Evliyim kaynım sarkıntılık etti

Harikalardiyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
25
15
3
33
Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana 😭😭

Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana 😭😭
Çok fena korktum aşırı kotu bir durum. Ya sana zarar verirse, anlat bence. Ya sonradan daha kötü olursa. Ay delircem edep ahlak kalmamış kimsede. Bir de konunu bdv de ac orası daha uygun

Bende çok korktum ama zarar vermedi verseydi belki baştan verirdi sadece öpmek için ısrar etti nasıl diye bilirim ki

Bende çok korktum ama zarar vermedi verseydi belki baştan verirdi sadece öpmek için ısrar etti nasıl diye bilirim ki
Daha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimizi 😣

Valla öncelikle kanıt istenir nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde kanıt lazım çünkü böyle bir durumu tabi o yapar demezler en pislik insanlara bile yok canım o yapmaz derler sonra siz iftiracı durumuna dusersinjz ama bu pislik durmaz benden söylemesi Allah korusun daha ilerisine de gider. O yüzden ses kaydı mı diyim video mu diyim mesaj ne olursa ilk fırsatta esinize ya da kv kp e hemen söyleyin sonra iş daha kötü durumlara gelince eşinizle bile yüz yüze bakamaz hale gelirsiniz

Daha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimizi 😣
Dogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacak

Dogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacak
Size zarar verse daha mi iyi. Başka çözüm nasıl olacak. Tehdit et bir daha evime adim atarsan abine herseyi anlatirim diye madem

Anlatmaya anlatırım her türlü bana inanır ama sonu kötü olacak ben bundan korkuyorum benim sıkıntım kan çıkmasından korkuyorum öylede olur zaten 😭
Kaynin yaparken düşünmemiş, ben böyle bir şeyi gizlesem ve eşim bir şekilde görse Coo daha kötü olurdu. (Eşin duştayken kaynin yanına tekrar gelmiş, siz boğuşurken gelse görse nolcakti o zaman sana inanır miydi??)

son durum ne söyleyecek misin? bir de daha çok yorum istiyorsan "bir derdim var" böölümüne aç zira önemli bir konu. çok tedirgin oldum tekrar yazayım dedim

Allah belasını versin böyle erkeklerin kadın olmak neden zor evet söylemesi zor birşey ama kayniniİ korkutin esineze soyliyceniizo kaynaniza soyloycenizi söyleyin

Ya Allah korusun ya geldiginde sizi öyle görseydi yanagınızı öptürürken
Niye ordayken bagırmadınız tepki vermediniz yarın bigün daha ileri gitmek istemeyecegi ne malum
Basbasa kalmamaya bakın

Ohaa. Kız ters yaptığın halde zorla öpmüş. Demek ters yapmasan ne olacaktı?!
İmkanın var mı, mutfağa oturma odasına ve yatak odana bir süreliğine kamera koysan saklasan bi yerlere.
Tekrar böyle bişeye kalkışırsa eşine gösterirsin. Çünkü kanıtlamazsan kaynın seni kötü gösterir sen suçlu olursun. Eşin nerden aklına geldi kamera koydun derse bir kez yaptı zorla öptü beni birdaha yaparsa diye sana kanıtım olması için kamera koydum de

Bi tokat patlatsaydınız suratına. O adam size haram, eşiniz evde yokken o eve asla girmemeli. Şuan kanıtınız yok inkar eder siz suçlu olursunuz. Bir daha eşiniz yokken kapıyı açmayın. Tuvaletteydm duymadım dersiniz. Eğer eşiniz evdeyken yapmaya kalkarsa basın çığlığı. Siz sustukça yüz bulur.

Kaynin yaparken düşünmemiş, ben böyle bir şeyi gizlesem ve eşim bir şekilde görse Coo daha kötü olurdu. (Eşin duştayken kaynin yanına tekrar gelmiş, siz boğuşurken gelse görse nolcakti o zaman sana inanır miydi??)
İnanmazdı belkide bilmiyorum kafamı toplamam lazım bian önce şuan dogru bir karar veremiyorum belkide bir daha gelirde yapmaya devam ederse ozaman anlıtırım çaresizim şuan kafamı toplamam lazım nasıl olucak bundan sonra bilmiyorum
son durum ne söyleyecek misin? bir de daha çok yorum istiyorsan "bir derdim var" böölümüne aç zira önemli bir konu. çok tedirgin oldum tekrar yazayım dedim
Tekrar denemeye kalkarsa böyle bişeyi ozaman anlatmaya karar verdim düşünceniz için teşekkür ederim

Back
X