evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
2
86
Denizli
merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim ve dünya tatlısı bir oğlum var eşim beni çok seviyo üzerime titrer bende onu çok seviyorum ancak 3 ay önce başladığım işyerinde biri var hoş biri ve benimle çok ilgileniyor beni etkilemeye çalışıyor görmezden gelmeye çalışıyorum ama kafam karışmaya başladı kendi kendime kızıyorum napıyosun sen evli barklı çocuklu insansın diye bana yardım edin napıcamm işimi bıraksam acaba

sana tavsiyem işin çok kayda değer değilse hemen bırak.başka iş bul.bırakamıyorsan net tavrını koy.sonra çok ama çok pişman olursun.

duygularına sakın kapılma,frenle kendini,gerekirse işini değiş yada bırak..hiç hoş bi durum değil biliyosun..sana yakınlık göstermesine neden fırsat evriyosun ki..çocuğunu düşün ve kendine hakim ol..

aynen bu yaşadığını yaşayan bir arkadaşım vardı.ve eşinden ayrıldı bu yüzden sonrasında çok üzüldü.başka bir iş bul.

ben oldum olası "ne yapalım kalp bu aşık oldum" vs. vs. türünden cümlelerden anlamam..
bana eşimden başka bir erkek erkek gibi bile gelmez..

eşinle sorunun olmadığına emin misin..
her anlamda..
çünkü normal olan eşine aşık bir baynın başka bir erkeğin fazla ilgisinden hoşnut değil rahatsız olmasıdır..

çözüm olarakta çok mesafeli yaklaşabilirsin..
hatta kendinden şüphelenmeye başladıysan iş değiştirebilirsin ama beynini yanında taşıyacaksın yine..

cocugun var kendi agzinla diyorsun esin seni seviyor ve ustune titriyor boyle bos heveslere kapilip elindeki degerleri kaybetme.. Hem is yerinde sana ilgi gosteren kisi senin evli oldugunu bile bile bunu yapiyorsa ahlak degerleri sifirdadir demektir ve sen boyle bir adam icin guzelim yuvani tehlikeye dusurme

Evet insan evliyken başka birinden hoşlanabilir ama hoşlanmamalıdır.
Bence ya titre ve kendine gel, yok yapamıyorsan arkana bile bakmadan bırak o işi.

Sonra da otur başka bir insanın ilgisinin seni neden bu kadar çektiğini, kendi evliliğinde sana az gelenin, yetmeyenin ne olduğunu iyice düşün ve bu açıkları kapatmaya çalış, çalış ki aynı şey yine başına gelmesin.

o adam senin evli olduğunu bilmiyormu? yoksa o adamda mı evli ? çok ama çok iyi düşün.ve uzak durmasını sağla.kafanı karıştırmasına asla izin verme.

evliliğine,çocuğua,kendine,eşine yazık edersin..
eğer kendine hakim olamayacaksan(ki öyle görünüyor) hemen ayrıl işten
burada ne hikayeler dinliyoruz..adam karısını aldatmış diye söylemediğimiz laf kalmıyor..aynı duruma düşersin.çok çok yanlış bişey
Allah korusun büyük konuşmam hiçbir zaman ama Allah şaşırtmasın..
o adamda seni çeken ne ki..kocan ilgili değilmi onun kadar..
aklını başına topla arkadaşım..hayatın zehir olur..yaptığın yanlışlardan dolayı ömür boyu acı çeker,vicdan azabından,pişmanlıktan ölürsün sonra

Son düzenleme:
eğer gönlün başkasına kayıyorsa evliliğinde mutlaka bi eksiklik vardır.bunun üzerine odaklan.neler eksik diye düşün.bununla ilgili konuş eşinle.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

her cümlenize katılıyorum

yağmur bahsettiğin kadar mutlu olsaydın gönlün kaymazdı.
ama bu bir gerekçe değil..
Eğer eminsen duygularından boşan..??
Boşanmazsın eminim,çünkü cepteki koca önemli.
Ama flört etmek de heyecan katıyor.
Sakın kimse bana hiç empati kurmuyorsun falan demesin..
ış yerinde ki adamla karşı cins olarak sohbet eder onun sana davetkar tavrını görmezden gelirsen yaşadıkları kaçınılmaz.
kendi istemiş iş yeri olmasa başka bir yer olurdu..
biz kadın değilmiyiz bizim duygularımız yok mu..??
erkek görmeden mi yaşıyoruz biz..??
niye fingidemiyoruz..??
kalbimiz yok mu bizim çok mu çirkiniz yoksa..
ihanetin empatisi olmaz.
erkek yapınca asıyoruz kadın yapınca empati yapalım vs vs..
ihanet bu düpedüz

bana gore hoslanamaz
ben cok sertım bu konuda
benım evlı oldugumu bılıyorsa eger benı etkılemeye calısırken benım gozumde sapıktır
evlı oldugumu bılmıyorsa bu benım boslugumdandır o agırlıgı yansıtamamısım karsımdakıne dıye

sebebı ne olursa olsun evlı bır bayan yada erkek evlı oldugu surece bır baskasının kurlarına gonul kaydırmamalı, kaydıramaz

evliliğimde bir sorun yok çok şükür o kişi evli değil ilk günden beri bana diğerlerine davrandığından farklı davranıyor hoşlanmakmı etkilenmekmi bilmiyorum adını ama bu ilgi beni şımartıyor galiba
ama çok haklısınız aklımı başıma toplamam lazım onunla konuşup ya banada herkese davrandığı gibi davranmasını söyliycem aksi takdirde işi bırakacağımı da belirticem

hoşlanma değil bence bir kafa karışıklığıdır yaşadığınızCADIARZU eşinizin bazı özelliklerini beğenmiyor ve çok yakınınızda bu özellikleri taşıyan ve size yeniden genç kızlık günlerinizi hatırlatan biri kafanızı karıştırmıştır yeni bir hayat farklı duygular çekici gelmiştir diye düşünüyorumCADIARZU
ama lütfen kendinizi kaybedip sahip olduğunuz değerleri zedelemeden bu olaya son verin.

bence bir sey deme!! o sana herkesten ayri davraniyorsa sen herkesten sert davran ona.. farki gorur baskalarina iyi bana sert davraniyor alakamdan hoslanmadi diye

evli kadin fantazisi arayan kendini bilmezlerde cok.. insanlarin benim hakkimda guzel dusunmesi yada alakali davranmasi benimde hosuma gider ama ozellikle bunu yapiyorsa karsi cins hosuma gitmez.. hakaret olarak algilarim benim esim neci gibisinden..

zannetiğiniz gibi yakın değiliz sonuçta burası bir işyeri tavırlarından rahatsızlık duyduğumu söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…