- Konu Sahibi Harikalardiyarim
Her okuduğum cümlede tekrar tekrar dehşete düştüm.. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Eşine söylersen katil olur diye düşünüyorum.. Bilemedim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne munasebet esiniz evde yokkn kauninizin size gelmesi abisini arayip hangi satte evde olacagini ogrenip ona gore gelebilirdi sizin eve almanizda yanlis abin evde degil gelince haber versin gel diyebilirdnz en buyuk hakkinz ben olsam kapidan gondrirdm benimde kaynim var aramaz beni saygidan aramizdaki mesafeden zaten bnden buyuk hep esimi arar sonra tele beni ister konusur kapatirz bu ne curet sarilip opmus bilmm ne patlatsaydnz tokadi defetseydnz evden mutfaktan bir bicak alipta git defol oldureyimmi diyemedinmi kusura bakmada sende suclusun kendini ona karsi savunmadigin icin yarin birgun yuvani yiksa ne yapacksn yengem kendide istedi derse optum karslik verdi derse oturup bi karar ver yha esini al karsina anlat yada o pislik kayninn haddini bildir ..Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana![]()
Bana atar yapacağınıza eşiniz banyodayken kayniniz geldiğinde geldiğinde en azından napıyorsun diye bağırsaydın vursaydin.Hadi birincide şoka girdin ikincide nasıl sakin kalıyorsun üstelik esin evde.Birde sadece öpmek istedi diyorsun farkedermi taciz tacizdir.Dikkat edip okuma gereginde bulunmayıp birde yorum yapmaya çalışıyorsun iki dakika sarıldı dedim iki dakika ç öptü demedim sizin düşünceniz size kalsın akıl vermeye çalışırken bana size yetmiyeceginden endişendim zira. Yorum yapmayın kendinize saklayın
Işte ben de aynı şeyi düşündüm eşi görseydi kaynı onu öpmeye çalışırken büyük ihtimal yanlış anlayacaktı ve yuvası yıkılacakti.Ne munasebet esiniz evde yokkn kauninizin size gelmesi abisini arayip hangi satte evde olacagini ogrenip ona gore gelebilirdi sizin eve almanizda yanlis abin evde degil gelince haber versin gel diyebilirdnz en buyuk hakkinz ben olsam kapidan gondrirdm benimde kaynim var aramaz beni saygidan aramizdaki mesafeden zaten bnden buyuk hep esimi arar sonra tele beni ister konusur kapatirz bu ne curet sarilip opmus bilmm ne patlatsaydnz tokadi defetseydnz evden mutfaktan bir bicak alipta git defol oldureyimmi diyemedinmi kusura bakmada sende suclusun kendini ona karsi savunmadigin icin yarin birgun yuvani yiksa ne yapacksn yengem kendide istedi derse optum karslik verdi derse oturup bi karar ver yha esini al karsina anlat yada o pislik kayninn haddini bildir ..
Disarda adamin omzu dokunsa iteriz yani 2 dk dokunacak a. Sic. Yani bide 2 dk dokundu diyo cok sakin cokk hic inanmadim.acikcasi dogru oldugunaBana atar yapacağınıza eşiniz banyodayken kayniniz geldiğinde geldiğinde en azından napıyorsun diye bağırsaydın vursaydin.Hadi birincide şoka girdin ikincide nasıl sakin kalıyorsun üstelik esin evde.Birde sadece öpmek istedi diyorsun farkedermi taciz tacizdir.
Lütfen kendimizi korumayı öğrenelim(eşine şöyle diyenler için söylüyorum).Her zaman bizi korumasını başkasından beklemeyelim.Tabi ki eşine söylemeli ama itekleyip eline birşey alıp kaynini kovabilirdi evden o zaman asla ikinciye yeltenmezdi.
Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana![]()
Çok fena korktum aşırı kotu bir durum. Ya sana zarar verirse, anlat bence. Ya sonradan daha kötü olursa. Ay delircem edep ahlak kalmamış kimsede. Bir de konunu bdv de ac orası daha uygunHarikalardiyarim .!.:
Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana![]()
Daha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimiziHarikalardiyarim .!.:
Bende çok korktum ama zarar vermedi verseydi belki baştan verirdi sadece öpmek için ısrar etti nasıl diye bilirim ki
Valla öncelikle kanıt istenir nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde kanıt lazım çünkü böyle bir durumu tabi o yapar demezler en pislik insanlara bile yok canım o yapmaz derler sonra siz iftiracı durumuna dusersinjz ama bu pislik durmaz benden söylemesi Allah korusun daha ilerisine de gider. O yüzden ses kaydı mı diyim video mu diyim mesaj ne olursa ilk fırsatta esinize ya da kv kp e hemen söyleyin sonra iş daha kötü durumlara gelince eşinizle bile yüz yüze bakamaz hale gelirsinizHarikalardiyarim .!.:
Dogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacakBoncukhanim .!.:
Daha büyük zarar mi olur seni denemiş. Biraz yüz versen ilişkiye girmek isteyecekti belki. Ay tüylerim diken diken oldu Allah korusun hepimizi![]()
Size zarar verse daha mi iyi. Başka çözüm nasıl olacak. Tehdit et bir daha evime adim atarsan abine herseyi anlatirim diye mademHarikalardiyarim .!.:
Dogru diyorsunuz denedi beni ben yanaşsaydım ona onuda isticek ti evde ikide kızım var. şimdi eşime desem kan çıkar eşim ve abilerimden de korkuyorum birinden biri katil eder kendini benim başka çözüm bulmam lazım böyle bişey söylersem olanlar bunlar olucak o pislik ölüb gider ama ya abilerim ya eşim elini kana buluyacak
Ben eşime anlatırdım, bana inanmıyorsan eve kamera taktiralim derdim ve kanıtlardım.Harikalardiyarim .!.:
Mantıklı yapıcam bunu böyle tehdit edersem birdahada gelmez belkide sinirlerim çok bozuldu ben bununla nasıl yaşıcam ki şimdi
aman Allahım nasıl korkunç iğrenç birşey bildiğin taciz ediyor ve bu durumu nasıl anlatırsınız sonucunda katil olma olasılığı Allah sabır versn böyle bişrey yaşamak zor şu şekilde yapabilirsiniz eşine deki ben tekken erkek eve gelmesin üstüm başım musait olmuyor sen varken gelsin ben rahatsız oluyorum kardeşin ama tekken kendimi iyi hissetmiyorum başka bir erkekle dersen eşin kibar yolla kardeşine gelme der ve siz tekken kardeşi gelmez bu şekilde başedebilirsinizNe yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana![]()
Bu adam senin evini ocağını dağıtir bacim. Normalde esine soylemen ve sikayetci olmaniz lazim ama esinizin karakterini bilemiyorum. Eger sizi anlayacak aile buyugu varsa ona soyleyip ondan yardim alabilirsiniz. Ama eger ki sizi elestirecek bir cevrede yasiyorsaniz yapmaniz gereken sey kendinizei ve evlatlarinizi korumak adina tedbir almak. Eve kamera koyun. O kisi geldiginde ses kaydi acin. Esinize direk soylemeseniz de zamanla alistira alistira tavirlarindan rahatsiz oldugunuzu belli edin. Asla yalniz kalmayin evlatlarinizi da yalniz birakmayin. Asla eve almayin. Esiniz yokken asla kapiyi acmayin. Allah korusun iftirada edebilir. Ve asla korkmayin. Allah sizin yardimciniz olsun. Bu irz dusmani sapiktan sizi evlatlarinizi ve ailenizi korusun. Gerçekten kadın olmak çok zor.Ne yapmalıyım eşim evde yoktu kaynım geldi akşam yemegine hoşgeldin dedim uzaktan mutfaga geçtim geldi sarıldı iki dakika boyunca ben kendimi geri çektikçe o sarıldı bana sonrasında önce yanaklarımdan öptü sonra dudağımdan öpmek istedi tabi müsaade etmedim bir kere öpeyim dedi hiç bişey olmaz aramızda kalacak dedi iteledim ne yaptıgını sanıyorsun derhal çık git evimden dedim sonrasında bıraktı arkasına döndü özür dilerim dedi. sandım gidiyor baktım oturma odasına gitti oturdu dedim kalk git ne duruyorsun hala burda dedim. niye istemiyorsun beni dedi o ara kapı çaldı eşim geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı eşim traş olmuşdu duş almak için banyoyo girdi biz yine yalnız kaldık beş dakka ben tekrardan mutfaga gittim arkamdan geldi ansızın yanağımdan dudağıma yakın yerden öptü eşim çıktı banyodan içeri gitti biraz oturp çıktı gitti ne yapcam bilemiyorum eşime söylesem katil olur çok korkuyorum kimseye bişey diyemedim nasıl söylüm böyle bişeyi bilemedim bir fikir verin bana![]()