Evliyim kaynım sarkıntılık etti

2 dakika boyunca sarıldı diyorsun 2 dakka az bir zaman değil buna müsamaha göstermis gibi oluyor sanki ona göre, tepkini tam ve sert birşekilde görse cesaret edemezdi görüşmeyin esinize söyleyeceğinizi dile getirin hatta saklamayin eşinizden ilerde daha büyük sorunlara sebep olur kardesler arası acilacak diye düsünmeyin...

Kusura bakmayinda cok sakin karşılamissiniz. Ben ilk sarilip öptüğünde ortaligi yikardim. Eline gecir bicagi daya erkekligine bakalim cesaret ediyormu. Sen korkudan pasif kalmissin,daha ileride gider. Korktugunu belli eder susarsan basina neler gelir kimbilir..

Böyle durumlarda eşiniz evde yoksa alma gibi bir lüksünüz yok! Geliyor sarılıyor öpüyor ve siz sadece hakaret etmekle kalıyorsunuz neden bi güzel dayak atmıyorsunuz? Yoksa milleti mi Trollüyorsunuz? Başka bir mantığı olabilir mi!

Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana 😭😭
Ne munasebet esiniz evde yokkn kauninizin size gelmesi abisini arayip hangi satte evde olacagini ogrenip ona gore gelebilirdi sizin eve almanizda yanlis abin evde degil gelince haber versin gel diyebilirdnz en buyuk hakkinz ben olsam kapidan gondrirdm benimde kaynim var aramaz beni saygidan aramizdaki mesafeden zaten bnden buyuk hep esimi arar sonra tele beni ister konusur kapatirz bu ne curet sarilip opmus bilmm ne patlatsaydnz tokadi defetseydnz evden mutfaktan bir bicak alipta git defol oldureyimmi diyemedinmi kusura bakmada sende suclusun kendini ona karsi savunmadigin icin yarin birgun yuvani yiksa ne yapacksn yengem kendide istedi derse optum karslik verdi derse oturup bi karar ver yha esini al karsina anlat yada o pislik kayninn haddini bildir ..

Dikkat edip okuma gereginde bulunmayıp birde yorum yapmaya çalışıyorsun iki dakika sarıldı dedim iki dakika ç öptü demedim sizin düşünceniz size kalsın akıl vermeye çalışırken bana size yetmiyeceginden endişendim zira. Yorum yapmayın kendinize saklayın
Bana atar yapacağınıza eşiniz banyodayken kayniniz geldiğinde geldiğinde en azından napıyorsun diye bağırsaydın vursaydin.Hadi birincide şoka girdin ikincide nasıl sakin kalıyorsun üstelik esin evde.Birde sadece öpmek istedi diyorsun farkedermi taciz tacizdir.
Lütfen kendimizi korumayı öğrenelim(eşine şöyle diyenler için söylüyorum).Her zaman bizi korumasını başkasından beklemeyelim.Tabi ki eşine söylemeli ama itekleyip eline birşey alıp kaynini kovabilirdi evden o zaman asla ikinciye yeltenmezdi.

Ne munasebet esiniz evde yokkn kauninizin size gelmesi abisini arayip hangi satte evde olacagini ogrenip ona gore gelebilirdi sizin eve almanizda yanlis abin evde degil gelince haber versin gel diyebilirdnz en buyuk hakkinz ben olsam kapidan gondrirdm benimde kaynim var aramaz beni saygidan aramizdaki mesafeden zaten bnden buyuk hep esimi arar sonra tele beni ister konusur kapatirz bu ne curet sarilip opmus bilmm ne patlatsaydnz tokadi defetseydnz evden mutfaktan bir bicak alipta git defol oldureyimmi diyemedinmi kusura bakmada sende suclusun kendini ona karsi savunmadigin icin yarin birgun yuvani yiksa ne yapacksn yengem kendide istedi derse optum karslik verdi derse oturup bi karar ver yha esini al karsina anlat yada o pislik kayninn haddini bildir ..
Işte ben de aynı şeyi düşündüm eşi görseydi kaynı onu öpmeye çalışırken büyük ihtimal yanlış anlayacaktı ve yuvası yıkılacakti.

