- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi zeynep2828
Şu saatçiler kadınların tacizine, ahlaksız teklifine maruz kalıyor mudur acapa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyleleri gerçekse kalıyorlardır, jigololuk yapanı bile vardır belkiŞu saatçiler kadınların tacizine, ahlaksız teklifine maruz kalıyor mudur acapa![]()
Siyah siyah çikolata gibi adamlar nasıl bi çekiciliği var ha mesele şeyleriyse eşine internetten bu şeyler var ondan al onla yapsın...Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim son 3 4 aydır siyahi (zenci) erkeklerden hoşlanmaya başladım ve cinsel bir istek uyandırmaya başladılar bende Ayrıca rüyamda 2 siyahi erkekle birlikte oluyordum eşimden Gizlice siyahi erkeklere bakmaya başladım ne yapmam lazım![]()
O kadar da değil abartmayınBencede yapma bacım o yataktan nasıl kalkacagin bide o yönden düşün ve vazgeç![]()
![]()
Bacım birini zor idare ediyoz ikisi nasıl olacak bir de zenciO kadar da değil abartmayın![]()
Alisinca oluyor demk kiBacım birini zor idare ediyoz ikisi nasıl olacak bir de zenci![]()
Alışmak için baya çaba harcamak lazım bacım.. bize gelmez gelene de kolay gelsin.Alisinca oluyor demk ki![]()
Alisan nasil alisiyor buda alisir ablasi biz hergun aksam olmasin icin dua ediyozAlışmak için baya çaba harcamak lazım bacım.. bize gelmez gelene de kolay gelsin.![]()
Hergün akşam için dua derken.... her akşam her akşam sıkar yaAlisan nasil alisiyor buda alisir ablasi biz hergun aksam olmasin icin dua ediyoz![]()
Alisinca sikmiyo canim isteHergün akşam için dua derken.... her akşam her akşam sıkar ya![]()
Bn anlsam artik yoruldum diyorum isin ne diyorHadi eşiniz ister belki ama o da bir ikiden sonra yapamaz heral insan sonuçta makine değil bu membanın suyu nerden geliyo![]()
Partisiz dr oluyor ki canm adam kafasi essin ywterHer akşam parti var yani![]()
yazacaktim da taşlanirim diye korktumHoşlanmayan var mı
Bir de bunu geyik diye yazmışsınız.
Bu sefer güldürmedi, güldürmedi...
Sen kendini ne tatmin edecgini saniyorsun ?Çok tatmin olmuyorum açıkcası