Evliyim kaynım sarkıntılık etti

Bana çok sakin geldiniz o yüzden bu konu fake yada sizde istiyorsunuz
Yorum yapmak için yorum yapmışsınız siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz o an ben de isteseydim neden burdan çözüm arayışına gireyim karşılık verir olur biterdi sizlerin yorumunuda ihtiyaç duymazdım😡

Bi tokat patlatsaydınız suratına. O adam size haram, eşiniz evde yokken o eve asla girmemeli. Şuan kanıtınız yok inkar eder siz suçlu olursunuz. Bir daha eşiniz yokken kapıyı açmayın. Tuvaletteydm duymadım dersiniz. Eğer eşiniz evdeyken yapmaya kalkarsa basın çığlığı. Siz sustukça yüz bulur.
Geleceğini söyledi abin evde yok dediğim halde geldi niyeti kötüymüş oysa

Asla zaten bidaha açmam kapımı. Eşimle gelmiş bile olsa eşim evdeyken yapacağını sanmıyorum ama yine belli olmaz içine şeytan girmiş ne yapacağını kestirmem haklısınız

Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana 😭😭
Eşine söylemezsen de katil olabilir. Dikkat et ölen sen olma

İnanmazdı belkide bilmiyorum kafamı toplamam lazım bian önce şuan dogru bir karar veremiyorum belkide bir daha gelirde yapmaya devam ederse ozaman anlıtırım çaresizim şuan kafamı toplamam lazım nasıl olucak bundan sonra bilmiyorum

Tekrar denemeye kalkarsa böyle bişeyi ozaman anlatmaya karar verdim düşünceniz için teşekkür ederim
Boncuk hanım kaynanam mı söylesem acaba oglunun ne oldugunu biliyor daha öncede evli bir insanla ilişkisi vardı sonra kaynanam ayırdı onları acaba onunla konuşsam belki bir yol olur bana ne dersiniz sizce

Valla öncelikle kanıt istenir nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde kanıt lazım çünkü böyle bir durumu tabi o yapar demezler en pislik insanlara bile yok canım o yapmaz derler sonra siz iftiracı durumuna dusersinjz ama bu pislik durmaz benden söylemesi Allah korusun daha ilerisine de gider. O yüzden ses kaydı mı diyim video mu diyim mesaj ne olursa ilk fırsatta esinize ya da kv kp e hemen söyleyin sonra iş daha kötü durumlara gelince eşinizle bile yüz yüze bakamaz hale gelirsiniz
Video daha kolay geldiğini düşünürsek kaydetip onunla bile tehdit ederim öncelikle kanıt lazım ben söylesem bile kendisi inkar eder dua edin benim için lütfen

Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana 😭😭

Hemen eşine söylemelisin. Yarın birgün bu konu ortaya çıkarsa eşin bana neden söylemedin diye sana yüklenebilir. Haklıyken haksız konumuna düşersin

Hemen eşine söylemelisin. Yarın birgün bu konu ortaya çıkarsa eşin bana neden söylemedin diye sana yüklenebilir. Haklıyken haksız konumuna düşersin
Belkide şuan dogru karar veremiyorum söylememekle hepiniz anlatın diyorsunuz kafamı toparlayıp sakin bi şekilde iyi düşünmem lazım biraz haklısınız

İnanmazdı belkide bilmiyorum kafamı toplamam lazım bian önce şuan dogru bir karar veremiyorum belkide bir daha gelirde yapmaya devam ederse ozaman anlıtırım çaresizim şuan kafamı toplamam lazım nasıl olucak bundan sonra bilmiyorum

Tekrar denemeye kalkarsa böyle bişeyi ozaman anlatmaya karar verdim düşünceniz için teşekkür ederim
Tekrar denemeye kalkarsa mi bir seferlik diyip gecistirecekmisiniz bence söyleyin

Yarın konuşcam anlatıcam herşeyi ne olursa artık üstümde Bü yükle yaşayamam bir ömür. teşekkür ederim hepinize cesaretimi topladım

Elime bicagi alir tehdit eder kovalar esime de anlatirdim. Ilerde ben ahlaksiz olacagima ak kara ciksib ortaya. Siz simdi anlatmadiniz ya sizde hatalisiniz.
Anlatmamakla evet hatalıyım daha sonra olucakları düşündüğüm için anlatmamayı tercih ettim ama şimdi fikrimi değiştirdim yarın anlatmaya karar verdim böyle yaşanmaz heran ne olacak korkusuyla

Boncuk hanım kaynanam mı söylesem acaba oglunun ne oldugunu biliyor daha öncede evli bir insanla ilişkisi vardı sonra kaynanam ayırdı onları acaba onunla konuşsam belki bir yol olur bana ne dersiniz sizce

Kaynananız bildiği halde oğlunu savunmak isteyebilir. Esiniz daha mantıklı geliyor bana

Bana çok sakin geldiniz o yüzden bu konu fake yada sizde istiyorsunuz

Aynı fikirdeyim. Adam geliyor gidiyor konu sahibi neresinden öptüğünü anlatıyor :KK53: hadi olduğunu varsayalım konu sahibi elin armut mu topluyordu? elini geçtim yüzüne tükürmen de mi zordu?

ilk andan tepkini gösterip kafasına tavayı vursaydın keşke. zaman geçtikçe o da istediğini sanacak en kısa sürede toptan çözüm için adım atmalısın ve çok sert bir tepki göster hayatı boyunca unutamasın ve bi daha denemesin.

Back
X