evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

bunu rahat rahat söyleyebileceksin yani..
bana herkesle aynı şekilde davran diye..
neden yüz göz oluyorsun ki..
sonra söylenmemesi gereken çok şeyler gelebilir bunun arkasından..

sen izin vermediğin sürece kimse yanına yaklaşamaz..
bence önce kendi davranışlarını gözden geçir..

ÇOK HAKLISIN ARKADAŞIM
BENCE EŞİNDE EKSİKLİK YOK TA SİZİN HEYECANA İHTİYACINIZ VAR BEN BÖYLE KONU AÇMAYA BİLE ÇEKİNİRİM DOĞRUSU
NİŞANLI OLSANIZ ANLARIM BIRAKIN ONLA EVLENMEYİM DERİM.HELEKİ DÜZGÜN BİR EVLİLİĞİNİZ VAR KEN NE DİYEYİM...
BENCE EVLİ İNSANLAR GÖNÜL KAPILARINI SADECE EŞİNE AÇMALI BAŞKASI BENİDE İLGİLENDİRMEZ.BİZİMDE ETRAFIMIZDA DOLU ERKEK VAR YAKIŞIKLI ÇEKİCİ AMA HEPSİNE GÖNLÜMÜZ KAYARSA İLGİLENİYOLAR DİYE AKLIMIZ KARIŞIRSA WAY HALİMEZE

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN VE SİLKELENİN HELE Kİ ONLA KONUŞMAYA HİÇ GİRMEYİN.SİZ MESAFELİ OLURSANIZI ODA ANLAYACAKTIR.

Evli barkli cocuklu bir kadina neden bekar bir erkek kafayi takar sence?

Asik oldugu icinmi? Ciddi bir beraberlik hatta evlilik düsündügü icinmi?

Hayir sirf faydalanmak icin.....

O adamda namus seref delikanlilik olsa bir kere, sana hayatta o gözle bakmaz, kardes abla yenge gözü ile bakar....

Aklini basini topla güzelim, atesle oynama!

Hem sen niye onunla bu konu hakkinda muhatap olacaksinki?.....Ters davran, as suratini ilgisine duyarsiz kal, essek degilse anlayacaktir.

zannetiğiniz gibi yakın değiliz sonuçta burası bir işyeri tavırlarından rahatsızlık duyduğumu söyleyebilirim

bak yağmurcum, bu tip adamlara eğer gidipte tavırlarından rahatsız oluyorum dersen sana şu şekilde cevap verir. ' beni yanlış anlamışsınız hiç alakası yok'
önemli olan tavırlarla belli etmek ve uzak durmaktır.yada dediğim gibi başka bir iş bul.bunu seni tanımıyorum ama iyiliğin için dediğimden emin olabilirsin.

tüm yazdıklarına katılıyorum. alkisalkisalkis
birde şunu merak ediyorum bu insan patronun mu?

zannetiğiniz gibi yakın değiliz sonuçta burası bir işyeri tavırlarından rahatsızlık duyduğumu söyleyebilirim

kendınle celısıyorsun arkadasım
esını kendının yerıne koy bakalım aynı sakınlıkle karsılayabılırmısın
hersey bır kenara evlı, mutlu ! ve cocuklu bır bayan olarak bu dusunceye gırmen sence ne kadar dogru?

bence sorun sızde
karsınızdakının karakterı de, nıyetı de aslında ortada
ama sızın ne yapmak ıstedıgınız anlayabılmıs degılım

bu devirde abla yenge kardeş gözüyle bakana bile inanmıcaksın bak behlüle yengesine neler yapıyor bizde bunları gördükce sanki normalmiş gibi algılıyoruzsempatiksalakcinni

onunla bu konuyu konuşacak kadar yakınlaşmışsanız eyvah diyorum.

AYNEN BENDE

YAPMA ARKADAŞIM YA BU KADAR ZAYIF DAVRANMA SAKIN
BURDAN ŞU ANLAM ÇIKIYOR ADAM İLGİLENDİĞİMİ ANLAMIŞ DER YADA SİZE ÖYLE GELMİŞ YANILMIŞSINIZ DER ÇIKAR İÇİNDEN YADA DAHA İLERİ GİDER CİDDİYİM FLN DER lmaz:

BU DA OLABİLİR AMA BEN KENDİMDEN BİLE KAÇARIM BÖLE BİŞEYİ DÜŞÜNMEMEK İÇİN. NE OLURSA OLSUN EVLİ İNSAN DÜŞÜNMEMELİ
GÖNÜL BU AMA HERŞEY SENİN ELİNDE mafoldumben

[asla benden faydalanmasına izin vermek gibi bir niyetim yok yaşamak istediği evli kadın fantazileride umrumda değil sorunum sadece ilgisi yüzünden aklımın karışmasıydı ama aklımı başıma getirdiniz konuşursam tavırlarını bide sözlere dökmeye kalkar belkide daha içinden çıkılmaz bir duruma döner bu olay en güzeli tavrımı koyup görmezlikten gelmek ve iş dışında muhatap olmamak galiba

Aynı Şeyı eŞı yaŞasa ve ıtıraf etse hata ettım karıcım bÖle dÜŞÜnmekle ama bıdaha olmayacak dese ısyan Çıkardı kesın
empatı yapalım arkadaŞım eŞının yerınde olsan ne yaparsın ne kadar acı bır dÜŞÜnce

Hoş biri ama

BANA GÖRE CİNAYET SEBEBİİİ :mymeka:

evliliğini eşini bir tarafa bırakta herşeyden önce oğlunu o küçük yavrunu düşün derim...eğerki bir hataya düştün aileni eşini bi yana bırakta o yavrununun yüzüne nasıl bakacaksın bu dünyada seni en çok seven en çok sana güvenen o yavruna bunu nasıl yaparsın nasıl anlatırsın...

galiba değil kesinlikle öyle arkadaşım eğer emin olamıyorsan duygularından ayrıl ordan yada tavrını belli et ohaoldumsmile

evet haklısın bencede oğlu herseyden önemli bende 4 yıllık evliyim ahhh bi evladım olsa diye bi tarafımı yırtyorum ama olmuyor olsa benim gözüm hiçbişiyi görmez herhalde yada kocamdan önce onun için yanlış birsey yapmaktan kaçınırım galiba :sinifsinif:

ben adamla "bana mesafelı davran" konusmasının sonunda adamın sımdıkınden daha da ılerı gıdecegıne emınım
asla sen yanlıs anlamıssın demez

ben sadece ıs geregı muhataplıgı bıle cok gorururum boylesıne
ımkanlar gozonunde bulundurularak ebedıyen o kısıden uzaklasma yollarını aramak lazım

sakın canım sakın uzak dur diyorum..şeytan denen mahluk insanı en zayıf olduğu yerden yakalamak ister sakın buna izin verme yağmur.şu anda maske takmış senin yuvanı yıkmaya çalışıyor.seni anlıyoruz hepimiz ama senin ruhunu harman çorman edip ailenden bile soğutur..Hiç taviz verme uzak dur..bozma kurulu hayatını..Mesela ben içkiiye tövbeliyim..ama hep karşıma çıkıyor..davet ediyor.ama ben asla asla diyorum.umarım anlamışındır beni...

Olabilir be gülüm.....yani evli bir kadin veya erkek baska birini yakisikli güzel bulabilir....buna ben sahsen kizmam.
Göz bu zayir....

Bende bizim bakkal niyazi efendinin oglunu hos bulurdum....esimede söylerdim, güzel adam degilmi diye???-tatlicadiarzu-

Herif ters ters bakardi bana....:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…