evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

allahım biran önce sanada bu duyguyu tattırsın inşallah bende çok uğraştım bir yavrum olsun diye şükür oldu..allahtan ümidini kesme..o yüzden herşeyden önemli herşeyden öncelikli oğlum var bu dünyada...bir adamla evlenirsin karısı olursun boşanınca hiçbirşeyi..boşandıktan sonra hesap vermezsin bile ama annelik...yavrunla nasıl koparacaksın bağını..anne olduktan sonra insan yaptığı şeyi iki defa düşünmeli bence

Aynen katılıyorum...
Adam sizin evli olduğunuzu bilmiyor mu da etkilemeye çalışıyor?
Eşinizle yok deseniz de sorunlarınız var gibi...

Bence duygusal bir boşluğuna denk geldi, eşinde olmayan belli özellikleri bu adamda bulabildin, onun sana olan ilgisi seni heyecanladırıyor,olabilir buda sende bir kafa karışıklığı yapıyor. Doğal olaak içsel bir savaş halindesin ama işin güzel tarafı yalnış olduğunuda biliyorsun. Gelip geçici bir durum gibi, olmadı işinden ayrılırsın aman sakın yanlış yapma arkadaşım, pişman olacağın şeyler yapma..

ateş acı nasılda cekıyo ınsanı..
sızı asla kınamıyom cunku gonule soz gecırmek cok zor..helekı devamlı goruyo ısenız kendınızı kandırıpda caydırmanız cok zor..esınız tarafından sıze az gelen bı sevgı varkı onda buldunuz sızı cekıyo..uzak kalın dıcem kesınlıkle engel olun kendınıze zor ama yapın oglunuz var yuvanız ıcın cunku bu bıanlık ulasılmaz oldu ıcın cekıyo sızı kadınlar cabuk kanıyo bı ılgıye ama su sekılde bakın olaya bu adam sızın evlı oldunuzu bıle bıle ne curretle yaklasıyo sıze !..sıze bu sekıdle yaklasıyo ıse suphe edıyom o kısıden sevıyesızlık yapdımış..

yok bazı adamlar sırf bozuntuya vermemek küçük düşmemek için siz yanlış anlamışsınız der..bu aslında bu bayanın konuşma sertliğine göre değişir..

aynı işyerindeyiz ama sürekli bir arada değiliz ayrı odalardayız ilk önce tavır koyucam olmazsa işi bırakmayı da düşünüyorum

ayy bu sabah ilk defa aç karna sigara içtim bunları okurken bana ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3

Bir gönle iki karpuz sığmayacağına göre (yoksa 3-5 te sığar), eşinizle eksiklikler var demek ki.
Heyecan bitmiş, yeni heyecan tatlı geliyor sadece bence.
Ayrıca karşıdakinin sizin evli olduğunuzu bildiği halde ,size bunu yapıyor olması, ne kadar karakterli olduğunuda gösteriyor.
Sizde ayrıca ön ayak olmuşa benziyorsunuz az çok, sanki. Pek net görünmemişsiniz karşıdakine sanki.
Böyle bir yanlış içine düşmektense, işiniz muhteşemde olsa, milyarlarda kazanıyor olsanız, işi bırakmalısınız bence.
Yok bırakamam diyorsanız, o zaman gönlünüze söz geçimeniz lazım. Eşinize de, çocuğunuza da yazık.
Eşinizle aranızda sıkıntılarda varsa, bunu haketmiyor sonuçta.

bence de devam ederse ki etme ihtimali yüksek iş değiştirin.evliliğiniz tehlikeye girer,yara alırsın, çocuğunu düşün.dikkat et

çok şaşkınım kusuraruma bakma konu sahibesi arkadaşım kendimi bi an senin yerine koyunca şaşırmamaktan alıkoyamadım keendimi.
çünkü ben eşimden başka bi erkek karşıma geçip amuda kalkıp takla bile atsa o adama deli gözüyle bakarım ondan başka bi erkekle bile konuşmak bana çok sıkıcı gelir neyse bunu geçelim...
bak ne güzel sorunsuz bi evliliğim var diyosun bi evladım var diyosun bu ne kadar güzel bişey senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın varki .... nolur elimizdekilerin değerinin farkında olalım yanlış anlama tabiki sen farkındasındır ama böyle şeylere aldırış etme ilerde üzüleceğin şeyler yaşama...
allah yardımcın olsun eşinle ve evladınla mutluluklar dilerim...

malesef bayanın evli olduğunu bile bile ona sulanan tipler var, benimde işyerimde var biri yakamı zor kurtardım hata evlenmek üzere güya ama hala kurtulamadım, güzelde konuştum, tavrımı koyup başımdanda def ettim, kovdum, sinek gibi yapışıp kaldı ama burda önemli olan senin tavrın, bende en başta afalladım senin gibi ama kocacımın sevgisi ağır bastı. en başlarda beğenilmek herkesin hoşuna gidiyor ama sonra insanın kafasınna dank ediyor, sen sen ol evli birine asılan birinden ümit bekleme, evine, kocana çocuğuna sarıl, diğerleri boş.

Evlisiniz,çocuğunuz var ve mutlusunuz,Allah bozmasın diyelim ama
siz bozacağa benziyorsunuz.
eşiniz sizinle ilgili,alakalı bir eş,peki o adamın neyi hoşunuza gitti,
bakın arkadaşım,daha 3 ay olmuş orada çalışalı,ne kadar tanıdınızda ,
hemen hoşlanma oldu,ben bu anlamda erkeklere güvenmiyorum,
evlisiniz,belkide hoş bir bayansınız,o da yakışlı olduğunu biliyorsa,
size yaklaşacak ve amacının kesinlikle cinsellik olduğunu düşünüyorum..
aklı başında bir hanım olduğunuza inanarak,ne kadar da hoş insnlarla karşılaşırsanız karşılaşın,
tavrınız hep aynı olursa,size kur yapmaya cesaret edemezler.
lütfen eşinizi ve yavrunuzu düşünün...
bu konuda katıyım, düşüncelerim bunlar...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…