Bana atar yapacağınıza eşiniz banyodayken kayniniz geldiğinde geldiğinde en azından napıyorsun diye bağırsaydın vursaydin.Hadi birincide şoka girdin ikincide nasıl sakin kalıyorsun üstelik esin evde.Birde sadece öpmek istedi diyorsun farkedermi taciz tacizdir.
Lütfen kendimizi korumayı öğrenelim(eşine şöyle diyenler için söylüyorum).Her zaman bizi korumasını başkasından beklemeyelim.Tabi ki eşine söylemeli ama itekleyip eline birşey alıp kaynini kovabilirdi evden o zaman asla ikinciye yeltenmezdi.
Disarda adamin omzu dokunsa iteriz yani 2 dk dokunacak a. Sic. Yani bide 2 dk dokundu diyo cok sakin cokk hic inanmadim.acikcasi dogru olduguna

Bana gerçekçi gelmedi. Sarılması bile tepki verilecek birşey. Ki iki dakika sarılmış. Az bir süre değil.

Bana çok saçma geldi konu sahibi bana öyle birşey yapılacak çık git evimden demek yerine onu orda bıçaklar gebertirim sen kimsin de benim namusuma göz dikersin.Boyle pislikler için kadınlar sessiz kalıyorsunuz kalmayın sesiniz çıktığı yere kadar konuşun bağırın tacize şiddete HAYIR...

Siz sustugunuz için daha çok cesaretlenir ilk anda tepkinizi çok sert biçimde vermeliydiniz eşimi arayıp herşeyi anlatıcam deseydiniz vursaydıniz ve ağzına sı*çsaydınız keşke. bu nedir arkadaş yemin ederim insanlığın çivisi çıkmış 😒 ruh hastası ! O pisliği arayıp telefon görüşmesini kaydedin itiraf ettirin benim evime gelip bana saldırdın öpmeye kalktın kocama herşeyi anlatıcam vs gibi sonrada eşine anlat bunuda dinlet eşinin bilmesi gerekir tecavüz bile edebilir size böyle bi tehlike var haddini bilsin o pislik dahadaaa ileri gidip işler sarpa sarmadan konuyu eşin bilsin

aman Allahım nasıl korkunç iğrenç birşey bildiğin taciz ediyor ve bu durumu nasıl anlatırsınız sonucunda katil olma olasılığı Allah sabır versn böyle bişrey yaşamak zor şu şekilde yapabilirsiniz eşine deki ben tekken erkek eve gelmesin üstüm başım musait olmuyor sen varken gelsin ben rahatsız oluyorum kardeşin ama tekken kendimi iyi hissetmiyorum başka bir erkekle dersen eşin kibar yolla kardeşine gelme der ve siz tekken kardeşi gelmez bu şekilde başedebilirsiniz
Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana 😭😭

Sonraki

Okunmamış İlk Mesaja Git Takip Et

H Harikalardiyarim
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye

Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 25 Emoji Skoru 15 Yaş 26

Cumartesi 05:12

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Boncukhanim
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

Katılım 21 Eylül 2017 Mesajlar 1.808 Emoji Skoru 3.398 Yaş 22

Cumartesi 05:14

Harikalardiyarim .!.:

Çok fena korktum aşırı kotu bir durum. Ya sana zarar verirse, anlat bence. Ya sonradan daha kötü olursa. Ay delircem edep ahlak kalmamış kimsede. Bir de konunu bdv de ac orası daha uygun

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: Tulparr

H Harikalardiyarim
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye

Cumartesi 05:16

Bende çok korktum ama zarar vermedi verseydi belki baştan verirdi sadece öpmek için ısrar etti nasıl diye bilirim ki

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Boncukhanim
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

Cumartesi 05:20

Harikalardiyarim .!.:

Bende çok korktum ama zarar vermedi verseydi belki baştan verirdi sadece öpmek için ısrar etti nasıl diye bilirim ki
Daha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimizi 😣

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: Tulparr, Harikalardiyarim, Cimcime7221R ve 2 diğer üyeler

dgdln
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 3.946 Emoji Skoru 3.389

Cumartesi 05:21

Harikalardiyarim .!.:

