bebek niye aldırılıyor. 3 haftalık bebeği herkes biliyor. Hiçbir inandırıcılığı yok.

Off şu her şeye hümanist bakan arkadaşlar bi kenara sıyrılın. Kuran çarpsın ağzım köpürüyor.
Üzüldüğüm tek olay karnındaki günahsız bebek, ve karşıdaki dallamanın eşi.
Onun dışında acınacak sızlanacak tek bir şey yok. Bile bile lades olmak bunlarınki.
Boşanan boşluğa düşen her kadın teselliyi gidip başka bir adamın koynunda mı buluyor.
Ben bu konunun neresinden tutsam elimde kalıyor.
Hızımı alamıyorum. Allah'ım haketmeyeni evlat sahibi yapıyorsun yine söylüyorum takdirinden sual olunmaz ama sen görüyorsun işte

Fikrim yok sadece Allah yardımcınız olsun dedim bayana ilk mesajımda.

Ben soyliyim.Vicdanen ne olmasi lazim!

Kesin kes nasuh tovbe edecek.
Aldatmayi birakacak.
Kocasina gercekleri anlatacak.Nesebin karismasini engelleyecek.
Sevgilsinin karisinin yuvasini yikmayacak.

Eşiniz bu durumu öğrense nasıl karşılar? Direkt boşanacak bir tip mi yoksa sizinle uğraşır mı ne bileyim şiddet falan gösterme ihtimali var mı bu önemli

hah işte bu umursamazlığına ayar oldum konunun başından beri..
neden korunmadın neden?
kimle seviştin kime aşık oldun bize ne.
ama habire habire hamile kalman akılsızlık.
bu kadar savruk yaşanmaz..

Sen tanjyorsun herhalde kadını böyle net konuşabildiğine göre aynen öyle Allaha vereceğim benim tek korkum Bu

Sen tanjyorsun herhalde kadını böyle net konuşabildiğine göre aynen öyle Allaha vereceğim benim tek korkum Bu
kocandan nıye korkuyorsun ozaman
bukadar yureklıysen kocana benım sevgılım var ondan hamıleyım desene
mertce yaptıgın hatanın arkasında dursana
gızlı gızlı kurtaj arastıracagına
es onaysız kurtaj buldugunda evlılıgıne devam edeceksın kocanın ruhu duymayacak derdın ıstegın bu cunku

Ben tanidigimi soylemedim ki.Boyle guvenilmez bir adamin sozune guvenerek tanimadigin kadin hakkinda nasil bu kadar net konusuyorsun demek istedim.O kadar seyden bir tek onu mu gordun?Ne bu simdi karisinin kiskancligi mi? :)

Alkış tutup şakşakçı olmaktansa, hatasinı yüzüne vurmayi tercih ederim ki aklını başına alsın. Bir kötünün kırk eve zararı olur hanımefendi.
Bunlar hep toplumsal yozlasmanın sebebidir. "Sen değerlisin, bu hayatta sadece kendini düsüneceksin" sözleriyle dolu kişisel gelisim kitapları ve sözlerini oturma aygıtıyla algılayanlardan değilim çok şükür. Evet bir insan sadece kendi ayakları üzerinde durabilecek guçte olacak ama o gücü başkasınin sırtına basarak kazanmayacak. Sadece benim hislerim, duygularım dersen başkasınin hayatından çalmış olursun. Buda düpedüz hırsızlıktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…