bana gore hoslanamaz
ben cok sertım bu konuda
benım evlı oldugumu bılıyorsa eger benı etkılemeye calısırken benım gozumde sapıktır
evlı oldugumu bılmıyorsa bu benım boslugumdandır o agırlıgı yansıtamamısım karsımdakıne dıye
sebebı ne olursa olsun evlı bır bayan yada erkek evlı oldugu surece bır baskasının kurlarına gonul kaydırmamalı, kaydıramaz
evliliğimde bir sorun yok çok şükür o kişi evli değil ilk günden beri bana diğerlerine davrandığından farklı davranıyor hoşlanmakmı etkilenmekmi bilmiyorum adını ama bu ilgi beni şımartıyor galiba
ama çok haklısınız aklımı başıma toplamam lazım onunla konuşup ya banada herkese davrandığı gibi davranmasını söyliycem aksi takdirde işi bırakacağımı da belirticem
zannetiğiniz gibi yakın değiliz sonuçta burası bir işyeri tavırlarından rahatsızlık duyduğumu söyleyebilirim
Evli barkli cocuklu bir kadina neden bekar bir erkek kafayi takar sence?
Asik oldugu icinmi? Ciddi bir beraberlik hatta evlilik düsündügü icinmi?
Hayir sirf faydalanmak icin.....
O adamda namus seref delikanlilik olsa bir kere, sana hayatta o gözle bakmaz, kardes abla yenge gözü ile bakar....
Aklini basini topla güzelim, atesle oynama!
Hem sen niye onunla bu konu hakkinda muhatap olacaksinki?.....Ters davran, as suratini ilgisine duyarsiz kal, essek degilse anlayacaktir.
merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim ve dünya tatlısı bir oğlum var eşim beni çok seviyo üzerime titrer bende onu çok seviyorum ancak 3 ay önce başladığım işyerinde biri var hoş biri ve benimle çok ilgileniyor beni etkilemeye çalışıyor görmezden gelmeye çalışıyorum ama kafam karışmaya başladı kendi kendime kızıyorum napıyosun sen evli barklı çocuklu insansın diye bana yardım edin napıcamm işimi bıraksam acaba
zannetiğiniz gibi yakın değiliz sonuçta burası bir işyeri tavırlarından rahatsızlık duyduğumu söyleyebilirim
Evli barkli cocuklu bir kadina neden bekar bir erkek kafayi takar sence?
Asik oldugu icinmi? Ciddi bir beraberlik hatta evlilik düsündügü icinmi?
Hayir sirf faydalanmak icin.....
O adamda namus seref delikanlilik olsa bir kere, sana hayatta o gözle bakmaz, kardes abla yenge gözü ile bakar....
Aklini basini topla güzelim, atesle oynama!
Hem sen niye onunla bu konu hakkinda muhatap olacaksinki?.....Ters davran, as suratini ilgisine duyarsiz kal, essek degilse anlayacaktir.
onunla bu konuyu konuşacak kadar yakınlaşmışsanız eyvah diyorum.
yagmur26 evliliğimde bir sorun yok çok şükür o kişi evli değil ilk günden beri bana diğerlerine davrandığından farklı davranıyor hoşlanmakmı etkilenmekmi bilmiyorum adını ama bu ilgi beni şımartıyor galiba
ama çok haklısınız aklımı başıma toplamam lazım onunla konuşup ya banada herkese davrandığı gibi davranmasını söyliycem aksi takdirde işi bırakacağımı da belirticem
aysenfatos hoşlanma değil bence bir kafa karışıklığıdır yaşadığınız eşinizin bazı özelliklerini beğenmiyor ve çok yakınınızda bu özellikleri taşıyan ve size yeniden genç kızlık günlerinizi hatırlatan biri kafanızı karıştırmıştır yeni bir hayat farklı duygular çekici gelmiştir diye düşünüyorum
ama lütfen kendinizi kaybedip sahip olduğunuz değerleri zedelemeden bu olaya son verin.
[asla benden faydalanmasına izin vermek gibi bir niyetim yok yaşamak istediği evli kadın fantazileride umrumda değil sorunum sadece ilgisi yüzünden aklımın karışmasıydı ama aklımı başıma getirdiniz konuşursam tavırlarını bide sözlere dökmeye kalkar belkide daha içinden çıkılmaz bir duruma döner bu olay en güzeli tavrımı koyup görmezlikten gelmek ve iş dışında muhatap olmamak galiba
Aynı Şeyİ eŞİ yaŞasa ve İtİraf etse hata ettİm karıcım bÖle dÜŞÜnmekle ama bİdaha olmayacak dese İsyan Çıkardı kesİn
empatİ yapalım arkadaŞım eŞİnİn yerİnde olsan ne yaparsın ne kadar acı bİr dÜŞÜnce
[asla benden faydalanmasına izin vermek gibi bir niyetim yok yaşamak istediği evli kadın fantazileride umrumda değil sorunum sadece ilgisi yüzünden aklımın karışmasıydı ama aklımı başıma getirdiniz konuşursam tavırlarını bide sözlere dökmeye kalkar belkide daha içinden çıkılmaz bir duruma döner bu olay en güzeli tavrımı koyup görmezlikten gelmek ve iş dışında muhatap olmamak galiba
evliliğini eşini bir tarafa bırakta herşeyden önce oğlunu o küçük yavrunu düşün derim...eğerki bir hataya düştün aileni eşini bi yana bırakta o yavrununun yüzüne nasıl bakacaksın bu dünyada seni en çok seven en çok sana güvenen o yavruna bunu nasıl yaparsın nasıl anlatırsın...
Hoş biri ama
Hoş biri ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?