evliliğimde bir sorun yok çok şükür o kişi evli değil ilk günden beri bana diğerlerine davrandığından farklı davranıyor hoşlanmakmı etkilenmekmi bilmiyorum adını ama bu ilgi beni şımartıyor galiba
ama çok haklısınız aklımı başıma toplamam lazım onunla konuşup ya banada herkese davrandığı gibi davranmasını söyliycem aksi takdirde işi bırakacağımı da belirticem
Sakın bi delilik yapıyım deme bi arkadaşım vardı aynı böyle durumdaydı. sonra zaman içinde aralarında ilişki olmaya başlamış. sonra ortaya çıktı bi şekilde ve eşinden 3 gün içinde boşandılar nafaka dahil eşyalardan bir çöp bile almadı. onlarıda bırak bir çocuğu vardı küçük onuda aldı babası annesi bakıyor şimdi erkeğin çok zor görüyor mahkeme kararıyla haftada bir .şimdi güzelim eski düzenini çok arıyor eşine yalvardı yakardı ama nafile ailesi desen kızın yaptıklarını anası babası da herkes öğrenince evden kovmaktan beter ettiler .yani aklını çok ama çok acil olarak başına al. sana bi şey söyleyimm mi eğer ben de zaman içinde bana ilgi gösteren erkeğe kayar giderim diye kendinden emin değilsen anında o işi bırak iş nedirki kaldıkı geçici çalışıyorsan heryerde bulursun zaten belli bi konumda çalışıyorsan o meslek sen de olduktan sonra yine bulursun ama aileni bi defa kaybettin mi asla yerinie aynısı konmaz .Hem ne derler arı bal alacak çiçeği bilir senden yüz bulmuştur o niye başka hanımlar değilde sensin? muhakkak zayıf bi noktanı yakalmış ordan sokulmaya başlamıştır yani ilgi göstermeye sana .son diyeceğim sana allah korusun sen onunla bi şeyler yaşadın ettin eşin duyar duymaz seni boşar bir. ikincisi de o aşk yaşadığın erkek kesinlikle seni almaz çünkü bu kocasını benle aldatıyorsa beni de yarın başkasıyla aldatır diye sein almaz .en fazla gönül eğlendirir geçer gider. bu kadar umarım mesajım yerine iletilmiştir
Günaydın herkese kimseyi keklediğim yok merak etmeyin ben sadece yaşadığım karışıklığı paylaşmak istedim her gelen mesajı okuyorum o kişiyle iş dışında muhatap olmamaya çalışıyorum ancak bakışlarının hala üzerimde olduğunun da farkındayım tavsiyelerinizi ciddiye alıyorum bir yandan da kendime iş aramaya başladım ben ne kadar uzak olmaya çalışsamda olmıycak burda artık buna inanıyorum en kısa zamanda işimi değiştireceğim
Bekar erkekler için evli kadınlar çok cazip geliyor. Hatta özel olarak tercihleri bu yönde olanlar var. Sebep evli kadın evliliğinde mutsuz değilse kolay yem oluyor. Az ilgi karşılığında çok şeyler verebiliyor. Sonra derdi olmaz evli kadının bekar erkeklere göre çünkü evli kadın ilişkisinde hak iddia edemez. Bu beni aldattı diyemez ortalığa çıkamaz. Çıksada zaten evli kadın aldatması halinde neler olabileceğini çevresindekilerin nasıl bir cendereye alabileceğini biliyorsunuz. Herkes taşlar öyle kadını bir taşı da bekar erkek atar. Zevk için oldum vs der. Oysaki bekar boşta bir kızla olmak öylemi sorumluluk var. Bekar kız bu beni bıraktı dese erkek suuçlu olur. Bekar kız haklıdır güçlüdür hak iddia edebilir. Ha en azından toplum karşısında daha makul merhametli karşılanır bir evli kadına göre. O yüzden daha lise veletlerinde bile evli kadınla olma fantazisi yaygındır aman dikkat sevgi en asil duygudur ama kirletenler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?