Evliyim kaynım sarkıntılık etti

ne kadar erken anlatırsan o kadar iyi. sonra onun da gönlü vardı bilmem ne falan diye iftira atabilir, ya da eşin neden daha önce anlatmadın diye seni suçlayabilir. ben olsam bana o amaçla dokunduğu anda basardım tekmeyi hayalarına. girerdim tekme tokat eşimde üstüne gelince o açıklasın bakalım açıklayabiliyorsa.

Yorum yapmak için yorum yapmışsınız siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz o an ben de isteseydim neden burdan çözüm arayışına gireyim karşılık verir olur biterdi sizlerin yorumunuda ihtiyaç duymazdım😡
O zaman nasıl 2 dk sizi öpüyor dudağa gelince izin vermiyorsunuz.Insan bi taciz karşısında bağırır vurur birşeyler fırlatır bu şekilde tepkisiz kalmanız sanki naz yapıyormuş gibi algilanir

Asla zaten bidaha açmam kapımı. Eşimle gelmiş bile olsa eşim evdeyken yapacağını sanmıyorum ama yine belli olmaz içine şeytan girmiş ne yapacağını kestirmem haklısınız
Esin evde banyodayken yapmis yapacağını bence hic bekleme esine anlat. Nolursa olsun. Bence bu seni denedi. Esine anlatmadigini gorup cesarete gelir tekrar dener.

Ka
Boncuk hanım kaynanam mı söylesem acaba oglunun ne oldugunu biliyor daha öncede evli bir insanla ilişkisi vardı sonra kaynanam ayırdı onları acaba onunla konuşsam belki bir yol olur bana ne dersiniz sizce
Kaynanana degil kocana soyle. Kaynanan 2 oglunu korumaya calisir. Belli mi olur.

Bence eşinize sıcak sıcağına anlatın sonradan sizin başınıza kalır mazAllah böyle insanların ne yapacakları belli olmaz. Allah korusun iftira atar vs. Diğer şeyi demek istemiyorum Allah korusun yani.
Yazınızı okurken içim bi ürperdi benim.

O zaman nasıl 2 dk sizi öpüyor dudağa gelince izin vermiyorsunuz.Insan bi taciz karşısında bağırır vurur birşeyler fırlatır bu şekilde tepkisiz kalmanız sanki naz yapıyormuş gibi algilanir
Dikkat edip okuma gereginde bulunmayıp birde yorum yapmaya çalışıyorsun iki dakika sarıldı dedim iki dakika ç öptü demedim sizin düşünceniz size kalsın akıl vermeye çalışırken bana size yetmiyeceginden endişendim zira. Yorum yapmayın kendinize saklayın

Bence eşinize sıcak sıcağına anlatın sonradan sizin başınıza kalır mazAllah böyle insanların ne yapacakları belli olmaz. Allah korusun iftira atar vs. Diğer şeyi demek istemiyorum Allah korusun yani.
Yazınızı okurken içim bi ürperdi benim.
Birde beni düşünün elim ayağım titredi başımdan kaynar sular aktı resmen sanki kal geldi oan şoktamıydım ne bi an bağırmak geldi aklıma kızlarımı düşündüm korkmasınlar diye bide daha kötü bişey yapar diye

Birde beni düşünün elim ayağım titredi başımdan kaynar sular aktı resmen sanki kal geldi oan şoktamıydım ne bi an bağırmak geldi aklıma kızlarımı düşündüm korkmasınlar diye bide daha kötü bişey yapar diye
Birde bi insan birine göz koyduysa ona zorla sahip olmak isterdi bu karaktersiz adam öpüm dedi başka bişey demedi israr la

Haklisiniz yaşamadan bilinmez bazı şeyler şimdi bizlere konuşmak kolay geliyo ama sizn acınızdan bakmam lazım yani. Esinize söylemekte geç kalmayın derim

Birde bi insan birine göz koyduysa ona zorla sahip olmak isterdi bu karaktersiz adam öpüm dedi başka bişey demedi israr la
Baska bişey yapmayacağını bilemezsiniz ki? Sadece öptü ısrar etti diye sakın sessiz kalmayın..

Haklisiniz yaşamadan bilinmez bazı şeyler şimdi bizlere konuşmak kolay geliyo ama sizn acınızdan bakmam lazım yani. Esinize söylemekte geç kalmayın derim
Yarın kesinlikle konuşcam koydum kafama bu gece misafir var diye bişey diyemiyorum yarın güzelce karşıma alıp konuşucam

Yarın kesinlikle konuşcam koydum kafama bu gece misafir var diye bişey diyemiyorum yarın güzelce karşıma alıp konuşucam
Iyi yaparsınız valla. Yoksa suçsuz iken suçlu duruma düşersiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Peki anlattığınızda eşiniz ne tepki verir. Kardeşi yapmadım etmedim derse inanır mi?

Baska bişey yapmayacağını bilemezsiniz ki? Sadece öptü ısrar etti diye sakın sessiz kalmayın..
Niyetim aslında sessiz kalmak yada konunun üstünü örtmeye çalışmak değil kendimden yana korkum yok çok şükür alnım ak ama sıkıntım ya o şerefsize zarar verirde elini kana bularsa diye endişenlendim sadece

Niyetim aslında sessiz kalmak yada konunun üstünü örtmeye çalışmak değil kendimden yana korkum yok çok şükür alnım ak ama sıkıntım ya o şerefsize zarar verirde elini kana bularsa diye endişenlendim sadece
Inşallah öyle şeyler olmaz sen sakinlestirirsin

Iyi yaparsınız valla. Yoksa suçsuz iken suçlu duruma düşersiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Peki anlattığınızda eşiniz ne tepki verir. Kardeşi yapmadım etmedim derse inanır mi?
Amin inşallah.. Konuştuğum zaman bana inanır diye düşünüyorum tepkisi büyük olacak ona neler yapacağını kestiremiyorum ama daha öncede evli biriyle ilişkisi oldugunu eşim biliyor ve bir kerede biz evde yok iken bundan beş sene önce bizim eve kız getirdiğini biliyoruz yani bunlardan dolayı eşim onun nasıl bir karektersiz oldugunuda biliyor

Amin inşallah.. Konuştuğum zaman bana inanır diye düşünüyorum tepkisi büyük olacak ona neler yapacağını kestiremiyorum ama daha öncede evli biriyle ilişkisi oldugunu eşim biliyor ve bir kerede biz evde yok iken bundan beş sene önce bizim eve kız getirdiğini biliyoruz yani bunlardan dolayı eşim onun nasıl bir karektersiz oldugunuda biliyor
Kardeşinin huyunu biliyosa o zaman inanmaz. Oda ne biçim insan öyle

Kardeşinin huyunu biliyosa o zaman inanmaz. Oda ne biçim insan öyle
[/QUOT

nasıl insan oldugunu çok şükür gösterdi ki ikide ufak kızım var ya onlara bişey de yapabilirdi

Orda öyle kalman gayet normal inşan şaşırıyor ne yapcz gını bilemiyor Allah yardımcın olsun serefsiz adam. Esim kardeşi var 18 yaşında ben 26 yaşındayım gidince derim esime kalmayalım erkek sonuçta genç başka şeyler gelir aklına doğru der 1 gun kalıp döneriz tuvalete bile beraber gideriz ben çok korkarım böyle şeylerden insanlarımızı ıslah etsin Rabbim köpekten bebekten medet uman pislikler var yani şaşırmamak lazım zaman çok kötü dikkat edin esinize anlatın zaten sizi seviyorsa güveniyorsa inanır Allah yardımcınız olsun.

Back
X