Valla öncelikle kanıt istenir nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde kanıt lazım çünkü böyle bir durumu tabi o yapar demezler en pislik insanlara bile yok canım o yapmaz derler sonra siz iftiracı durumuna dusersinjz ama bu pislik durmaz benden söylemesi Allah korusun daha ilerisine de gider. O yüzden ses kaydı mı diyim video mu diyim mesaj ne olursa ilk fırsatta esinize ya da kv kp e hemen söyleyin sonra iş daha kötü durumlara gelince eşinizle bile yüz yüze bakamaz hale gelirsiniz

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: CmreKck, papade ve Boncukhanim

H Harikalardiyarim
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye

Cumartesi 05:26

Boncukhanim .!.:

Daha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimizi 😣
Dogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacak

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: Boncukhanim

Boncukhanim
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

Cumartesi 05:31

Harikalardiyarim .!.:

Dogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacak
Size zarar verse daha mi iyi. Başka çözüm nasıl olacak. Tehdit et bir daha evime adim atarsan abine herseyi anlatirim diye madem

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: Harikalardiyarim

[IMG alt="Limonsuzcay"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/918/918704.jpg?1555576613[/IMG]

Limonsuzcay
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye

Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.776 Emoji Skoru 9.502 Yaş 31

Cumartesi 05:31

Eve gizli kamera koy. Tekrar öyle birşey yaparsa görüntülerin kopyasını göster ve bu şehirden gitmezsen seni hem polise hem abine söylerim de.

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: Goldsparkle, Harikalardiyarim ve Boncukhanim

H Harikalardiyarim
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye

Cumartesi 05:35

Mantıklı yapıcam bunu böyle tehdit edersem birdahada gelmez belkide sinirlerim çok bozuldu ben bununla nasıl yaşıcam ki şimdi

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: Tulparr ve Boncukhanim

Boncukhanim
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

Cumartesi 05:36

Harikalardiyarim .!.:

Mantıklı yapıcam bunu böyle tehdit edersem birdahada gelmez belkide sinirlerim çok bozuldu ben bununla nasıl yaşıcam ki şimdi
Ben eşime anlatırdım, bana inanmıyorsan eve kamera taktiralim derdim ve kanıtlardım.

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Sonraki

aman Allahım nasıl korkunç iğrenç birşey bildiğin taciz ediyor ve bu durumu nasıl anlatırsınız sonucunda katil olma olasılığı Allah sabır versn böyle bişrey yaşamak zor şu şekilde yapabilirsiniz eşine deki ben tekken erkek eve gelmesin üstüm başım musait olmuyor sen varken gelsin ben rahatsız oluyorum kardeşin ama tekken kendimi iyi hissetmiyorum başka bir erkekle dersen eşin kibar yolla kardeşine gelme der ve siz tekken kardeşi gelmez bu şekilde başedebilirsiniz

Dosya Ekle

Paylaş:
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp E-posta Link

yok artık, Allah ıslah etsin, abisinin hanımına hem de, mümkün olduğu kadar bir araya gelmemeye çalışın,evinize almayın,

Benim anlamadığım - Önce sarılıyor sonra öpüyor. Pardon da beni kimse ben istemeden öpemez. Neden daha sert tepki göstermediniz? Bir daha yanıma yaklaş tüm ailene rezil ederim seni demediniz?
Bu konu fake'lik kokuyoR!

Bu adam senin evini ocağını dağıtir bacim. Normalde esine soylemen ve sikayetci olmaniz lazim ama esinizin karakterini bilemiyorum. Eger sizi anlayacak aile buyugu varsa ona soyleyip ondan yardim alabilirsiniz. Ama eger ki sizi elestirecek bir cevrede yasiyorsaniz yapmaniz gereken sey kendinizei ve evlatlarinizi korumak adina tedbir almak. Eve kamera koyun. O kisi geldiginde ses kaydi acin. Esinize direk soylemeseniz de zamanla alistira alistira tavirlarindan rahatsiz oldugunuzu belli edin. Asla yalniz kalmayin evlatlarinizi da yalniz birakmayin. Asla eve almayin. Esiniz yokken asla kapiyi acmayin. Allah korusun iftirada edebilir. Ve asla korkmayin. Allah sizin yardimciniz olsun. Bu irz dusmani sapiktan sizi evlatlarinizi ve ailenizi korusun. Gerçekten kadın olmak çok zor.

Back
X